Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα δεν είναι πάντα η λύση. Ειδικά την ώρα που είσαι στο κρεβάτι με τον καλό σου και όλα όσα κάνει σε αφήνουν παγερά αδιάφορη, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να γυρίσεις και να του πεις «βαρέθηκα, δεν κάνουμε κάτι άλλο;».

Οι άντρες είναι ευαίσθητοι στα θέματα που αφορούν στις σεξουαλικές τους επιδόσεις, για αυτό αν δεν θέλεις να τον πληγώσεις καλύτερα να βρεις πιο ευγενικούς τρόπους για να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο κρεβάτι. Ανακάλυψε 5 τρόπους που όχι μόνο θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση να του πεις την αλήθεια, αλλά θα σας βοηθήσουν σαν ζευγάρι να απολαύσετε το σεξ.

 

1.«Διάβασα για μια καινούρια στάση»: Ευτυχώς με τόσα πολλά άρθρα γύρω από το σεξ που υπάρχουν στο διαδίκτυο, δεν θα απορήσει πως κατέληξες να διαβάζεις συμβουλές για το σεξ. Πες του, λοιπόν, ότι κάτι σου έκανε εντύπωση και θέλεις να το δοκιμάσεις μαζί του.

2.Δείξε τι σου αρέσει: Κάνε σε αυτόν, δηλαδή, αυτό που αρέσει σε εσένα και απλά πρότεινέ του στη συνέχεια να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Απλό!

3.Ρώτα τον τι του αρέσει και μετά πες του τι αρέσει σε εσένα. «Τόσο καιρό είμαστε μαζί και δεν σε ρώτησα ποτέ τι σου αρέσει στο κρεβάτι», είναι μια καλή αρχή πριν του δώσεις τη λίστα με τις προτιμήσεις σου.

4.Πες το με μια κίνηση: Μερικές φορές οι πράξεις ‘λένε’ περισσότερα από τις λέξεις και στην προκειμένη περίπτωση οι πράξεις είναι ό,τι του δείχνεις με το σώμα σου.

5.Πες το με ένα φιλί, δηλαδή πες του την αλήθεια αλλά πολύ ευγενικά. Φρόντισε, δηλαδή, να μην τον κατηγορήσεις αλλά να παραδεχτείς ότι ποτέ δεν είχες το θάρρος να του πεις τι πραγματικά σου αρέσει στο κρεβάτι και τι δεν σου αρέσει.

joytv.gr

loading...