Τον βλέπεις κάθε μέρα στο τρένο, στο γυμναστήριο, στη δουλειά ή ακόμη και στην πολυκατοικία σου και σ΄αρέσει πολύ, αλλά ποτέ δεν γίνεται κάτι;

Πριν σκεφτείς να κάνεις αυτό που θα έκανε κάθε γυναίκα, δηλαδή το να του αρχίσεις την κουβέντα και να τον ρωτήσεις τα κλασικά (πως σε λένε, τι κάνεις, πως κι από δω), προτίμησε να πάρεις τηλέφωνο τις φίλες σου και να σκεφτείτε μία πιο πρωτότυπη ιδέα για να τον φλερτάρεις (χωρίς όμως να φανεί ως πέσιμο).

Αν, πάλι, ούτε οι φίλες σου βρίσκουν λύσεις, τότε η παρακάτω κίνηση ίσως είναι αυτή που αναζητούσες τόσο καιρό για να του μιλήσεις.

Αν ξέρεις το όνομά του, φώναξε το (χωρίς βέβαια να εννοείς αυτόν)

Είναι τολμηρό, αλλά πιάνει. Αν έχεις ψάξει και έχεις βρει το όνομά του, τότε φώναξε το (και καλά πάλι πως μιλάς στο τηλέφωνο). Εκτός ότι σίγουρα θα γυρίσει, μπορεί να του έχεις δώσει το «πάτημα» να ξεκινήσει την κουβέντα. Αν πάλι δεν ξέρεις το όνομά του, σύμφωνα με τα στατιστικά του Wikiwand που δημοσίευσε ο Independent, τα δύο πιο συνηθισμένα ανδρικά ονόματα είναι «Γιώργος» και «Γιάννης». Που ξέρεις… ίσως είσαι τυχερή!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτές είναι οι καλύτερες εκπτώσεις που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα! Δες τι θα γίνει αυτή την Παρασκευή!

Αυτή είναι η νεα απίστευτη τάση στο μακιγιάζ ματιών τον φετινό χειμώνα!

Τρελό κολπάκι! Να πως θα απαλλαγείς εύκολα και γρήγορα από τον λόξυγκα!

loading...