Όλα τα γνωμικά περί έρωτος συσσωρεύουν σε μία φράση εμπειρίες ζωής που όντως περιγράφουν κυνικά, με πικρία ή με χιούμορ μία κατάσταση. Σίγουρα θα έχετε νιώσει έστω και για μία φορά αυτό που λέμε «Ερωτευμένος/η με το λάθος άτομο» . Έχετε όμως σκεφτεί ότι ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή «τα ετερώνυμα έλκονται;». Μία σχέση με δύο άκρως  αντίθετους χαρακτήρες δε σημαίνει πάντα ότι οδηγείται σε αδιέξοδο. Στην περίπτωση αυτή, η σεξουαλικότητα είναι η φλόγα της. Η επικοινωνία όμως και ο σεβασμός όσο κλισέ και αν ακούγονται είναι τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται για να υπάρξει διάρκεια.

erw

Όταν το ένα άτομο για παράδειγμα είναι εξωστρεφές και παρορμητικό και το άλλο εσωστρεφές και μη εκδηλωτικό, θα πρέπει εξαρχής να τοποθετήσουν τα όρια τους μέσα στη σχέση. Ο εξωστρεφής χαρακτήρας θα θέλει συχνά να έρχεται σε επαφή με διαφορετικά άτομα και παρέες σε αντίθεση με τον εσωστρεφή που θα προτιμήσει τη μεν τη παρέα αλλά όχι με άτομα που δε γνωρίζει. Επομένως οφείλει ο ένας απέναντι στον άλλον να δώσουν χώρο σε όσα τους ευχαριστούν χωρίς γκρίνιες και τσακωμούς.

Σκεφτείτε ότι δεν μπαίνετε σε μία σχέση για να στερείστε αλλά για να απολαμβάνετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει. Αν οι δραστηριότητες σας δεν ευχαριστούν το  σύντροφό σας, μη νιώσετε άσχημα, απλά αφήστε τον να επιλέξει αν θέλει να συμμετάσχει σε αυτές ή όχι. Επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και μην προσκολλάστε στις διαφορές σας. Μόνο έτσι θα αποδείξετε ότι υπάρχει αγάπη τόσο μεταξύ σας όσο και απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι κακές σου συνήθειες που τον κάνουν να υποφέρει!

Ραντεβού χωρίς καθόλου έξοδα! Ιδέες για να περάσετε τέλεια χωρίς να χαλάσετε ευρώ!

Ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Μην το κάνεις με αυτούς τους τρόπους!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Πρώτη φορά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζει τις κόρες της μαζί με την πεθερά της

Να της ζήσει! Αγαπημένη πρωταγωνίστρια έγινε πρώτη φορά μαμά

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κοτσοβού: Δόθηκε το όνομα στον γιο τους αλλά η βάφτιση δεν έγινε -Τι συνέβη;

loading...