Γιατί κάποιες φορές πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Δειτε ακόμη: Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαγχρινές;

1. Παίξε με το βλέμμα

Δεν αρκεί απλά να τον κοιτάξεις μια φορά και όλο το βράδυ να τον αγνοείς, γιατί πολύ απλά μία= καμία. Δημιούργησε eye contact με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλάβει πως όντως σου αρέσει και όχι πως απλά χαζεύεις τον κόσμο μέσα στο μαγαζί.

2. Κάνε τον να νιώσει χρήσιμος

Πλησίασε τον και κάνε του μια ερώτηση που θα τον κάνει να αισθανθεί χρήσιμος και πως σε ενδιαφέρει η άποψη του. Για παράδειγμα, ρώτησε τον αν ξέρει κάποιο ωραίο μαγαζί για συνέχεια και έτσι θα ανοίξεις θέμα για συζήτηση με διακριτικό τρόπο.

Δειτε ακόμη: 4 δοκιμασμένα κόλπα για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

3. Ρώτησέ τον κάτι, ακόμα και αν είναι συνηθισμένο

Ποιος είπε ότι αν κάτι είναι συνηθισμένο, είναι και βαρετό; Αν δεν είσαι πάντα ετοιμόλογη και δεν σου έρχεται κάτι έξυπνο και ενδιαφέρον να πεις, ρώτησε τον για παράδειγμα πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο bar γιατί σου αρέσει ή κάνε του ένα σχόλιο για τον καιρό. Πολλές φορές ένας άντρας ψάχνει την οποιαδήποτε αφορμή για να ξεκινήσει συζήτηση μαζί σου, οπότε ένα κλασικό θέμα, είναι υπεραρκετό για αρχή.

4. Κάνε του ένα αυθόρμητο κομπλιμέντο

Ακόμη κι αν είσαι συνηθισμένη στο να δέχεσαι κομπλιμέντα και όχι να κάνεις, είναι ένας πολύ γλυκός τρόπος να προσεγγίσεις αυτόν που σου αρέσει. Για παράδειγμα αν κάθεστε σε ένα καφέ και εκείνος διαβάζει μόνος του ένα βιβλίο απέναντι σου, πλησίασε τον και πες του πόσο όμορφο βρίσκεις το να διαβάζει ένας άντρας λογοτεχνία ή πόσο σου αρέσει ο συγκεκριμένος συγγραφέας.

Δειτε ακόμη:Πώς θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου “Δεν κάνει για αγάπες ούτε για παντρειές»
cosmopolitan.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ