Είναι αυτά που μας παίρνουν μεγάλα αποθέματα ηρεμίας, αλλά και πολλές ώρες συζήτησης και ανάλυσης με την (άτυχη) φίλη που βρίσκεται στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.
Κάποια πράγματα όμως συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν σε κάθε σχέση, με κάθε άντρα, σε κάθε εποχή,  no matter what.

Δείτε ακόμη: Ζήλια: 8 Τρόποι για να την δαμάσετε…!

1. Όταν δεν απαντάει αμέσως στο μήνυμα σου
Δε σημαίνει ότι σε αγνοεί ή ότι δε σου δείχνει την απαραίτητη προσοχή (εκτός αν πληρώνεται για να είναι όλη την ώρα πάνω από το κινητό του).
Το να περιμένεις να σου απαντάει πάντα εντός ολίγων λεπτών δεν κάνει καθόλου καλό στα νεύρα σου.

2. Το ζώδιο του
Αλήθεια, δεν έχει καμία σημασία. Ούτε χρειάζεται να ανησυχείς αν οι αστρολόγοι λένε ότι τα ζώδια σας δεν φτιάχνουν καλή ερωτική συναστρία. Είστε και οι δύο άνθρωποι με διαφορετικές, αλλά πολύπλευρες προσωπικότητες και είναι πολύ λογικό εκτός από ομοιότητες να έχετε και διαφορές .Όλα αυτά είναι απλώς στο μυαλό σου. Οπότε μη το ψάχνεις περισσότερο από όσο χρειάζεται.

3. Όταν εκείνος (ή εσύ) χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του
Το να περνάει ο καθένας χρόνο με τον εαυτό του -όσο ερωτευμένοι κι αν είστε- είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό. Είναι αναγκαίο. Και όταν προκύπτει μια τέτοια ανάγκη το καλύτερο και πιο υγιές που μπορείς να κάνεις είναι να την σεβαστείς.

4. Όταν αναφέρει την πρώην του
Μπορεί να έγινε κάποιος εγκεφαλικός συνειρμός  ή να είδες κάτι που στιγμιαία  του τη θύμισε. Όπως πιθανώς μπορεί να συμβεί και σε εσένα με τον δικό σου πρώην. Οι πρώην μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά παραμένουν κομμάτι του εαυτού και της προσωπικότητας μας και πολλές φορές ενεργό. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

5. Όταν δε σου κάνει like σε ό,τι ανεβάζεις στα social media
Μπορεί να είστε μαζί, αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να πατάει like στα τραγούδια της Adeleπου ποστάρεις στο Facebook ή στα pancakes που ανέβασες στο instagram. Και καλό είναι να μην περιμένεις από εκεί την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντός του για σένα.

6. Για το αν μιλάτε πολύ ή όχι στο τηλέφωνο
Κάποτε υπήρχε ένας μύθος που έλεγε πως αν η συχνότητα των τηλεφώνων του είναι μεγαλύτερη από αυτή των μηνυμάτων, τότε σημαίνει ότι πραγματικά του αρέσεις. Αλλά, ΕΧΟΥΜΕ 2016 και με τις δεκάδες εφαρμογές επικοινωνίας που υπάρχουν (whats up, messenger, viber κ.α.),  είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να προτιμήσει να στείλει μήνυμα από το να σε πάρει τηλέφωνο.

Δείτε ακόμη: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο; Ένας άντρας μας εξηγεί πως θα το καταλάβουμε…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ