Τα ανοιχτόχρωμα μάτια, το τέλειο στήθος, οι θηλυκές καμπύλες, το μοντέρνο ντύσιμο, το ωραίο χαμόγελο, το περπάτημα, τα σαρκώδη χείλη… Τι είναι τελικά αυτό που τραβάει τους άνδρες σαν μαγνήτης;

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε, αλλά τα παραπάνω δεν παίζουν κανέναν απόλυτως ρόλο. Ναι, πιστέψτε μας. Σύμφωνα με νέα έρευνα που μόλις δημοσιεύτηκε οι επιστήμονες κατέληξαν πώς η εξωτερική εμφάνιση, όσο κι αν σας κάνει να γουρλώνετε από έκπληξη τα μάτια, δεν είναι αυτό που ελκύει τον ανδρικό πληθυσμό.

Αντίθετα, αυτό που παίζει τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο είναι η αυτοπεποίθηση. Αν μια γυναίκα, όσο όμορφη κι αν είναι δεν νιώθει σιγουριά για τον εαυτό της, τότε με έναν μαγικό και παράδοξο τρόπο απωθεί τους άνδρες, όπως το λιβάνι τον διάβολο.

Αν όμως την διαθέτει, τότε έχει κερδίσει το παιχνίδι. Γιατί κορίτσια, αυτό που τελικά μετράει είναι ο κάθε ένας άνδρας να έχει δίπλα του μια γυναίκα  που να αισθάνεται μοναδική και θεά, να μην έχει ανασφάλειες, ούτε να κρέμεται από τα χείλη του για να ακούσει κάποιο κοπλιμέντο.

Τώρα που σας αποκαλύψαμε τι ζητάνε από εσάς οι άνδρες, αλλάξτε τακτική.

faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δώστε προσοχή! Αυτός είναι ο μήνας του 2017 που θα έχουμε τους περισσότερους χωρισμούς!

Τα 6 πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης

Μην απορείς; Αυτά είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι έχεις σχέση με έναν μαμάκια…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ