10 διάσημοι που έχουν κοιμηθεί με περισσότερες από 1,000 γυναίκες!

10 διάσημοι που έχουν κοιμηθεί με περισσότερες από 1,000 γυναίκες!

  • O Ράσελ Μπράντ έχει... μάστερ στους εθισμούς. Είχε γενικά θέματα με κάθε είδους εθισμούς και πολλές φορές έχει απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και μάλιστα κάποτε είχε πάει για αποτοξίνωση από το σεξ αφού είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 1,000 γυναίκες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως εκτός από την πρώην σύζυγό του Κέιτι Πέρι, έχει κοιμηθεί με την Κέιτ Μος, την Τζέρι Χάλιγουέλ και όπως φαίνεται δεν ήταν οι... μόνες.



  • Και ο διάσημος ηθοποιός Τζακ Νίκολσον έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2,000 γυναίκες και είναι ένας από τους πιο διάσημους γυναικοκατακτητές του κόσμου. Ανάμεσα στις κατακτήσεις του βρίσκουμε την Κέιτ Μος, την Άμπερ Σμιθ, την Λάρα Φλιν Μπόιλ και όχι μόνο. Ο Νίκολσον έχει δηλώσει πως έχει κοιμηθεί με περίπου 2,000 γυναίκες ενώ οι φήμες τον θέλουν να έχει κάνει έρωτα με ενήλικες γυναίκες κάθε ηλικίας.



  • Και ο Χιού Χέφνερ έχει κοιμηθεί με περισσότερες με 1,000 έως 2,000 γυναίκες. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως αγαπάει τις γυναίκες!



  • O Μικ Τζάγκερ είναι η επιτομή του ροκ σταρ και αν και είναι κάπως ακίνδυνος τώρα σε ηλικία 72 ετών φαίνεται πως σε νεότερη ηλικία είχε κοιμηθεί με ένα μεγάλο αριθμό γυναικών. Κάποιες από τις κατακτήσεις του περιλαμβάνουν την Αντζελίνα Τζολί, την Ούμαν Θέρμαν, την Φάρα Φόσετ και όχι μόνο! Στη βιογραφία του αναφέρεται ο αριθμός 4,000!



  • Ο Τσάρλι Σιν έχει κοιμηθεί με περίπου 5,000 γυναίκες ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε την Ντενίζ Ρίτσαρντς, Την Ρόμπιν Ράιτ, την Γουινόνα Ράιντερ και πολλές άλλες.



  • Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας και τον δικό μας Γιάννη Σπαλιάρα που έχει δηλώσει πως έχει πάει με 4000 γυναίκες.



  • Και ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι από τους ωραίους άνδρες στο χώρου του αθλητισμού και του μόντελινγκ και παλιότερα σε συνέντευξή του έχει αποκαλύψει πως έχει πάει με περίπου χίλιες γυναίκες όταν ο δημοσιγοράφος έβαλε κάτω τους αριθμούς και έκανε την πράξη. Στην ερώτηση αν ήταν περίπου πενήντα γυναίκες τον χρόνο, είχε απαντήσει: Πιθανολογώ πως ναι. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ , είχε πει χαρακτηριστικά.



  • Ένας απ’ τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν έχει κοιμηθεί με 20,000 γυναίκες.



  • Σύμφωνα με την βιογραφία του γνωστού ηθοποιού-καρδιοκατακτητή Γουόρεν Μπίτι, ο αριθμός των γυναικών που υπέκυψαν στη γοητεία του σε μια χρονική διάρκεια 35 χρόνων είναι περίπου 12.775. Οι φήμες τον θέλουν να έχει διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα στο κρεβάτι του μέχρι την ημέρα που παντρεύτηκε τη σύζυγό του Ανέτ Μπένινκγ σε ηλικία 55 ετών.



  • Ο κριτής του X Factor Σάιμον Κάουελ φαίνεται πως έχει τη γοητεία του αφού υποστηρίζει πως έχουν περάσει περίπου 2,000 από το κρεβάτι του.


Πηγή: msn.com

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε on air πως έχει νέα σχέση – Ποιος άντρα της έκλεψε την καρδιά;

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Δείτε πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους!

Στα δικαστήρια Γιάννης Λάτσιος – Νάντια Μπουλέ! Ποιοι τους μήνυσαν και γιατί;