Αυτό τον καιρό, όλο και περισσότερο θυμάσαι τον πρώην σου. Όχι, ότι ήταν κελεπούρι, απλά σου έχει λείψει η συντροφικότητα και το ν’ ανήκεις σε μια σχέση.

Κλείσε την πόρτα στο παρελθόν και καλωσόρισε την καινούργια αγάπη. Ο κύριος Τέλειος βρίσκεται μόλις 6 βήματα μακρυά σου!

Βήμα Πρώτο: θέσε ρεαλιστικούς στόχους

Ξεκίνα να σκέφτεσαι τα πράγματα που έχουν σημασία για εσένα σε μια σχέση. Σίγουρα, το να θέλεις έναν άντρα με κοιλιακούς φέτα (άλλο που η δικιά σου κοιλιά είναι τυρί φέτα), να έχει τα μάτια του Μπραντ Πιτ και τα χειλάκια του Πάτινσον, είναι απαιτήσεις σεβαστές. Αλλά τον άντρα αυτόν, δεν θα τον καπαρώσεις για πολύ. Το θέμα είναι, ο τέλειος άντρας να ξέρει ν΄αλλάζει καμιά λάμπα ή να του αρέσουν τα ταξίδια όπως και σε σένα. Γενικά, γράψε σε ένα χαρτί τα γνωρίσματα (εσωτερικά και εξωτερικά) που θα έχει ο τέλειος για εσένα άντρας και μην ενδίδεις σε όποιο άντρα σε προσεγγίσει, απλά γιατί βρέθηκε κάποιος να του αρέσεις.

Βήμα Δεύτερο: ανακάλυψε τα λάθη που έκανες στο παρελθόν

Προτού βιαστείς να μπεις σε μια ακόμα σχέση, πάρε το χρόνο σου και θυμήσου τους προηγούμενους δεσμούς σου. Ποιά πράγματα λειτούργησαν σωστά με τους πρώην αγαπημένους σου και σε ποιά έκανες λάθος. Αν είσαι ειλικρινής και δεις καθαρά τα λάθη σου, θα ξέρεις να τ’ αποφύγεις στην επόμενη σχέση, η οποία μόνο έτσι θα ευδοκιμήσει.

Βήμα Τρίτο: φτιάξε ένα πλάνο σχέσης και δεσίματος που να σε εξυπηρετεί

Έστω, ότι βρήκαμε τον άντρα που θες. Έστω, ότι αυτός σε θέλει με τρέλα. Αν δεν έχετε κανένα κοινό σημείο στα ενδιαφέροντα, στον τρόπο σκέψης, ακόμα και στη σχέση που θέλετε να έχετε (εκείνος μπορεί να πιστεύει στην πολυγαμία, κι εσύ να θεωρείς αδιανόητο να συγχωρήσεις μια απιστία.) τι χωριό θα κάνετε; Τέλειος είναι ο άντρας που ταιριάζει με σένα κι όχι εκείνος που τυπικά θα ήταν ιδανικός ενώ πρακτικά δεν είναι.

 

 

 

 

 

loading...