Από τη Λιάνα Ζημάλη
Ο έρωτας δεν κοιτά πολλά και δεν υπολογίζει. Γνώρισες έναν άντρα που σου έκανε το «κλικ» όμως δεν ξέρεις πώς να τον κρατήσεις; Δεν υπάρχουν κανόνες για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα γιατί όλοι είναι διαφορετικοί. Όμως ένα είναι το σίγουρο: σε όλα χρειάζεται μέτρο, ακόμα και στον τρόπο που θα τον πλησιάσεις. Απέφυγε το στιλ της φορτικής γυναίκας που κανένας άντρας δεν θέλει να έχει στο πλάι του. Δεν σου λέμε να μην επικοινωνείς μαζί του, αλλά ούτε να είσαι αδιάφορη. Το Youweekly.gr είναι εδώ για να σου δώσει μερικά έξυπνα τιπς για να τον κατακτήσεις και να γίνεις η ιδανική κοπέλα στην καρδιά του.

Δείτε ακόμη: 10 απλά πράγματα που κάνει ένας άντρας όταν σε γουστάρει πραγματικά!

1. Δώσε «χώρο» και ελευθερία

Είναι πολύ βασικό για να κερδίσεις έναν άντρα, να χαλαρώσεις εσύ η ίδια. Να μην τον καταπιέζεις γιατί θα σηκωθεί και θα φύγει. Μην γίνεις από εκείνες τις γυναίκες που βάζουν όρους και κανόνες και δεν αφήνουν το σύντροφό τους να βγει έξω με τους φίλους του και να περάσει καλά. Δώσε του την ελευθερία που χρειάζεται. Προσπάθησε να μην εξαρτάσαι μόνο από εκείνον, δωσ’του και την ευκαιρία να σε αναζητήσει από μόνος του. Με τον τρόπο αυτό θα σε λατρέψουν και οι φίλοι του, κάτι που στο μέλλον θα λειτουργήσει υπέρ σου.

2. Δέξου το ρόλο της γυναίκας και άφησέ τον να είναι ο άντρας

Οι περισσότεροι άντρες γοητεύονται από γυναίκες που δεν προσπαθούν να κλέψουν τον ρόλο του άντρα. Δε χρειάζεται να κάνεις επίδειξη δυναμισμού και ανεξαρτησίας. Άσε τον να νιώσει ότι αυτός είναι ο δυναμικός και να προσπαθήσει να σε κατακτήσει. Στους άντρες αρέσει να μας περιποιούνται, να μας διεκδικούν και να μας προστατεύουν. Ας μην τους το στερήσουμε.

3. Δείξε το ενδιαφέρον σου αλλά όχι υπερβολικά

Άκουσέ τον με προσοχή όταν μιλάει, κάνε του ερωτήσεις και δείξε πως νοιάζεσαι. Μη φτάσεις, όμως, στο άλλο άκρο. Μην τα κάνεις όλα εύκολα για αυτόν γιατί δεν θα υπάρχει μετά ενδιαφέρον. Χρειάζεται να υπάρχει ένας «βαθμός δυσκολίας» ώστε να θέλει να σε κατακτήσει. Καλό είναι, λοιπόν, αν τον βλέπεις σοβαρά να τηρήσεις την παράδοση και να κινηθείς πιο συντηρητικά.

Δείτε ακόμη: 5 τρόποι να τον κάνεις να τρέχει απο πίσω σου

4. Κάνε τον να ζηλέψει

Είναι αποδεδειγμένα αλάνθαστη μέθοδος. Πρώτα απ’ όλα για να σιγουρευτείς εσύ ότι δεν είναι αδιάφορος αλλά ακόμα και για να καταλάβει ο ίδιος πόσο τον ενδιαφέρεις. Η ζήλια, λοιπόν, επιτρέπεται μέσα σε λογικό πλαίσιο ειδικά όταν είστε στην αρχή της γνωριμίας-σχέσης. Αν δε σε θεωρεί δεδομένη και δει ότι υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι, θα μπει στη διαδικασία να σε διεκδικήσει. Ο έρωτας, άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι κυνηγιού και διεκδίκησης. Αν δεν υπάρχει στόχος να κατακτήσει ένας άντρας και όλα είναι στο πιάτο, χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του.

5. Να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Υπάρχουν γυναίκες που όταν ερωτεύονται ή γνωρίζουν έναν άντρα ξεχνούν ποιες είναι και χάνουν τελείως τον εαυτό τους. Εγκαταλείπουν τις φίλες τους, την κοινωνική τους ζωή, τις ασχολίες και τα χόμπι τους και απλώς γίνονται η κοπέλα κάποιου. Γεγονός πραγματικά θλιβερό. Φρόντισε όσο κι αν σε ενδιαφέρει ένας άντρας να μην αφήσεις τον εαυτό σου και όλα όσα σε χαρακτηρίζουν. Είναι καλό να μπορέσεις να παραμείνεις αυτή που ήσουν, να διατηρήσεις τη ζωή σου και όλα όσα έκανες όταν σε πρωτογνώρισε.

6. Μαγείρεψέ του

Μη φοβάσαι τη σύγκριση με τη μαμά του. Και μόνο η πρόθεση να του μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό και να τον περιποιηθείς θα τον κάνει αμέσως να λυγίσει και θα κερδίσεις την καρδιά του. Πόσο μάλιστα αν το πετύχεις κιόλας έτσι ακριβώς όπως του αρέσει. Προγραμμάτισε, λοιπόν, ένα καλό δείπνο και βάλε τα δυνατά σου για να τον εντυπωσιάσεις. Ο έρωτας όπως λένε, περνάει από το στομάχι….

Δείτε ακόμη: Κάνε την πρώτη κίνηση! Σου προτείνουμε τρόπους για να τον πλησιάσεις

loading...