Το «κερασάκι στην τούρτα» της πίεσης του πρώτου ραντεβού, είναι το συμπέρασμα έρευνας που αποκάλυψε πως άντρες και γυναίκες έχουν περίπου 12 λεπτά για να εντυπωσιάσουν το εν δυνάμει ταίρι τους στο πρώτο ραντεβού.

Στην εν λόγω έρευνα που δημοσιεύθηκε στα sites online γνωριμιών OKCupid και Tinder, συμμετείχαν 2000 άτομα τα οποία κλήθηκαν να περιγράψουν εμπειρίες από τα πρώτα ραντεβού τους.

Πέρα από το χρόνο που απαιτείται για να εντυπωσιαστεί ή απογοητευτεί κάποιος στο πρώτο ραντεβού, εξετάστηκαν και άλλοι καθοριστικοί παράγοντες. Έτσι, το 64% των ερωτηθέντων απάντησε πως το χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό και το 58% κρίνει πως το ραντεβού πάει καλά αν υπάρχει συχνή οπτική επαφή.

ran2

Ο τόνος της φωνής φαίνεται να είναι σημαντικός παράγοντας εντυπωσιασμού καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 25% και οι συνταγές για καταστροφή είναι η κακή αναπνοή και άσχημη μυρωδιά σώματος.

Τέλος, ένα χρήσιμο tip που προκύπτει από τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας είναι να εξετάσετε ξανά ή εν ανάγκη, να διαγράψετε κάποια δεδομένα από τα προφίλ σας στα social media, καθώς 1 στους 20 singles ψάχνει το προφίλ στο Facebook ή τους λογαριασμούς στο Twitter και το Instagram του άλλου ατόμου πριν δεχτεί να βγει ραντεβού μαζί του…

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι κακές σου συνήθειες που τον κάνουν να υποφέρει!

Ραντεβού χωρίς καθόλου έξοδα! Ιδέες για να περάσετε τέλεια χωρίς να χαλάσετε ευρώ!

Ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Μην το κάνεις με αυτούς τους τρόπους!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

World Party: Ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μαυρίδη

Πανικός! Η Δέσποινα Μοιραράκη φωτογραφίζεται μόνο με το μπικίνι της- Δείτε το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς

Έφυγε από την ζωή ο λατρεμένος ηθοποιός, Τζιν Γουάιλντερ!

loading...