αι ναι, έζησες τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα.. Τον γνώρισες το καλοκαίρι, περάσατε όμορφες στιγμές μαζί και τώρα, γυρίσατε και οι δύο στην καθημερινότητά σας… Θέλετε να είστε μαζί, αλλά οι ισορροπίες είναι διαφορετικές τώρα.

Πως θα αντέξει ο καλοκαιρινός σου έρωτας; Θα σου πω εγώ….

Εάν μένετε στην ίδια πόλη:

1.    Μπείτε σιγά σιγά στην καθημερινότητα του άλλου. Γνώρισε σταδιακά τους δικούς του ανθρώπους, μην πας με την πρώτη στο σπίτι του, και γενικά, προσπαθήστε να είναι ομαλή η back to basics πραγματικότητα.
2.    Βρείτε τους χρόνους σας. Δεν είναι καλοκαίρι πια, ώστε να είστε μαζί όλη μέρα, από τη θάλασσα το πρωί μέχρι για ποτό το βράδυ. Έχετε τις υποχρεώσεις σας και οι δύο, οπότε πρέπει να μπείτε σε ένα «πρόγραμμα», ώστε να ταιριάξετε τα ωράριά σας. Δες εδώ 10 πράγματα που νιώθεις στα 20 όταν κάνεις σχέση.
3.    Μοιραστείτε την απόσταση. Εάν μένετε και οι δύο σε μια μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα για παράδειγμα, και εσύ μένεις Πειραιά και αυτός Νέα Ερυθραία, τότε, για να μην κουραστεί  κανένας από τους δύο, φροντίστε να μοιράζεστε την απόσταση.
4.    Κάντε πράγματα μαζί. Για να διατηρηθεί η σπίθα του καλοκαιριού, και γενικά για να διατηρηθεί ο έρωτάς σας αναλλοίωτος, πρέπει να κάνετε πράγματα μαζί που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι.

5.    Μην απογοητεύεσαι! Μπορεί ο γοητευτικός και μυστήριος γκόμενος που γνώρισες το καλοκαίρι, να απέχει πολύ από αυτό που βλέπεις τώρα…Δεν χρειάζεται να τον χωρίσεις από τώρα. Χρειάζεται χρόνος για να τον μάθεις…

kalo
Εάν μένετε σε άλλη πόλη:

1.    Επισκεφτείτε συχνά ο ένας στον άλλον. Δεν γίνεται να κρατήσει αλλιώς η σχέση! Φρόντισε να πηγαίνεις και εσύ στην πόλη του, και αυτός να έρχεται σε εσένα. Έτσι, μπορεί να αντέξει.
2.    Κάντε ταξίδια μαζί! Όπως γνωριστήκατε το προηγούμενο καλοκαίρι, σε κάποιο ταξίδι, αυτό πρέπει να το διατηρήσετε και στη συνέχεια, για να αντέξει αλώβητος ο καλοκαιρινός σας έρωτας. Εάν για παράδειγμα αυτός μένει Θεσσαλονίκη και εσύ Αθήνα, μπορείτε να κανονίζετε τριήμερα σε μέρη όπως το Πήλιο.
3.    Social media. Και τηλέφωνα, και viber, και messenger και όλα.Όταν μπαίνει στη μέση η απόσταση, δυστυχώς ή ευτυχώς, πρέπει να επιστρατέψεις και τη βοήθεια της τεχνολογίας, για να συνεχίσετε να είστε ερωτευμένοι…
4.    Κάν’του έκπληξη! Σε μερικούς οι εκπλήξεις δεν αρέσουν, αλλά γενικά μιλώντας, ο καλοκαιρινός σου έρωτας θα εκτιμήσει την κίνησή σου αυτή –άσε που θα διαπιστώσεις κι αν κάνει τίποτα περίεργο εκεί που είναι…
5.    Ισχύει, ότι και στην περίπτωση που μένατε στην ίδια πόλη. Μην απογοητεύεσαι εάν εξελιχθεί σε κάτι άλλο από αυτό που περίμενες…Το πολύ αλάτι του καλοκαιριού και η πολλή ζέστη, μας κάνουν πολλές φορές να βλέπουμε κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά απέναντί μας…Η από την άλλη, μπορεί να μην του κάνεις εσύ…

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Social media: Προστάτευσε τη σχέση σου από την εικονική πραγματικότητα

Πάει φαντάρος; Όσα οφείλεις να κάνεις για να τον στηρίξεις!

Οι άνδρες αποκαλύπτουν! 7 γυναικείες συμπεριφορές που τους ξενερώνουν

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Συγκλονιστικό! Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα στις Kardashians! Ποια αδερφή βασανίζεται;

Εντυπωσιακό! Δείτε πώς είναι το σώμα της γυναίκας του Γιάννη Βαρδή 3 μήνες μετά την γέννα…

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz μετά από 10 χρόνια σχέσης…χώρισαν!

loading...