10 γάμοι διασήμων που... κλονίστηκαν από γκέι σκάνδαλα (ΦΩΤΟ)

10 γάμοι διασήμων που... κλονίστηκαν από γκέι σκάνδαλα (ΦΩΤΟ)
Στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ - και όχι μόνο - η αγαπημένη συνηθεια των κίτρινων περιοδικών είναι τα ερωτικά σκάνδαλα.

Μάλιστα, αν πρόκειται και για παντρεμένα ζευγάρια, τόσο το καλύτερο γα τα ταμπλόιντ, τα οποία - έχουμε να παραδεχτούμε - ότι πολλές φορές - δεν υστερούν σε... επιστημονική φαντασία. Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις, που τα σκάνδαλα έχουν δόση αλήθειας κι έοχυν συγκλονίσει το θαυμαστό κόσμο της showbiz. Το τελευταίο που "έσκασε" και θα μας απασχολήσει για καιρό, είναι η φερόμενη "διγαμία" της Αμπερ Χερντ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκτός του Τζόνι Ντεπ ήταν παντρεμένη και με την πρώην σύντροφό της!

Ιδού τα πιο δημοφιλή γκέι σκάνδαλα του Τύπου, με πρωταγωνιστές λαμπερά ζευγάρια:

1

Διαμάντια - από άποψη κουτσομπολιού - έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το χωρισμό του Τζόνι Ντεπ με την Αμπερ Χερντ. Το τελευταίο θέλει την ηθοποιό δίγαμη και μάλιστα παντρεμένη με την πρώην σύντροφό της, Τάσια Βαν Ρι. Σύμφωνα με τα δηοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2008 σε μία ιδιωτική τελετή, σστη Νέα Υόρκη ενώ δεν είχε χωρίσει ποτέ, αφού ο γάμος τυπικά δεν ήταν νόμιμος. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν ακόμα στενές σχέσεις, που όπως λένε ήταν και το "αγκάθι" στο γάμο της με το Ντεπ

2

Δουλειά δεν έχουν τα περιοδικά και χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι την Αντζελίνα Τζολί με το Μπραντ Πιτ. Κι αν δεν τους "χωρίζουν" τους... βγάζουν στη δημοσιότητα και από ένα γκέι σκάνδαλο. Το παρελθόν της Τζολί, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, προσφέρει τροφή στην καλπάζουσα φαντασία των "κίτρινων" φυλλάδων και όποια γυναίκα κινείται γύρω από το ζευγάρι τη "χρεώνουν" στην ηθοποιό. Πριν λίγο καιρό, το περιοδικό Star είπε να κάνει την ανατροπή κι έβγαλε γκέι σκάνδαλο του Πιτ, στον οποίο - σύμφωνα με το περιοδικό - αρέσουν τα νεαρά αγόρια. Πάνω από 10 χρόνια, σου λέει κρατά η ιστορία αυτή. Αλλά - σου ξαναλέει, το περιοδικό - η Αντζελίνα πολύ χαίρεται με τις επιλογες του συζύγου, αφού και η ίδια είναι bisexual.

3

Πριν λίγο καιρό, ένας νέος "πονοκέφαλος" βρήκε το Παλάτι στη Μ. Βρετανία. Περιοδικό φιλοξένησε στο εξώφυλλο του φωτογραφίας τους διαδόχου, πρίγκιπα Κάρολου να φιλιέται δημοσίως με νεαρό άνδρα. Το... boy toy του, όπως γράφει το περιοδικό. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ το Παλάτι τηρεί σιγή ιχθύος. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που χρεώνουν σκάνδαλο σε κάποιο μέλος του. Ασε, που στο παρελθόν είχαν πάλι κυκλοφορήσει φήμες για τη σεξουαλικότητα του Κάρολου.

4

Κι εκεί που η Χίλαρι Κλίντον ήταν καβάλα στο άλογο, μετά το πολύκροτο σκάνδαλο του Μπιλ με τη Μόνικα Λεβίνσκι, και την κοινή γνώμη να συμπονά την απατημένη και προδομένη σύζυγο, τσουπ σκάει σκάνδαλο με την ίδια. Και τι σκάνδαλο... γκέι! Γνωστό περιοδικό φιλοξένησε στο εξώφυλλο του φωτογραφίες απο το παρελθόν της Χίλαρι με νεαρή φίλη της, ενισχύοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. Εννοείται ότι το ζεύγος Κλίντον απεφυγε να σχολιάσει, όπως δε σχολίασε και το άλλο σκάνδαλο που την ήθελε να είναι πολύ κοντά με τη νεαρή γραμματέα της. Και για ακόμα μία φορά παρέμεινε ενωμένο απέναντι σε σκάνδαλα, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Λευκο Οίκο, αν η Χίλαρι καταφέρει να εκλεγεί πλανητάρχισσα!

5

Και το ζεύγος Γουιλ Σμιθ και Τζέιντα Πέτκιν είναι από τα αγαπημένα των κίτρινων περιοδικών, που χρόνια τώρα υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους είναι ανοιχτός. Κατά καιρούς, μάλστα, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για εκεινους. Ωστόσο, τον περασμένο χειμώνα, λίγο πριν τα Όσκαρ έγινε χαμός στο Χόλιγουντ με μία ανάρτηση της Αλέξις Αρκέτ στα social media , όπου άφησε να εννοηθεί ότι ο γάμος του ζεύγους είναι λευκός.

2013 Vanity Fair Oscar Party at Sunset Tower - Arrivals Featuring: John Travolta,Kelly Preston Where: Los Angeles, CA, United States When: 24 Feb 2013 Credit: Brian To/WENN.com

 

Δεν προλαβαίνει να μετρά σκάνδαλα οΤζον Τραβόλτα και καταγγελείες.αποκαλύψεις για την κρυφή ερωτική του ζωή. Και όλοι απορούν πώς αντέχει τόσα χρόνια μετα η Κέλι Πρέστον - ένας αστικός μύθος λέει ότι ο γάμος τους ήταν απόφαση της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας - κι ενώ το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο. Ποιο να ποιάσουμε και ποιο να αφήσουμε; Ότι έχει χρόνια τώρα δεσμό με τον Τομ Κρουζ; Ότι την έπεφτε στο γυμναστήριο σε καλογυμνασμένους νέους ανδρες; Ότι κυκλοφορήσε παπαράτσι να φιλά άνδρα έξω από το ιδιωτικό του τζετ; Ή τις μηνύσεις που δέχτηκε από δύο μασέρ που τον κατηγόρησαν ότι τους παρενόχλησε σεξουαλικά; Μάλστα, το τελευταίο σκάνδαλο απασχόλησε τον Τύπο, αφού έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, με τους μασέρ να ζητούν υπέρογκα ποσά ως αποζημίωση. Πάντως, ο Τραβόλτα, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, παρέμεινε απαθής και σε αυτό το γκέι σκάνδαλο που του χρέωσαν, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του Τραβόλτα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή της καριέρας του, υποστηρίζοντας ότι την έχτισε ανταποδίδοντας σεξουαλικές χάρες στους ισχυρούς της σόουμπιζ, ενώ χαρακτηρίζοντάς τον "κρυφο-γκέι" θεωρούν ότι ο γάμος του με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) το 1991 ήταν κανονισμένος από την εκκλησία της σαϊεντολογίας ως "στάχτη στα μάτια".

7

"Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" και σίγουρα ο Τομ Χάρντι πλέον το έχει καταλάβει καλά. Ήταν το 2008, όταν ο ηθοποιός με άνεση είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση ότι... «φυσικά και είχα σχέσεις με άνδρες. Ηθοποιός είμαι. Εχω παίξει με τα πάντα και με όλους». Η δήλωση αυτή τον κυνηγά μέχρι σήμερα, που είναι παντρεμένος με παιδιά, ενώ κάθε φορά που τον ρωτούν για τη σεξουαλικότητα του, γίνεται έξαλλος

8

Στην Αλισια Κις ανέκαθεν άρεσε το ανδρόγυνο λουκ. Σε σημείο παρεξηγήσιμο για εκείνους που "διψάνε" για σκάνδαλα. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια η Κις είχε εμφανισθεί στα βραβεία Γκραμι με ανδρικό στυλ και φούντωσαν πάλι οι φήμες για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Αλλά η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, απλά κλείνουν τα αυτια τους.

9

Η Σύνθια Νίξον ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, Ντάνι Μόουζες. Μάλιστα, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ωστόσο, το ζευγάρι χωρισε το 2003 για τα μάτια μιας... γυναίκας, την οποία ερωτεύτηκε η "Μιράντα" του Sex and the City. Η Κριστίν Μαρικόνι - που ωραία δεν τη λες - είναι η μοιραία γυναίκα στη ζωή της διάσημης ηθοποιού, με την οποία παντρεύτηκαν και απέκτησαν και παιδί.

10

Ο Κάρι Γκραντ ήταν ένα από τα σύμβολα του σεξ της εποχής του. Ωστόσο, για πολλά χρόνια τον συνόδευαν οι φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Γιατί μπορεί να είχε κάνει 5 γάμους, όμως, στο Χόλιγουντ το είχαν σιγουράκι ότι στον σέξι Κάρι άρεσαν και οι άντρες. Εξάλλου, το πιο διάσημο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο ηθοποιό ήταν ο έρωτάς του για τον επίσης ηθοποιό Randolph Scott. Από το 1932 ως το 1942, έζησαν οι δυό τους στο Μαλιμπού φωτογραφήθηκαν χωρίς κόμπλεξ να γυμνάζονται, και να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο. Η πρώτη σύζυγος του Γκραντ λέγεται ότι τον χώρισε γιατί δεν άντεχε αυτό το δύσκολο τρίο.

Πηγή: womenonly.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημες μανούλες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους (ΦΩΤΟ)



Οι διάσημοι που έκαναν σχέση με…ανήλικες κοπέλες! Ποιοι Έλληνες είναι ανάμεσά τους



Το μήλο κάτω από τη μηλιά – 15 παιδιά που μοιάζουν με τις διάσημες μαμάδες τους (ΦΩΤΟ)