Μπορεί να έχεις ήδη ανακαλύψει τον τρόπο για να τον κάνεις να σε προσέξει, να πιάσει κουβέντα μαζί σου ή ακόμα και να σε ποθήσει. Τι είναι όμως αυτό που θα τον κάνει να θέλει να δεσμευτεί σε μια «κανονική» σχέση με σένα; Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που, σύμφωνα με τα αγόρια, καθιστούν μια κοπέλα «κορίτσι για σχέση».

Να τον στηρίζεις

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδανική σχέση δημιουργείται από δύο άτομα που υποστηρίζουν το ένα το άλλο και το βοηθούν να βελτιώνεται συνεχώς. Εάν είσαι εκείνο το κορίτσι που μπορεί να κινητοποιήσει ένα αγόρι να κάνει αξιόλογα πράγματα, να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και να τον στηρίζει μέχρι να τα καταφέρει, τότε έχεις βρει το κλειδί όχι μόνο για να κάνεις σχέση αλλά για να κάνεις μια καλή σχέση!

Να είσαι ο εαυτός σου

Τα παιχνιδάκια μπορεί να είναι ευχάριστα την εποχή του φλερτ, αλλά δεν προϊδεάζουν για μια σωστή σχέση. Όμως πρόσεξε: δεν εννοούμε να περιμένεις μερικές ώρες πριν απαντήσεις στο μήνυμά του (παρόλο που το έχεις δει από την πρώτη στιγμή που το έστειλε) αλλά να μην είσαι ειλικρινής με τον ευατό σου και τον άλλο, να προσποιείσαι κάτι δεν είσαι και προσπαθείς να τον μπερδέψεις. Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που σε κάνει στ’ αλήθεια πολύ γοητευτική. Σε κάνει να εκπέμπεις θετική ενέργεια, κάτι που προσελκύει τους άλλους γύρω σου σαν μαγνήτης. Πρόσεξε μόνο τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και τον εγωισμό που μπορεί να κάνει το αγόρι που σε ενδιαφέρει να αρχίσει να τρέχει μακριά σου. Πιστεύω στον εαυτό μου δεν σημαίνει αδιαφορώ για τα αισθήματα των άλλων!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιατί η Victoria Beckham έχει κολλήσει με αυτήν την τσάντα κι αυτό το ζευγάρι παπούτσια; Εσείς θα τα συνδυάζατε;

Η νέα μανία με την τριχρωμία στα μαλλιά που κάνει θραύση στο εξωτερικό! Πώς σου φαίνεται;

5+1 φαγητά που δεν πρέπει να ζεστάνεις ξανά στον φούρνο μικροκυμάτων! Μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και δηλητήριαση!

loading...