Οκ, έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες ο τύπος που μόλις γνώρισες και είναι κούκλος και μοναδικός και τέλειος και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο να είναι ΚΑΙ παντρεμένος. Αυτό όμως γίνεται στην περίπτωση που σε ενημερώνει ο ίδιος. Αν όμως εσένα σου έχουν μπει υποψίες ότι είναι παντρεμένος και δεν ξέρεις πως να του το πεις, πώς κάνεις την υποψία βεβαιότητα;

Πουν” το, πουν” το το δαχτυλίδι

Πρώτο και βασικότερο βήμα είναι να ελέγξεις τα δάχτυλα του. Φυσικά αν δεις βέρα εννοείται ότι είναι παντρεμένος. Οπότε φιλενάδα πάμε για άλλα. Εννοείται, ότι υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου ο έξυπνος κύριος φροντίζει να βγάζει τη βέρα του και να την κρύβει χωρίς να έχεις ιδέα εσύ.

Δείτε ακόμη: Γιατί ο έρωτας δεν είναι αρκετός σε μια σχέση και πρέπει να τον χωρίσεις;

Άκου προσεχτικά

Άκου ότι έχει να σου πει. Μέχρι και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια γιατί εκεί μικρή μου θα τον πιάσεις τον ψεύτη, στις λεπτομέρειες. Ένα βασικό που πρέπει να ακούσεις είναι το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. Και πώς θα το κάνεις αυτό; Απλώς θα ρωτήσεις τι έκανε το Σαββατοκύριακο; Αν πχ βγήκε με τους φίλους του είναι καλό σημάδι. Από την άλλη αν σου είπε ότι έμεινε μέσα λόγω υποχρεώσεων ψάξε καλύτερα.

Κοινωνικοποίηση πάνω από όλα

Ένας παντρεμένος άνδρας έχει περισσότερες υποχρεώσεις που τον κρατούν σπίτι από ότι ένας ελεύθερος. Έτσι, μάθε σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα του ώστε να μη πέσεις στην παγίδα της ερωμένης. Ναι μεν μπορεί περιστασιακά να βλέπει τους φίλους του αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα το κάνει καθημερινά.

Φύλλο και φτερό

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει καλύτερη έρευνα και από το FBI, να το θυμάσαι αυτό. Έτσι, μπορείς και εσύ μιας και είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας να χρησιμοποιήσεις αυτό το μυστικό όπλο υπέρ σου. Τσέκαρε λογαριασμούς σε Facebook, Tweeter και Instagram μήπως βρεις εκεί κάτι. Από την προσωπική του κατάσταση μέχρι κάποιο comment ή κάποια φωτογραφία.

Η Σταχτοπούτα

Όταν βγαίνετε μαζί συνήθως τι ώρα σου λέει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι. Μήπως έχει σοβαρό meeting για παράδειγμα που θα πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθεί μέχρι τις 22.00;Και καλά να συμβεί μια φορά αλλά αν γίνεται συνέχεια;

Σπίτι σου ή σπίτι σου;

Όχι δεν είναι λάθος γραμμένο απλώς αν ο καλός σου δεν σε έχει πάει ποτέ σπίτι του και ψάχνει δικαιολογίες για να το αποτρέψει; Τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Από την άλλη για να μη βάζουμε και φωτιές εκεί που δεν υπάρχουν μπορεί απλώς να μένει με τους γονείς του.

Δείτε ακόμη: Θέλεις να μάθεις αν σε αγαπάει; Αυτά είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν!

Πιστοποιητικό γάμου

Και όμως δεν μπορείς πόσο εύκολα μπορείς να ζητήσεις ένα πιστοποιητικό γάμου. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πεις ποια είσαι εσύ που το θέλεις αλλά μόλις το πάρεις και τελικά είναι όντως παντρεμένος, με χαρά μπορείς να του το τρίψεις στη μούρη.

athensmagazine.gr

loading...