Παρακάτω θα διαβάσετε ένα γράμμα ενός αγοριού στην ειδικό για τους συχνούς καυγάδες με την κοπέλα του. Θέλει απαντήσεις για το πως να το χειριστεί και ζητάει από την ειδικό βοήθεια.

Τζούλια γεια σου και καλό χειμώνα. Με λένε Αλέξανδρο και είμαι 29 χρόνων. Το ζώδιό μου είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό. Πριν από ένα μήνα γνώρισα μια κοπέλα στην ηλικία μου που είναι Κριός. Τη θέλω πολύ, θα έλεγα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Τσακωνόμαστε συνέχεια.

Δείτε ακόμη: Ποιοι οι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια μετά απο 20 χρόνια γάμου;

Ασπρο αυτή μαύρο εγώ. Μπαράκι αυτή, εστιατόριο εγώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι ότι αν πλακωνόμαστε όλη την ώρα τώρα που είναι αρχή τι θα γίνει μετά.
Αλέξανδρος, Βόλος

Αγαπημένε μου Αλέξανδρε. Μέγα Αλέξανδρε. Τα ήθελες και τα έπαθες. Οι Κριαρίνες είναι γυναίκες για λιγότερο ευαίσθητους άντρες, λιγότερο εσωστρεφείς και φυσικά λιγότερο κτητικούς, από ό,τι είστε εσείς οι Σκορπιοί. Για αυτό και παίρνουν και τους ανάλογους άντρες. Είναι εγωίστριες και θέλουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Και το κάνουν, όποιο και αν είναι το κόστος- βλέπε Ελλη Στάη, Τατιάννα Στεφανίδου. Από την άλλη εσείς ρε παιδί μου είστε λίγο μιζεροκατάσταση.

Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και βράζετε συνεχώς στο ζουμί σας. Σας φταίνε όλα και ζηλεύετε στον έρωτα πολύ. Μη φανταστείτε ότι θα σταματήσετε να τσακώνεστε ποτέ. Τους Κριούς τους τρέφουν οι τσακωμοί ενώ εσάς σας σκοτώνουν. Η μόνη λύση για να συνεχίσεις να είσαι μαζί της είναι να συνηθίσεις τους τσακωμούς και να μη τους παίρνεις κατάκαρδα.

Η συμβουλή μου είναι να μην την καταπιέζεις. Να την αφήνεις ελεύθερη να έχει τους φίλους της, τη δουλειά της και ό,τι θέλει. Δεν μπορείς; Ε,τσακώσου τότε δέκα φορές τη μέρα. Είσαι όμως αχάριστος. Στο κρεβάτι περνάς τέλεια. Ο Κριός και ο Σκορπιός είναι απίστευτα φλογερό ερωτικό δίδυμο. Δεν θέλετε να σταματήσετε να κάνετε σεξ με τίποτα.

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι να χωρίσεις; 6 Στάδια για να πάρεις τη σωστή απόφαση!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ