Κατά τη διάρκεια της πράξης παράγονται οι «ορμόνες απόλαυσης», ενώ καταπολεμούνται οι τοξίνες που επιβαρύνουν την καρδιάΤο σεξ δεν αποτελεί απλώς την καλύτερη και πιο διασκεδαστική ψυχαγωγία για τον άνθρωπο. Η συχνή σεξουαλική επαφή μπορεί να σώσει ζωές, καθώς προσφέρει καλή διάθεση και αισιόδοξες σκέψεις στον άνθρωπο, παράγοντας παράλληλα, πολύτιμες για την υγεία του ορμόνες.

Ποιος τα λέει αυτά; Γάλλου καρδιολόγοι, οι οποίοι πραγματοποιήσαν μεγάλη έρευνα, με πολύ αξιόπιστα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο οργανισμός τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, εκκρίνει τις λεγόμενες «ορμόνες της απόλαυσης».

«Η ντοπαμίνη και η σεροτονίνη προσφέρουν στον οργανισμό πολύτιμα στοιχεία και ιδιαίτερα για τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, αποδεικνύονται ευεργετικές», δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής. «Επίσης, βοηθά στο να καταπολεμούνται οι τοξίνες, οι οποίες προκαλούν ακόμη και εμφράγματα», συμπληρώνει ο ίδιος.

Οι Γάλλοι καρδιολόγοι ενέταξαν το σεξ στις καθημερινές συνήθειες που απαιτούνται, μαζί με την άσκηση, το καλό διαιτολόγιο και την περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ και καπνού, ώστε να διατηρείται ο ανθρώπινος οργανισμός σε καλή κατάσταση και να ζει πολλά και ποιοτικά χρόνια.

protothema.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σας ενδιαφέρει: Αυτή είναι η πιο δημοφιλή στάση στο.. κρεβάτι για το 2017!

Happy Together: Τρόποι για να περνάτε καλά με τον σύντροφό σου

Εσύ το γνώριζες; Αυτό είναι που επιζητούν οι Αθηναίες στον έρωτα επί περίοδο οικονομικής κρίσης!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ