Γεια σας!

Έχω μια σχέση που ξεκίνησε πριν έξι μήνες. Εγώ από την αρχή ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος ήταν πιο συγκρατημένος και μου έλεγε πως δεν θέλει βιασύνες. Μου έλεγε να το πάμε χαλαρά και θα δείξει.

91aee0822b4f51ec535cb8659749bdbfΔεν βρισκόμασταν καθημερινά, συναντιόμασταν κυρίως σπίτι του και δεν βγαίναμε έξω καθόλου. Σιγά-σιγά τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο και τον τελευταίο μήνα ένιωθα πως έχουμε σχέση κανονικά.

Έγινε πιο τρυφερός, βγήκαμε με κάποιους φίλους του, κοιμόμουνα σπίτι του αρκετές μέρες την εβδομάδα, μου τηλεφωνούσε πιο συχνά και γενικότερα όλα άρχισαν να δείχνουν ότι με θεωρεί το κορίτσι του.

Μέχρι πριν λίγες μέρες που τον ρώτησα που θα πάμε διακοπές. Με κοίταξε με ένα βλέμμα απορίας και σαν να ήταν δεδομένο και ξεκάθαρο μου είπε πως θα πάει διακοπές με τους φίλους του. Χωρίς εμένα!

Έπαθα σοκ. Αντέδρασα άσχημα και η κουβέντα μας εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά. Ειπώθηκαν χοντράδες. Μέχρι που μου είπε από πού κι ως πού θεώρησα δεδομένο ότι θα πάμε μαζί διακοπές κι ότι αυτό το σενάριο δεν παίζει.

Σηκώθηκα κι έφυγα από το σπίτι του κι από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Είμαι πολύ χάλια, αλλά ο εγωισμός μου δεν μου επιτρέπει να του στείλω εγώ μήνυμα πρώτη.

Τι δεν κατάλαβα; Κι εσείς στη θέση μου δεν θα θεωρούσατε δεδομένο ότι θα έπρεπε να πάμε μαζί διακοπές; Τι να κάνω; Να κανονίσω να φύγω κι εγώ με τις φίλες μου ή να περιμένω μήπως εμφανιστεί; Τι νόμιζε; Ότι θα πάει τις διακοπές του με τους φίλους του και ούτε γάτα ούτε ζημιά;

Μαρία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοιτάει άλλες στην παραλία; Δες τι πρέπει να κάνεις για να το σταματήσει…

Οι χρυσοί κανόνες που δεν ακολουθούν τα ευτυχισμένα ζευγάρια! Διάβασε προσεκτικά

Είναι ο άντρας της ζωής σου; Δες τα 15 σημάδια που το αποδεικνύουν!

loading...