Όλοι έχουμε δει  αγαπημένα ζευγάρια, τα οποία μαλώνουν σπάνια, περνούν πάρα πολύ χρόνο μαζί και δείχνουν συνέχεια πως είναι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλο. Λογικό είναι, λοιπόν, να αναρωτιόμαστε ποιο είναι το μυστικό της… επιτυχίας τους.

Μπορεί όσοι είναι ερωτευμένοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά κάνουν τα παρακάτω 7 πράγματα καθημερινά, επειδή νοιάζονται τον σύντροφό τους και είναι ευτυχισμένοι.

Δεν πηγαίνουν ποτέ τσακωμένοι στο κρεβάτι
Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά τα ερωτευμένα πάντα λύνουν τα προβλήματά τους πριν κοιμηθούν και φυσικά όχι στο κρεβάτι. Ουσιαστικά το να μην λύνει κάποιος αυτό που τον απασχολεί πριν το τέλος της ημέρας, έχει σαν αποτέλεσμα να απομονώνεται όλο και περισσότερο, ακόμη και στον χώρο που μοιράζεται με τον άλλον.

sleep

Ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά
Μπορεί στην αρχή, όλα τα ζευγάρια να φιλιούνται παθιασμένα, αλλά αυτό χάνεται καθώς περνάει ο χρόνος. Τα ερωτευμένα ζευγάρια δεν σταματούν ποτέ να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται σαν τον πρώτο καιρό.

The-Notebook-Kiss-Scene

Δεν ξεχνούν να πουν σ’ αγαπώ
Ότι και αν τους συμβεί, όσο απασχολημένοι και αν είναι, τα παθιασμένα ζευγάρια λένε καθημερινά σ΄ αγαπώ. Δεν το λένε από υποχρέωση, αλλά επειδή το νιώθουν και θέλουν να το θυμίζουν συνεχώς στον άλλον.

P.S.-I-will-always-love-you

Βγαίνουν ρομαντικά ραντεβού
Ακόμη και αν έχουν οικογένεια ή πολύ πιεστικό πρόγραμμα, βρίσκουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλον, ακόμη και αν είναι πολύ πιεσμένοι. Γενικά, στην προσωπική τους ζωή είναι προτεραιότητα ο ένας για τον άλλον και δεν διστάζουν να βγουν ραντεβού όπως την πρώτη πρώτη φορά.

Λύνουν τις διαφορές τους χωρίς να φωνάζουν.
Προτιμούν αντί να επιβάλλουν την γνώμη τους με φωνές και τσακωμούς, να συζητούν ήρεμα με επιχειρήματα. Επίσης, πάντα ακούει ο ένας τον άλλον και σέβεται την γνώμη του. Έτσι χτίζουν γερά τα θεμέλια της σχέσης τους και επικοινωνούν καλύτερα.

tumblr_nfelhyEAKe1r166oxo2_1280

Σκέφτονται πάντα πως θα νιώσει ο άλλος
Πριν ο ένας εκ των δύο πάρει μία απόφαση, μπαίνει πάντα στην θέση του άλλου και σκέφτεται πως θα ένιωθε. Αυτό συμβαίνει γιατί το ζευγάρι είναι μία μονάδα πλέον, με αποτέλεσμα να επιλύνει προβλήματα σαν να αφορούν και τους δύο.

BlueValentine1

Ανακαλύπτουν μαζί
Θεωρούν πως πρέπει να ανακαλύψουν τα πάντα μαζί (από το πως είναι να ταξιδεύουν παρέα μέχρι να μένουν μαζί και να μοιράζονται πράγματα). Το βλέπουν ως περιπέτεια και όχι υποχρέωση.

tumblr_mos9x80E6J1qj9eo7o1_500

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 14 στιγμές που θα ζήσεις μόνο όταν είσαι σε σχέση!

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ