«Για να τον βάλετε στη βιβλιοθήκη, στο γραφείο, στο κομοδίνο ή να τον κάνετε φυλαχτό… Ανάλογα με το μέγεθος! Πλάκα κάνεις τώρα; Έχεις πάρει φωτογραφία στο κινητό σου με τον… Κίτσο του Κίτσου και δεν τον έχεις στείλει ακόμη; Τον Κίτσο με τον Κίτσο του!

Νταξ. Στο σεξ όλα επιτρέπονται αλλά ρε φίλε να κάθεσαι να βγάζεις φωτογραφία τον «Λος Πούλος» σου λες και είναι ο Πύργος του Άιφελ; Και αν είναι ο Πύργος του Άιφελ, άντε να το καταλάβω, για να εντυπωσιαστεί το κορίτσι… Αλλά αν είναι καμαρούλα μια σταλιά δύο επί τρία, τι τον βγάζεις; Για τη χαρά του photoshop; Αφού την ώρα της αλήθειας εσύ θα είσαι εκεί. Εκτός κι αν στείλεις αντιπρόσωπο…

Άσε το άλλο. Τον ρώτησες ρε φίλε τον… φίλο σου αν γουστάρει τις σέλφι; Τον ρώτησες αν θέλει να εκτεθεί στα μάτια του αδηφάγου κοινού; Τώρα θα μου πείτε κορίτσια «εσείς πως ζητάτε να σας στέλνουμε φωτογραφίες-τσόντες; Εμείς να μην ζητήσουμε το κάτιτις μας;». Εδώ αλλάζει… Αναλαμβάνεις την ευθύνη. Και το ρίσκο να έχεις παραγγείλει κοκορέτσι και να σου έρθει κοντοσούβλι… Περί ορέξεως…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εξομολόγηση ενός άντρα: «Γι’ αυτό παρατάμε τα καλά κορίτσια»

Το γνώριζες αυτό; Τι σημαίνει αν δεις τον πρώην σου στον ύπνο σου;

Κάνει κάτι από αυτά; Ίσως σ’ απατάει – Δες και θα καταλάβεις!

loading...