Ως γνωστόν άντρες και γυναίκες είμαστε πολύ διαφορετικοί κάτι που φυσικά σημαίνει ότι κανένας άντρας ποτέ δε θα καταφέρει να καταλάβει τις γυναίκες, και τούμπαλιν, αλλά αυτό άλλωστε είναι που κάνει και τη ζωή ενδιαφέρουσα. Βέβαια, οι γυναίκες τείνουμε να είμαστε κάπως πιο περίπλοκες και απρόβλεπτες, ίσως και λόγω ορμονών, δεν ξέρουμε, με αποτέλεσμα τα αγαπητά μας αγόρια τις περισσότερες φορές, να είναι ανοιχτά βιβλία για εμάς, κάτι που φυσικά πολύ μας διευκολύνει αν μας ρωτάτε. Οπότε τι γίνεται όταν ένας άντρας δεν μιλάει πολύ, και εσύ θέλεις απαραιτήτως να τον καταλάβεις και να τον… αναλύσεις; Λοιπόν για να μη φρικάρεις, παρακάτω σου έχουμε 10 βασικά πράγματα τα οποία κανένας άντρας δε θα σου πει αλλά ξέρεις ότι είναι αλήθεια. Δώσε προσοχή:

1. Τους λείπεις: Εμ τι νομίζεις; Ότι επειδή το παίζουν σοβαροί και αποστασιοποιημένοι, η καρδούλα τους δεν υποφέρει μακριά σου; Αμ δε!

2. Δεν απολαμβάνουν πάντα τις εξόδους με τους φίλους τους. Αντίθετα με ό, τι φαντάζεσαι εσύ, δεν είναι κάθε τους βραδιά έξαλλη, με αμέτρητη ποσότητα αλκοόλ και… γυναίκες! Μπορεί απλά να πίνουν μία μπύρα και να μην βλέπουν την ώρα να γυρίσουν κοντά σου. Δεν το λες και κακό.

3. Τους φαίνεσαι πάντα όμορφη: Αλήθεια. Ακόμη κι αν έχεις σπυριά, άλουστα μαλλιά και φοράς τις φόρμες που είχες πάρει πριν 5 χρόνια, και πάλι μια χαρά τους φαίνεσαι.

4. Φοβούνται την μοναξιά. Όσο τρέμεις εσύ μην μείνεις μόνη σου, άλλο τόσο τρέμουν κι αυτοί. Απλά δεν το δείχνουν.

5. Ζηλεύουν τους άντρες φίλους σου. Και όταν λέμε τους ζηλεύουν εννοούμε ότι τους μισούν! Και φυσικά δεν ντρέπονται να το παραδεχτούν.

6. Θέλουν να είσαι ειλικρινής και να λες αυτό που νιώθεις. Σιχαίνονται τα παιχνίδια, τους γρίφους και φυσικά τα ψέματα. Οπότε καλά θα κάνεις να αφήσεις τα mind games γιατί δε θα σου βγουν σε καλό.

7. Αν υπάρχει κάτι που να σιχαίνονται περισσότερο από τους άντρες φίλους σου, αυτοί είναι οι πρώην σου. Λογικό.

8. Προσέχουν τα μικρά πράγματα κι ας μην το παραδέχονται! Μπορεί εμείς οι γυναίκες να είμαστε της λεπτομέρειας, αλλά κανένας άντρας δε θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη.

9. Πάντα θα κοιτάζουν τις άλλες γυναίκες. Είναι στη φύση και στη νοοτροπία τους. Το θέμα είναι να μην κερατώνουν φίλη μου. Απο κεί και πέρα, αν περάσει μία ωραία γυναίκα από μπροστά τους, είναι και κάπως παράλογο να μείνουν αδιάφοροι.

10. Αγαπούν τα κοπλιμέντα! Μπορεί εμείς να θεωρούμαστε το ωραίο φύλο αλλά κι αυτοί ψυχούλα έχουν. Με λίγα λόγια πες του έναν καλό λόγο βρε κορίτσι μου. Θα νιώσουν πολύ ευτυχισμένοι.

queen.gr

loading...