10 σταρ που πέθαναν ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων !

10 σταρ που πέθαναν ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων !
Ήταν διάσημοι και πολύ αγαπητοί στον κοινό του κινηματογράφου. Η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς και οι δέκα τους πέθαναν ξαφνικά κατά την διάρκεια γυρισμάτων. Άλλοι πολύ νέοι άλλοι λίγο μεγαλύτεροι, αυτό που τους συνδέει είναι κακιά στιγμή που τους οδήγηγησε στον θάνατο.

Μπρους Λη: Πέθανε σε ηλικία 32 ετών στο νοσοκομείο αφού είχε κατέρρευσε κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ» και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που είχε εμφανιστεί.

Κόρι Μοντέιθ: Πέθανε σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης κι αλκοόλ και ενώ πρωταγωνιστούσε στη σειρά Glee.



Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν: Πέθανε σε 46 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τέταρτου και τελευταίου “Hunger Games: Επανάσταση- Μέρος 2”.



Πολ Γουόκερ: Σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών σε τροχαίο στη μέση των γυρισμάτων του “Fast & Furious 7”



Άντι Γουίτφιλντ: Ο τηλεοπτικός “Σπάρτακος” διαγνώστηκε με καρκίνο μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, τον οποίο αν και αρχικά ξεπέρασε, τελικά η αρρώστια επανεμφανίστηκε και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 39 ετών.



Νάταλι Γουντ: Πέθανε το 1981 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Brainstorm” και θεωρείται μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστος.


Χιθ Λέτζερ: Πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Ο Φανταστικός Κόσμος του Δρ. Παρνάσους» από οξεία δηλητηρίαση και ενώ η ταινία “Ο Σκοτεινός Ιππότης” όπου έκλεψε την παράσταση ως “Τζόκερ” δεν είχε προλάβει να βγει στις αίθουσες.



Στιβ Ίργουιν : Ο “Κροκοδειλάκιας” πέθανε το 2006 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ "Ocean's Deadliest".



Μπράντον Λι: Πέθανε το 1994 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Το Κοράκι”. Ήταν να πυροβοληθεί στην ταινία με όπλο που έφερε άσφαιρα, όταν τμήμα ψεύτικης σφαίρας βρέθηκε στην κάννη του πιστολιού και εκσφενδονίστηκε θανάσιμα πάνω του.


Τζον Κάντι: Πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Wagon's East” και οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν ντουμπλέρ και την ψηφιακή τεχνολογία για να ολοκληρώσουν τις σκηνές του.



Πηγή: tff.gr
Διαβάστε επίσης στo Youweekly.gr:

Νέα βόμβα στην ελληνική αγορά: Τίτλοι τέλους για πασίγνωστη εταιρεία

17 πρόσφυγες που έγιναν διάσημοι και οι συγκλονιστικές ιστορίες τους

Τρέξε να κλείσεις: Εισιτήρια πληρωμένα και 4 μέρες διαμονής στην πιο λατρεμένη ιταλική πόλη με… ένα κατοστάρικο!