Το να γνωρίσεις τους γονείς του είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη σχέση σας όπως επίσης σημαντικό είναι και το να σε συμπαθήσουν. Διάβασε 4 tips για το πώς να τα καταφέρεις..

1. Προσπάθησε να μην αργήσεις στην πρώτη σας συνάντηση

Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινάς με την υπόθεση ότι οι γονείς του αγαπημένου σου δε σε συμπαθούν και δεν πρόκειται ποτέ να σε συμπαθήσουν. Αντιθέτως πρέπει να είσαι θετική καθώς έχετε τουλάχιστον ένα θετικό: αγαπάτε και οι δύο τον αγαπημένο σου! Έτσι, αν σε περιμένουν οι γονείς του για φαγητό στο σπίτι τους, προσπάθησε να μην αργήσεις. Αυτό θα τους δείξει ότι σέβεσαι τη σχέση σου αλλά και τους ίδιους.

2. Πρόσφερε τη βοήθειά σου

Για να σε λατρέψει η μαμά του καλό είναι να προτείνεις να τη βοηθήσεις στην κουζίνα ή στο στρώσιμο του τραπεζιού. Επιπλέον το να δείξεις ενδιαφέρον για το υπέροχο φαγητό που έφτιαξε αλλά και για τον τρόπο που το ετοίμασε είναι πολύ σημαντικό.

3. Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι

Αν αγαπάς το αγόρι σου φρόντισε να θυμάσαι τα γενέθλια και τις γιορτές των γονιών του καθώς και σημαντικά οικογενειακά γεγονότα. Να είσαι σίγουρη πως θα τους χαροποιήσεις πάρα πολύ αν τους τηλεφωνήσεις στα γενέθλιά τους ή τους πάρεις και ένα όμορφο δώρο. Θα εκτιμήσουν την χειρονομία σου και θα κερδίσεις και τη συμπάθειά τους ακόμα πιο εύκολα.

4. Δέξου τις συμβουλές τους

Ακόμα και να δεν έχεις ζητήσει τη γνώμη τους για κάτι αυτή θα σου την πουν. Δέξου τη συμβουλή τους ακόμα και αν δεν τους ακούσεις τελικά. Προφανώς το κάνουν γιατί νοιάζονται για σένα και θέλουν να σε βοηθήσουν.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Διακοπές χωριστά- Πότε μπορείτε να περάσετε χώρια το καλοκαίρι σας

Υποψιάζεσαι ότι λέει ψέματα; 5 τρόποι να τον ξεσκεπάσεις!

Σε αντιπαθούν οι φίλοι του; 7 λόγοι που δε σε βλέπουν με καλό μάτι!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Δείτε ποια παρουσιάστρια θα ενταχθεί στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Κουρκούλης – Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους

Ο Θάνος Πετρέλης με τις κόρες του στην παραλία – Σε ποιον μοιάζουν;

loading...