Ακόμα και όσες αγαπάμε το χειμώνα, τα βροχερά απογεύματα και τις χιονισμένες μέρες, παραδεχόμαστε ότι φέρνει πάντα μαζί του κι ένα… αναγκαίο κακό: τα συχνά κρυολογήματα, που μετατρέπουν τις υπό άλλες συνθήκες όμορφες «χουχουλιάρικες» στιγμές στο σπίτι, σε κάτι δυσάρεστο και ενοχλητικό. Για να μην μας «χαλάνε» τα σχέδια, λοιπόν, αναζητήσαμε τις νεότερες μελέτες για τα πιο αποτελεσματικά «όπλα» ενάντια στο κρυολόγημα, που προέρχονται από την ίδια τη φύση.

Αρχίζουμε με τον βασιλικό πολτό, που είναι ίσως η πιο γνωστή «υπερτροφή» και παράγεται από τις μέλισσες για να καταναλωθεί, αποκλειστικά, από τη βασίλισσα. Οι ευεργετικές του ιδιότητες καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες του ανθρώπου, στην περίπτωση, δε, ενός πεσμένου ανοσοποιητικού, κάνει «θαύματα», αφού ο προσφέρει θρεπτικά συστατικά με ανοσορυθμιστική δράση, ενώ συγχρόνως αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειας και τονώνει γρήγορα τον οργανισμό.

Ένα ακόμα «δώρο» από τον κόσμο των μελισσών, η πρόπολη, μια ουσία που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν αλλά και να απολυμάνουν την κυψέλη λόγων των αντιμικροβιακών και αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων, συμμετέχει ενεργά και στην παραγωγή αντισωμάτων.

Το επίσης μοναδικό πρωτόγαλα είναι μια μορφή γάλακτος που παράγεται από τους μαστικούς αδένες μόνο λίγες ημέρες πριν και μετά τον τοκετό, για να «χτίσει» το ανοσοποιητικό των νεογνών. Είναι μια μοναδική στη φύση τροφή, πλούσια σε αντισώματα, αυξητικούς παράγοντες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και υδατάνθρακες που προσφέρει πραγματική ενδυνάμωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής.

Τα μανιτάρια δεν είναι μόνο πλούσια πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και μετάλλων, αλλά παρουσιάζουν και εξαιρετικά οφέλη για τη θωράκιση του οργανισμού. Το μανιτάρι Shiitake βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, ενισχύοντας έτσι τις φυσικές άμυνες. Το μανιτάρι Reishi είναι ένα εξειδικευμένο «φυσικό όπλο» για την αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων, όπως η γρίπη.

Τέλος, η Βιταμίνη Β6 είναι, όπως οι περισσότερες βιταμίνες, υδατοδιαλυτή, αποβάλλεται δηλαδή εύκολα με τις σωματικές εκκρίσεις, πράγμα που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική την αναπλήρωσή της όταν έχουμε αρρωστήσει, αφού η ανεπάρκειά της «ρίχνει» τις επιδόσεις των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντιθέτως, σε περιπτώσεις ασθενών στους οποίους χορηγήθηκε Β6, παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη αύξηση της ανοσολογικής απόκρισης.

Αυτά τα πολύ «δυνατά» φυσικά συστατικά έχουν ιδιότητες που, όπως είδαμε, θα μπορούσαν να συμβάλουν στη γρήγορη επαναφορά από το κρυολόγημα, ο συνδυασμός τους όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί μόνο από την κατανάλωση φαγητού. Σ’ αυτό το σημείο ξεκινήσαμε την αναζήτηση ενός πραγματικά ισχυρού συμπληρώματος διατροφής, που θα περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα παραπάνω.

Αυτό το χειμώνα, λοιπόν, τη διαφορά στην αναζήτησή μας έκανε η Lanes που, πάντα βασισμένη στις νεότερες ιατρικές έρευνες και ανακαλύψεις, δημιούργησε μια μοναδική φόρμουλα για τον οργανισμό που έχει νοσήσει. Τα μεμονωμένα φιαλίδια ελεγχόμενων δόσεων RoyalTonic, που αποτελούν την πληρέστερη πρόταση της αγοράς για το κρυολόγημα, συνδυάζουν βασιλικό πολτό, πρόπολη και βιταμίνη Β6 με οργανικής καλλιέργειας μανιτάρια Reishi και Shiitake και το μοναδικό πρωτόγαλα.

Το RoyalTonic είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής αφού είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, περιέχει τους καλύτερους φυσικούς συμμάχους του ανοσοποιητικού για να διευκολυνθεί η ανάρρωση και ταυτόχρονα προσφέρει σωματική τόνωση και ενέργεια. Η πρακτική συσκευασία του για να το έχεις μαζί σου παντού και στην ποσότητα που χρειάζεται, η υπέροχή του γεύση και η εξαιρετικά προσιτή τιμή του το βάζουν πρώτο στις επιλογές μας για φυσική αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος αυτό το χειμώνα… και όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Αντιμετώπισε, λοιπόν, το κρυολόγημα με το RoyalTonic της Lanes, μόνο με 14,90 ευρώ και το κυριότερο, με φυσικό τρόπο. Αναζήτησέ το στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ή μάθε περισσότερα εδώ.

 

loading...