Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τις αλλαγές στην εμφάνισή της από το 2005 μέχρι σήμερα

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τις αλλαγές στην εμφάνισή της από το 2005 μέχρι σήμερα
Με αφορμή τον μυστικό της γάμο που έσκασε σα βόμβα πριν από λίγα λεπτά (δείτε εδώ λεπτομέρειες) σας φτιάξαμε ένα άρθρο για το παρελθόν και το παρόν της εγκυμονούσας παρουσιάστριας. Το 2005 έγινε το μεγάλο «μπαμ» στον χώρο της τηλεόρασης, όταν μία άγνωστη μέχρι τότε κοπέλα ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινός Καφές.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Ελεονώρα έχει αναλάβει πολλές ακόμα επιτυχημένες εκπομπές, εμφανιζόμενη σε σχεδόν κάθε μία από αυτές με διαφορετικό look στα μαλλιά. Δείτε στα επόμενα slides όλες τις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία 12 χρόνια και πείτε μας ποιο στιλ σας άρεσε περισσότερο. διαβάστε παρακάτω...

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Μετά τον πολιτικό στο Γύθειο έρχεται ο θρησκευτικός! Πότε και που θα γίνει!


2005


Από τις πρώτες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στα μέσα, η άγνωστη μέχρι τότε Ελεονώρα εμφανίστηκε με φυσικό makeup look και σκούρα ξανθά μαλλιά σε μία ψυχρή απόχρωση.

2007


Ως μεγάλο όνομα της σόουμπιζ πλέον, η Ελεονώρα υιοθέτησε το «τηλεοπτικό ξανθό» και τα στιλιζαρισμένα χτενίσματα.

2008


Το πολύ ανοιχτό ξανθό και οι αφέλειες ακολούθησαν λίγο αργότερα. We love it!

2009


Όταν οι υπόλοιπες πρόσθεταν ολοένα και περισσότερες τρέσες στα μαλλιά τους, εκείνη τόλμησε να τα κόψει πολύ κοντά.

«Την ώρα του ατυχήματος αύξησε ταχύτητα και του είπα Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι»! Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις της Αρναούτη 2 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο!


2010


Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελεονώρα δεν φοβήθηκε ποτέ να «παίξει» με το styling στα μαλλιά της. Θαυμάζουμε την τόλμη της, αν και δεν την προτιμούμε με αυτό το hairstyle.

2011


Πολύ κοντά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μακριά φράντζα στο μπροστινό. Εσείς θα τολμάγατε ένα παρόμοιο κούρεμα;

2012


Μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου –που έκανε τάση το κόκκινο-, η Ελεονώρα μας έδειξε πως δείχνει ένα τόσο έντονο χρώμα στα κοντά μαλλιά

2013


Το κόκκινο χρώμα έμεινε για περίπου ένα χρόνο, αφού επέστρεψε στο ξανθό που ομολογουμένως της πηγαίνει περισσότερο.

2014


Με sleek, χαμηλή κοτσίδα στο πλάι, smokey eye σε γήινες αποχρώσεις και κόκκινο κραγιόν, αυτή η εμφάνισή της είναι από τις αγαπημένες μας.

2017


Φέτος, έχει επιστρέψει δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο με την εκπομπή Survivor Πανόραμα, με τα μαλλιά της να δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ. Το απαλό όμπρε, σε συνδυασμό με το σκούρο vampy κραγιόν αναδεικνύει τα γαλανά μάτια της με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: instyle.gr