Απλωμένος

 

Πιθανότατα το ότι ο φίλος σου βολεύεται σ’ αυτή τη χαλαρή (σχεδόν αλαζονική, αν σκεφτείς το χώρο που πιάνει) στάση είναι ένας τρόπος επίδειξης δύναμης και εξουσίας. Ίσως αυτό να είναι που του λείπει μέσα στη σχέση σας. Σκέψου μήπως στην πραγματικότητα ο δυναμισμός σου δεν του δίνει ποτέ το περιθώριο να έχει εκείνος κάποιες φορές το πάνω χέρι. Κάνε ένα βήμα πίσω και άφησέ τον να πάρει αυτός τα ηνία για μία φορά, οργανώνοντας, ας πούμε, το επόμενό σας Σαββατοκύριακο. Έτσι και θα ξεκουραστείς και θα τον αφήσεις να πάρει τις πρωτοβουλίες που τόσο θέλει.

 

Με σφιγμένες γροθιές

Κοιμάται σφίγγοντας τις γροθιές του γιατί μάλλον νιώθει εκνευρισμό. Κάτι τον ενοχλεί και πιθανότατα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι ακριβώς είναι. Αν δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, λογικά δεν έχει να κάνει μ’ εσένα. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η ασυνείδητη, εσωτερική πάλη με τον εαυτό του σημαίνει πως μπορεί να γίνει ιδιότροπος και ευέξαπτος. Μην πανικοβληθείς. Πρότεινέ του να ασχοληθεί με κάτι σωματικό, π.χ. να έρθει μαζί σου όταν πας για τρέξιμο, ώστε να απελευθερώσει τη συσσωρευμένη ένταση μέχρι να εντοπίσει αυτό που πραγματικά τον προβληματίζει.

Με τα χέρια μπροστά από την, εχμ, μεγάλη περιοχή

Το πιθανότερο είναι ότι νιώθει ανασφάλεια. Μπορεί να είναι προβλήματα στη δουλειά ή κάποια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση. Ό,τι κι αν τον απασχολεί, σίγουρα έχει ανάγκη από ανακούφιση και παρηγοριά. Ξάπλωσε δίπλα του στη στάση «κουτάλι», μ’ εσένα να τον αγκαλιάζεις. Έτσι, υποσυνείδητα θα καταλάβει πως θέλεις να τον στηρίξεις. Όσο για τις ώρες που δεν είστε ξαπλωμένοι, φρόντισε να του δείχνεις ότι νοιάζεσαι και πως είσαι ανοιχτή να τον ακούσεις.

Με τα σεντόνια μπερδεμένα στα πόδια του

Ένα πανωσέντονο τυλιγμένο στα πόδια του φίλου σου μπορεί να είναι σημάδι ανησυχίας ότι δεν σε ικανοποιεί αρκετά. Ανεξάρτητα από το πόσο ατρόμητος και σκληρός μπορεί να φαίνεται, φυλάει μια καλά κρυμμένη, ευαίσθητη πλευρά. Η υποψία ότι μπορεί να μην είναι αρκετός για σένα αρκεί για να τον κάνει να στριφογυρίζει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για να τον απαλλάξεις από το άγχος, μην ξεχνάς να του αναφέρεις συχνά πόσο χαρούμενη σε κάνει.

cosmopolitan.gr

loading...