Έχεις χωρίσει αρκετό καιρό ή και πιο πρόσφατα και θέλεις να γνωρίσεις κάποιον για να δεις αν μπορείς να ξαναμπείς στο παιχνίδι των σχέσεων; Μόνο που δεν ξέρεις πως. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το πετύχεις και αναλύονται ακριβώς παρακάτω. Μην περιμένεις να έρθει ουρανοκατέβατος, φλέρταρε, χαμογέλα και δείξε ευτυχισμένη. Και που ξέρεις ίσως συναντήσεις εκεί έξω το άλλο σου μισό.

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου

Αν βαριέσαι το γυμναστήριο μπορείς εύκολα να γραφτείς σε μια σχολή χορού. Με αφορμή και το καλοκαίρι ένας λόγος περισσότερος. Γυμνάζεσαι και ταυτόχρονα γνωρίζεις κόσμο. Φυσικά, δεν σου λέμε να γραφτείς μπαλέτο αλλά μιλάω για χορούς όπως Τάνγκο ή Λάτιν. Δεν φαντάζεσαι πόσες γνωριμίες θα κάνεις. Επίσης, αν δεν είσαι fan της γυμναστικής αλλά ούτε του χορού μπορείς εύκολα να γυμνάσεις το μυαλό σου. Γράψου σε μαθήματα Ιταλικών για παράδειγμα. Θα συναντήσεις πολύ εξυπνα άτομα που θα μοιράζεστε και τα ίδια ενδιαφέροντα.

Θα βγαίνω, θα πίνω

Είναι αποδεδειγμένο ότι μια παρέα με αρκετές γυναίκες δεν θα έχει αρκετές επιτυχίες αν βγει για «μπαρότσαρκα». Από την άλλη μια παρέα με 2 ή 3 φίλες σου αυξάνει τις πιθανότητες προσέγγισης.

The party is here

Αν και οι δύο παραπάνω προσπάθειες έπεσαν στο κενό μη το βάζεις κάτω. Γι αυτό ακριβώς το λόγο θα οργανώσεις ένα μικρό πάρτυ. Οργάνωσε ένα πάρτυ και ζήτησε από τους φίλους σου να φέρουν και κάποιον μαζί. Δεν σου λέω ότι θα τον γνωρίσεις όπως και να έχει αλλά θα έχεις ευκαιρίες για γνωριμίες με αυτόν τον τρόπο, νέες παρέες και αργότερα νέα σχέση.

Μα πως άλλαξες έτσι;

Φρόντισε να αφιερώνεις καθημερινά λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Δε το συζητώ ότι η δουλειά σου είναι το παν, αλλά μπορείς να διαθέσεις και κάποιο χρόνο για να πας κομμωτήριο ή να φτιάξεις τα νύχια σου. Ακόμα και να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που ζητάς.

Που να βγαίνω πάλι, έχω απογοητευτεί

Το καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα, όπως σου είπα όμως και στην αρχή, ο καλός σου δεν θα έρθει ουρανοκατέβατος. Οπότε φόρα ότι πιο όμορφο έχεις στη ντουλάπα σου και πήγαινε έξω να γνωρίσεις ΕΚΕΙΝΟΝ!

Δείτε ακόμη: Τα πιο συχνά «φάουλ» στις σχέσεις που οδηγούν σε σίγουρο χωρισμό

Δείτε ακόμη:Ένας κανόνας του φλερτ καταρρίπτεται: Δες τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ όταν φλερτάρεις!

Δείτε ακόμη: Τα ετερώνυμα ή τα ομώνυμα έλκονται; Δείτε τι ισχύει τελικά στις ανθρώπινες σχέσεις

loading...