Αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά του για σένα; Πιστεύεις ότι μπορεί να παίζει και απλά να περνάει την ώρα του μαζί σου; Νιώθεις ότι η συμπεριφορά του σε φέρνει σε σύγχυση; Αισθάνεσαι ότι δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σου; Μήπως από τη μία είναι ερωτικός ενώ από την άλλη νιώθεις ότι ίσα που σε θυμάται; Αν ναι, τότε ίσως να σε έχει για καβάτζα.

Πέραν των άκρως ανησυχητικών και ενδεικτικών συμπεριφορών, όπως κλειστά κινητά, άστατα ωράρια, χάσιμο για ώρες και μέρες χωρίς εξηγήσεις, υπάρχουν κι άλλα key spots, τα οποία σε βοηθούν να καταλάβεις αν πάνω στο έγγραφο της σχέσης σας έχει μπει η σφραγίδα κατακύρωσης στα δελτία διαλογής υπό την ονομασία «καβάτζα»:

Για να δούμε όμως 4 σημάδια που μπορούν να σου χτυπήσουν τα «καμπανάκια»:

-Σε εκμεταλλεύεται: θυμάται να επικοινωνήσει μαζί σου μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει μια χάρη και να του κάνεις μια εξυπηρέτηση.

-Σε θυμάται όποτε βαριέται: εάν σου στέλνει μηνύματα όταν δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερο κολακευτικό για σένα, έτσι δεν είναι;

-Αποδέχεται μια πρόσκλησή σου την τελευταία στιγμή: του προτείνεις να βγείτε αλλά εκείνος δεν σου απαντάει θετικά, μέχρι να δει ότι δεν έχει κάποια άλλη πιο ενδιαφέρουσα πρόταση ή επειδή όλοι οι φίλοι του τον ξέχασαν και απλά δεν θέλει να κλειστεί στο σπίτι.

-Παίζεις μόνο με τους δικούς του όρους: βγαίνετε μόνο όταν μπορεί αυτός, επικοινωνείτε μόνο όταν θέλει αυτός, κάνετε σεξ μόνο όταν έχει όρεξη αυτός, πηγαίνετε στα μέρη που έχει επιλέξει αυτός. Και εσύ δεν υπάρχεις πουθενά…

Πάρε το χαμπάρι: ένα αγόρι που δεν σε έχει πρώτη, μόνη και απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του δεν αξίζει να είναι αγόρι σου. Την αξία σου δεν μπορεί να σου την αφαιρέσει κανείς, παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Και από τη στιγμή που η ίδια κοστολογείς τα προϊόν σου τόσο φθηνά, μην απορείς που τελικός αγοραστής το λαμβάνει σε τιμές κόστους.

govastileto.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ