Να που χωρίς να το περιμένεις μπορεί να υπάρξει ένα τρίτο» άτομο» στη μεταξύ σας σχέσεις. Βέβαια έχει πολλές διαβαθμίσεις και πολλές κατηγορίες αλλά το διαδίκτυο και ειδικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παύουν να είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας που πολλές φορές μας κάνει κακό. Αν ,λοιπόν, θέλεις να κρατήσεις υγιή τη μεταξύ σας σχέσεις, μην στηρίζεσαι στο διαδίκτυο για τα παρακάτω πράγματα:

1. Μην επικοινωνείτε συνέχεια από το facebook. Την εποχή που οι άνθρωποι είχαν μόνο σταθερό τηλέφωνο και τίποτα άλλο τα πράγματα ήταν πιο απλά και η επικοινωνία πιο ουσιαστική. Μην επιλέξεις να του στείλεις μήνυμα στο facebook για να δεις τι κάνει αλλά τηλεφώνησέ του ή ακόμη καλύτερα αν μένετε κοντά προτίμησε να τον δεις από κοντά. Μην ξεχνάς, το διαδίκτυο είναι το πιο απρόσωπο μέσο έκφρασης και με αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει οποιαδήποτε σχέση.
2.Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Μην καιροφυλαχτείς για ένα του like ή παίρνεις στα σοβαρά το κάθε τραγούδι που ανεβάζει. Χαλάρωσε, το facebook είναι είτε για να περνάμε λίγο από τον ελεύθερο μας χρόνο είτε απλά για να κάνουμε πλάκα. Μην νευριάζεις που γίνεται »φιλος» όλο με γυναίκες και κάνει συνέχεια check in. Η πραγματική σας σχέση δεν είναι στην Αρχική Σελίδα.

3.Απόφυγε το cyber sex.Εκτός του ότι δεν ξέρεις αν θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα -πράγμα που σημαίνει πως βάζεις σε κίνδυνο την προσωπική σου ασφάλεια – δεν υπάρχει και πραγματικός λόγος να το κάνεις αν με τον άλλον σας χωρίζει μισή ώρα δρόμος. Αν πιστεύεις πως είσαι πολύ φορτωμένη και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να κρατήσεις την σχέσεις σας ζωντανή τότε ίσως καλά θα κάνεις να ξανασκεφτείς αν πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί του. Αν πάλι σας χωρίζει ήπειρος ή χώρα τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

4. Μην ψάχνεις το facebook του. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να εξερευνήσεις μαζί του και εσύ κάθεσαι και ψάχνεις κρυφά το facebook του αγοριού σου; Εντάξει μπορεί όλες να το έχουμε κάνει μία,δύο φορές αλλά ως εκεί. Αν δεν δεις κάτι ύποπτο τότε μην ξανά ασχοληθείς, προτίμησε να αναθερμάνεις τη σχέση σας παρά την επαφή του με την τεχνολογία.

5.Το πιο σημαντικό : Μην δίνεις τον κωδικό σου. Μήπως, λέω μήπως να του δώσεις και τα κλειδιά του σπιτιού σου; Το facebook είναι μία σελίδα την οποία έχεις χρόνια, είναι κομμάτι της ζωής σου και όσο περίεργο και αν σου φαίνεται φιλοξενεί μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές σου. Αν θες να μοιραστείς κάτι με τον φίλο σου, τότε επέλεξε τον αληθινό κόσμο, αυτόν που είστε αυτός , εσύ και κανείς άλλος και αυτόν που γίνονται φανερά τα συναισθήματα και οι χαρακτήρες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τσεκάρει τον κόσμο τον οποίο καλώς ή κακώς έχεις χτίσει μόνη σου!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Details matter: Πόσο κοστίζουν τα αξεσουάρ που επέλεξαν οι celebrities για να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους;

Trend Alert: Αυτό το κούρεμα θα αντικαταστήσει το καρέ αυτή την σεζόν!

Δίαιτα express! Τι να φας 2 ΗΜΕΡΕΣ για να αδυνατίσεις αμέσως!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ