Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο! Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που κάποτε υπήρξαν συμμαθητές (Photos)

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο! Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που κάποτε υπήρξαν συμμαθητές (Photos)
Ορισμένοι σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζονται από παλιά, από πολύ παλιά αφού κάποιοι από αυτούς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο! Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι οι αγαπημένοι μας σταρ που ήταν κάποτε συμμαθητές!

re

Ναι αυτοί οι δυο σούπερ σταρ κάποτε ήταν συμμαθητές και πολύ καλοί φίλοι! Μάλιστα ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάλιστα έμεινε για ένα χρόνο περίπου με την οικογένεια του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για να λύσει κάποια σχετικά με την υπηκοότητα.

2

Αν και είναι γεννημένη στην Χαβάη, η Νικόλ Κίντμαν μετακόμισε στην Αυστραλία στην ηλικία των τεσσάρων ετών και αργότερα ήταν συμμαθήτρια με την Ναόμι Γουότς στο North Sydney Girls’s High School και ήταν κολλητές φίλες στο σχολείο. Οι δυο τους είναι αδερφικές φίλες από τότε

3

Ο Κέβιν Σπέισι και ο Βαλ Κίλμερ ήταν συμμαθητές στο Chatsworth και ο ίδιος ο Κίλμερ έχει πει στο Esquire πως ο φίλος του ο Σπέισι είναι η απόδειξη πως κάποιος μπορεί να μάθει πως να είναι ηθοποιός.

4

Όταν ρωτήθηκε η Lady Gaga σε κάποια συνέντευξη το 2008 αν κάνει παρέα με τις αδερφές Χίλτον, παραδέχτηκε πως τις γνωρίζει ελάχιστα, ενώ είπε πως δεν έχει δει ποτέ την Πάρις και ξέρει μόνο τη Νίκι με την οποία ήταν συμμαθήτριες. Η ίδια όπως είπε ήταν πάντα κάπως «περίεργη» στο σχολείο που έκανε θέατρο και φορούσε πάντα πολύ έντονο κόκκινο κραγιόν και τα κορίτσια αυτά ήταν πάντα τέλεια και αψεγάδιαστα.

5

Στην δεκαετία του '80 ο Ρομπ Λόου, ο Τσάρλι Σιν και ο Σον Πεν πήγαιναν μαζί σχολείο στο λύκειο της Σάντα Μόνικα. Ο Ρομπ Λόου μάλιστα έγραψε στην αυτοβιογραφία του για τον φίλο του τον Τσάρλι για τα χρόνια εκείνα: "Πηγαίναμε σε ένα μεγαο σχολείο και θυμάμαι τον Τσάρλι που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο γιατί φοβόταν τις συμμορίες".

6

Η Αννίτα Πάνια και η Σμαράγδα Καρύδη υπήρξαν συμμαθήτριες και καλές φίλες σε σχολείο στα Εξάρχεια. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι η Αννίτα ήξερε γαλλικά και τη βοηθούσε.

7

Η Τζένη Μπαλατσινού και η Εβελίνα Παπούλια υπήρξαν συμμαθήτριες και πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, μέσω της ηθοποιού η Μπαλατσινού είχε γνωρίσει και την Τατιάνα Στεφανίδου σε νεαρή ηλικία

8

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Χάρης Βαρθακούρης υπήρξαν συμμαθητές στη Σχολή Μωραϊτη

9

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχουν πολλά κοινά. Ένα από αυτά είναι ότι υπήρξαν συμμαθητές και μάλιστα στα σχολικά τους χρονια μαζί με τον επίσης συμμαθητή τους, τον γνωστό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα είχαν δημιουργήσει τη μπάντα, "Αχτύπητα φιλέτα"

10

Πηγή:womenonly

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Διάσημες κούκλες αλλά… κλέφτρες! Ποιες πιάστηκαν επ’αυτοφώρω να κλέβουν;

Διάσημοι ρόλοι που έχασαν πασίγνωστοι σταρ μέσα από τα χέρια τους

Οι 7 πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Περιουσία για 5 γενιές!