11 καλλονές που κι όμως γεννήθηκαν άντρες! (Photos)

11 καλλονές που κι όμως γεννήθηκαν άντρες! (Photos)
Γεννήθηκαν αγόρια, αλλά ένιωσαν από νεαρή ηλικία ότι η φύση είχε κάνει κάποιο περίεργο λάθος. Αυτές οι 11 καλλονές αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή φύλου και το αποτέλεσμα είναι... εκθαμβωτικό.

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας με πάρα πολύ κόπο έκαναν οι 10 αυτές προσωπικότητες, που ξεκίνησαν ως αγόρια και περπάτησαν στην πασαρέλα ως δίμετρες καλλίγραμμες γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω...

Στην κορυφή της δεκάδας, το τρανσέξουαλ μοντέλο από τη Βραζιλία, Lea T , που τo Forbes χαρακτήρισε μια από τις 10 γυναίκες παγκοσμίως που άλλαξαν την ιταλική μόδα. Η μούσα του Givenchy γεννήθηκε Leandro Cerezo, έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου τον Μάρτιο του 2011 και έκανε πάταγο όταν φωτογραφήθηκε - πριν την εγχείριση - με μαγιό στη διάσημη παραλία της Ιπανέμα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, από τον Τέρι Ρίτσαρντσον.

Η Τσαμίλα Ασάνκα - την οποία φωνάζουν Τσάμι χαϊδευτικά - έλαβε μέρος στα Καλλιστεία Miss International Queen 2011 και εργάζεται ως μοντέλο. Προέρχεται από τη Σρι Λάνκα και είναι πολύ υπερήφανη που γεννήθηκε αγόρι.Η Αυστραλιανή Andrej Pejic είναι το πιο διάσημο ανδρόγυνο μοντέλο στις διεθνείς πασαρέλες. Σε ηλικία 17 ετών εντοπίστηκε από «κυνηγούς» πρακτορείου μοντέλων σ' ένα Μακ Ντόναλντς όπου και δούλευε και έκτοτε έχει σαρώσει στο χώρο της μόδας. Σημειώστε πως ήδη συγκαταλέγεται στις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου σύμφωνα με το FHM.

Τη λένε Sirapassorn Atthayakorn και είναι αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ομορφιάς στην Ταϋλάνδη. Γεννήθηκε αγόρι και έχει πάρει αμέτρητα βραβεία για την εμφάνισή της. Εργάζεται στο κύκλωμα των καλλιστείων και κρατά ένα χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λένε ότι από κοντά πρόκειται για μια εξωπραγματική καλλονή.

Η ηθοποιός και τηλεπερσόνα Florencia De La V είναι πλέον... θρύλος στην Αργεντινή. Γεννήθηκε Ρομπέρτο Κάρλος Τρινιδάδ στο Μπουένος Άιρες και άρχισε να ντύνεται γυναικεία στα 16. Είναι το πρώτο αγόρι που έγινε γυναίκα και έκανε νόμιμη αλλαγή ονόματος και ταυτότητας στην Αργεντινή. Σήμερα είναι ευτυχισμένη με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά.

Η Νονγκ Πόι είναι μοντέλο και ηθοποιός πασίγνωστη στην Ταϋλάνδη γιατί άλλαξε φύλο στα 19 της μόλις χρόνια. Έχει κερδίσει παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς για τρανσέξουαλ και κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι γεννήθηκε αγόρι!

Η Κλόντια Σαϊρέζ πέρασε από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «America's Next Top Model» του 2006, και την έδιωξαν από το σόου όταν έμαθαν ότι είχε γεννηθεί αγόρι. Κέρδισε όμως το «America's Next Trasgender Model» με την Τάιρα Μπανκς και έγινε σύμβολο της LGBT κοινότητας. Το 2011 βρέθηκε στο δικαστήριο κατηγορώντας τον παλαιστή αγαπημένο της για βίαιη συμπεριφορά.Η Ριμάλ Αλί είναι μοντέλο και χορεύτρια από το Πακιστάν και έχει παίξει το βίντεο Dhola του συγκροτήματος Soch. Έχει παραδεχθεί ότι έχει υποβληθεί σε πολλές και επίπονες επεμβάσεις για να γίνει αυτό που ονειρεύτηκε... μια ολοκληρωμένη γυναίκα.

To Forbes την επέλεξε μέσα στη 10άδα των γυναικών που άλλαξαν την ιταλική μόδα. Το τρανσέξουαλ μοντέλο από τη Βραζιλία, Lea T - μούσα του Givenchy - γεννήθηκε Leandro Cerezo. Έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου τον Μάρτιο του 2011, μια επίπονη διαδικασία την οποία προετοίμαζε από το 2008. Το μοντέλο από τη Βραζιλία έγινε περισσότερο γνωστό όταν φωτογραφήθηκε - πριν την εγχείριση - με μαγιό στη διάσημη παραλία της Ιπανέμα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, από τον Τέρι Ρίτσαρντσον.

Η Τσεν Λι έχει κάνει μεγάλο αγώνα να αποδείξει ότι είναι γυναίκα... μάλιστα προσπάθησε να κοροϊδέψει και τους κριτές σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Έγινε μοντέλο και τραγουδίστρια στην Κίνα και έχει μεγάλη επιτυχία και πολλούς followers.Η Τζένα Ταλακόβα, είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό ομορφιάς του Καναδά, γιατί γεννήθηκε αγόρι! Ωστόσο, η 27χρονη καλλονή δεν το έβαλε κάτω. Μάζεψε 25.000 υπογραφές προκειμένου η οργανωτική επιτροπή των καλλιστείων να της επιτρέψει να διαγωνιστεί για τον τίτλο της Μις Καναδάς. Και τα κατάφερε. Τελικά, η τζένα, που έκανε αλλαγή φύλου στα 19 της χρόνια, εμφανίστηκε περήφανα με το λευκό της μπικίνι μπροστά από την κριτική επιτροπή και έγινε διάσημη.

Οι φίλοι και γνωστοί την φώναζαν Tula και ήταν το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που πόζαρε ποτέ για το ανδρικό περιοδικό Playboy, εν έτει 1991. Η Βρετανή Caroline Cossey δεν ήταν μόνο μοντέλο, αφού πολλοί παλιότεροι ίσως τη θυμούνται στον Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο» (1981), όπου πρωταγωνιστούσε ανάμεσα στα Κορίτσια του Πράκτορα 007. Το 1974 μια αυξητική επέμβαση στήθους και μια επέμβαση αλλαγής φύλου δεν ήταν βέβαια και το πιο εύκολο πράγμα! Τη δεκαετία του ήδη 70 εργαζόταν ως μοντέλο στη Vogue και στο Harper's Bazaar, κρύβοντας φυσικά την πραγματική της ταυτότητα. Η αποκάλυψη της ταυτότητάς της στα μίντια λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας, ήταν για εκείνη μια μικρή καταστροφή. Μετά τη φωτογράφησή της στο Playboy, η «Tula» αποτραβήχτηκε.

tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτοί είναι οι διάσημοι σταρ με τις πιο απίστευτες παραξενιές!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Τα χρυσά συμβόλαια της TV: Ποιοι τηλεαστέρες μένουν & ποιοι φεύγουν από τα κανάλια