Δεν είναι απαραίτητο ότι φταις εσύ, υπάρχουν πολλοί, διαφορετικοί λόγοι που μπορούν να εξηγήσουν γιατί τον πρόδωσε το… εργαλείο του.

Ένας άντρας, λοιπόν, μπορεί να χάσει τη στύση του επειδή:
1. Νιώθει νευρικότητα. «Η πίεση στην οποία υποβάλλει ο άντρας προκειμένου να έρθει σε στύση, να την κρατήσει και να ικανοποιήσει τη σύντροφό του, μπορεί να του στοιχίσει τη στύση εξ’ αρχής», εξηγεί Dr. Jane Greer, θεραπευτής και συγγραφέας το βιβλίου What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship.

2. Έχει μεθύσει. Το αλκοόλ καταστέλλει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και καθυστερεί τα αντανακλαστικά, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν ένας άντρας που τα έχει πιει λιγάκι παραπάνω δεν μπορεί να έρθει ή να διατηρήσει τη στύση σου.

3. Είναι υπέρβαρος. Τα πολλά κιλά μπορούν να γίνουν αιτία πολλών προβλημάτων. Εν προκειμένω, δυσκολεύουν τη καλή κυκλοφορία του αίματος και καταστρέφουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα ο υπέρβαρος άντρας να δυσκολεύεται να κρατήσει τη στύση του.

4. Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Παθήσεις όπως ο διαβήτης, οι καρδιοπάθειες ή η υψηλή πίεση κ.ά, αλλά και προβλήματα ψυχολογικής φύσεως μπορεί να μπλοκάρουν τη στυτική του λειτουργία. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί σε κάθε περίπτωση βελτιώνει την κατάσταση.

5. Καπνίζει. «Το κάπνισμα επηρεάζει την κυκλοφορία το αίματος και να περιορίσει τα αιμοφόρα αγγεία. Η καλή στύση χρειάζεται καλή ροή αίματος», λέει ο Jane Greer.

6. Έχει χαμηλή τεστοστερόνη. Το επίπεδο της τεστοστερόνης σε έναν αντρικό οργανισμό μειώνεται με τα χρόνια, γι’ αυτό οι άντρες χάνουν τα μαλλιά τους και δυσκολεύονται στη στύση τους, μεταξύ άλλων.

7. Παίρνει φάρμακα. Ανάλογα με τη σύστασή του, υπάρχουν φάρμακα που μπορεί να επηρεάσουν το επίπεδο τεστοστερόνης, την ενέργεια, τη ροή του αίματος, την ψυχολογία.

8. Έχει άγχος. Απλήρωτοι λογαριασμοί, πιεστικές συνθήκες εργασίας, προβλήματα στη σχέση. Όλων μας το μυαλό μπορεί να μπλοκάρει από στρεσογόνες, πόσο μάλλον… εκεί κάτω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Details matter: Πόσο κοστίζουν τα αξεσουάρ που επέλεξαν οι celebrities για να αναβαθμίσουν την εμφάνισή τους;

Trend Alert: Αυτό το κούρεμα θα αντικαταστήσει το καρέ αυτή την σεζόν!

Δίαιτα express! Τι να φας 2 ΗΜΕΡΕΣ για να αδυνατίσεις αμέσως!

loading...