Αυτή την χρονιά θα βρεις τον άντρα της ζωή σου, τον άντρα που θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδική, εκείνον που θα σε κάνει να ξεχάσεις όλους τους άλλους. Εάν ευχήθηκες να βρεις τον τέλειο άντρα για σένα αυτή την χρονιά, ίσως πρέπει να αποφύγεις 6 τύπους αντρών που όχι μόνο θα σε μπερδέψουν αλλά μπορεί να καταλήξουν να σε πληγώσουν κιόλας.

1.O Daddy cool: Έχει πάρει τον ρόλο του ‘πατέρα’, σε προστατεύει υπερβολικά, θέλει να ντύνεσαι ζεστά και να προσέχεις κάθε φορά που βγαίνεις έξω από το σπίτι. Δυστυχώς, όσο κι αν σου αρέσει η ασφάλεια που σου δίνει, κάποια στιγμή θα γίνει ιδιαίτερα επικριτικός κι ίσως να θέλει να ελέγχει κάθε σου κίνηση.

2.Το κακό παιδί: Είναι γοητευτικός και φαίνεται καλύτερος από όλους τους άλλους. Όμως είναι ο χειρότερος για σένα. Γιατί αν ψάχνεις για μια σοβαρή σχέση κι όχι κάποιον με τον οποίο θα κάνεις φιγούρα στις φίλες σου, τότε το ‘κακό παιδί’ δεν θα μπορέσει να σου δώσει όλα όσα θέλεις.

3.Το καλό παιδί: Δεν θέλεις ούτε το κακό ούτε όμως και το καλό παιδί, αυτόν, δηλαδή, που ονειρεύεται η μαμά σου και ο μπαμπάς σου να κάνουν γαμπρό. Θέλεις το κατάλληλο παιδί. Γιατί το ‘καλό παιδί’ θα το βαρεθείς και το ξέρεις (και δεν χρειάζεται να το πληγώσεις).

4.Τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο, δηλαδή, τον τέλειο άντρα που είναι κούκλος, έχει λεφτά, είναι επιτυχημένος και όλες τον θέλουν. Γιατί δεν (πρέπει να) τον θέλεις; Ο ήρωας του παραμυθιού, συνήθως, σε κάνει θύμα του. Με λίγα λόγια, δεν θέλεις κάποιον που θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση, χρειάζεσαι κάποιον με τον οποίο θα έχετε ισορροπία.

5.Ο Peter Pan: Ο άντρας που είναι ακόμα παιδί, που δεν έχει μείνει ποτέ μόνος του, που θέλει να ‘παίζει’ και ονειρεύεται όσα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Περνάς ωραία μαζί του αλλά σκέψου την συγκατοίκηση: Ένα παιδί χρειάζεται και μια μαμά που θα το φροντίζει όλη μέρα!

6.Ο γόης: Μιλάει όμορφα, είναι γοητευτικός και κάνει πάντα αυτό που πρέπει. Το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος δεν θέλει να κάνει σοβαρή σχέση. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να σε γοητεύσει κι όταν καταλάβει ότι το πέτυχε, θα βάλει γρήγορα στόχο κάποια άλλη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ένας άντρας γράφει: Τι πιστεύω ότι συζητάτε στα bachelor parties

Άγγιξέ τον σε αυτά τα 6 σημεία και.. θα σου παραδοθεί εντελώς!

Η «θανάσιμη» πεθερά: Πως να την αντιμετωπίσετε!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ