Πώς θα κάνεις το απόλυτο reset στη σεξουαλική σου ζωή

Σεξ. Όταν είναι καλό, σε ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν είναι ανεπανάληπτο, δεν το ξεχνάς ποτέ. Τι μας χαλάει την ιστορία; Το γεγονός ότι πολλές φορές το σεξ που είναι βγαλμένο από τις πιο υγρές σου φαντασιώσεις δεν το χαίρεσαι με εκείνον που είσαι μαζί. Για παράδειγμα, πολλές από εμάς ταυτίζουμε το «ανεπανάληπτο σεξ» με την πρώτη φορά που είχαμε οργασμό ή την πρώτη φορά που ξεπεράσαμε τα ταμπού μας ή την πρώτη φορά που κάναμε σεξ με κάποιον που αγαπούσαμε πραγματικά. Αλλά ακόμα κι αν στην απόλυτη φαντασίωση πρωταγωνιστεί ο τωρινός σου σύντροφος, είναι πολύ πιθανόν να μη σε εξιτάρει πια όπως συνέβαινε στη αρχή. Ο λόγος είναι αυτός που φαντάζεσαι: Αλλιώς είναι μια σχέση στους μεγάλους έρωτες και αλλιώς μετά. Αυτό που ξέρεις τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου, οι ειδικοί του αποδίδουν την παράξενη ονομασία «ηδονική προσαρμογή», που σημαίνει ότι η έλξη, το πάθος κ.λπ. προσαρμόζονται στα δεδομένα κάθε σχέσης. Υπάρχουν, όμως, και καλά νέα. Μπορείς πάντα να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Και αν δεν πιστεύεις εμένα, πίστεψε τις αναγνώστριές του περιοδικού Glitter που σου δίνουν μερικές πολύ καλές ιδέες για να το πετύχεις.

Η Λάουρα Παπαγράγκου και το Youweekly.gr σου παρουσιάζουν τον έναν και μοναδικό δοκιμασμένο τρόπο για να κάνεις το απόλυτο reset στη σεξουαλική σου ζωή:

Μερικές ξυλιές για το καλό

Κάποτε είχα δοκιμάσει το BDSM σεξ με έναν συμφοιτητή μου. Για πολλά χρόνια λέγαμε ένα απλό «γεια» στη σχολή, αλλά ένα βράδυ βρεθήκαμε τυχαία σε ένα κλαμπ στα γενέθλια μιας κοινής φίλης. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και όταν μου ζήτησε να πάω μέχρι το μπαρ για να φέρω μια γύρα ακόμα, του απάντησα για πλάκα: «Ό,τι πεις, αφέντη!» Αυτό ήταν. Μόλις επέστρεψα, μου μίλησε λίγο για το BDSM και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, είχα ενδοιασμούς και όταν πήγε να με φιλήσει, τραβήχτηκα. Μου είπε ότι θα με τιμωρούσε για την απειθαρχία μου και του απάντησα ότι θα το ήθελα πολύ . Αργότερα το ίδιο βράδυ, όταν καταλήξαμε στο σπίτι του, μου τις «έβρεξε» για τα καλά με μια δερμάτινη βίτσα. Ήταν πολύ sexy. Τo λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.

Ντίνα, 21 ετών

Γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ

Για να βεβαιωθείς αν πράγματι σου ταιριάζουν τα BDSM κόλπα, ξεκίνησε από τα βασικά: Άφησε τον παρτενέρ σου να σου δέσει τα χέρια με ένα φουλάρι ή μαντίλι. Αν εγκεφαλικά αυτό σε ερεθίζει, τότε μπορείς να αρχίσεις να πειραματίζεσαι και με άλλα κόλπα και στην πράξη θα ανακαλύψεις τα όριά σου. Προκειμένου να πάρεις κι άλλες ιδέες, μπορείς να επισκεφθείς και το litarotica.com στο οποίο θα βρεις αμέτρητες ερωτικές ιστορίες. Ακόμα καλύτερα, στείλε στο αγόρι σου ένα link με εκείνη που θα ήθελες να βιώσετε παρέα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πήγε με άλλη; 4 κινήσεις για να αποχωρήσεις σαν κυρία

Φορέστε το λευκό τον χειμώνα όπως το έκανε η Ελένη Μενεγάκη

Η νέα avant garde τάση στα μαλλιά που κάνει θραύση στο εξωτερικό: Μισό – μισό!

loading...