12 αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που χώρισαν λόγω... κέρατου!

12 αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που χώρισαν λόγω... κέρατου!
Μεγάλη υπόθεση η απιστία και πόσο μάλλον όταν είσαι γνωστός... Πολλά είναι τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έχουν χωρίσει το ταίρι τους όταν κατάλαβαν πως έχει γίνει η κουτσουκέλα!

Αρχικά, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια ήταν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον, όταν το 2005 ανακοίνωσαν πως χωρίζουν. Τότε όλοι είπαν πως την απάτησε με την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα του έργου «Ο κύριος κι η κυρία Σμιθ». Αυτό επιβεβαιώθηκε χρόνια αργότερα όταν ο Μπραντ παραδέχτηκε πως ερωτεύτηκε την Αντζελίνα στα γυρίσματα.
Το 2004, μετά από έξι χρόνια γάμου,η Ούμα Θέρμαν κι ο Ίθαν Χοκ ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, ενώ οι κακές γλώσσες ήθελαν τον Ίθαν να την έχει απατήσει με την νταντά.


Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες του Λαμάρ Όντομ κι ο εθισμός του σε αλκοόλ και ουσίες στάθηκαν η αφορμή για να του ζητήσει διαζύγιο η Κλόε Καρντάσιαν.



Τσακωτός με πόρνη έγινε ο Χιου Γκραντ, ενώ είχε σχέση με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και έτσι η δεύτερη τον χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι δυο τους έχουν μείνει δυο καλοί φίλοι έκτοτε.



Την πλήρωσε την απιστία του ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στην τότε σύζυγό του, Μαρία Σρίβερ, αφού απέκτησε παιδί με μία από τις υπαλλήλους του με αποτέλεσμα η Μαρία να ζητήσει διαζύγιο.



Τι και αν της ζήτησε δημόσια συγνώμη ο Τζέσε Τζέημς της Σάντρα Μπούλοκ για την απιστία του. Εκείνη του έδωσε με συνοπτικές διαδικασίες τα παπούτσια στο χέρι.



Η Λόρα Ντερν είχε σχέση με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον από το 1997 μέχρι το 1999. Εκείνη έλειψε ένα χρονικό διάστημα για γυρίσματα, και όταν γύρισε βρήκε τον καλό της, παντρεμένο με την Αντζελίνα Τζολί.


Το ειδύλλιο της Κρίστεν Στιούαρτ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον έλαβε τέλος όταν οι παπαράτσι την τσάκωσαν σε τρυφερές στιγμές με τον σκηνοθέτη της ταινίας Χιονάτη.



Σοκ επάθε η Γκουέν Στεφάνι, αφού ο Γκάβιν Ροσντέιλ την απάτησε με την νταντά.

Όταν έσκασε η βόμβα του χωρισμού των Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ, ειπώθηκε πως ο Μπεν έκανε την κουτσουκέλα του με τη νταντά, όμως, λίγο αργότερα η Γκάρνερ ξεκαθάρισε πως δεν έφταιγε αυτή για το διαζύγιο.



Όταν χώρισαν το 2002 είχε ακουστεί πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάτησε τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με τον χορογράφο της, Γουέηντ Ρόμπσον.

Και τέλος έρχεται η Ντέμι Μουρ που ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ, και τον κατηγόρησε ότι την απάτησε με μία 22χρονη κοπέλα. ενώ λίγο αργότερα πήραν διαζύγιο.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Survivor: Χτενισμένες και βαμμένες οι παίκτριες είναι άλλοι άνθρωποι

Μάριος Ιωαννίδης: Η άγνωστη ζωή του Κύπριου παίκτη του Survivor

Είναι όλες τέλειες! Αυτές είναι οι πιο όμορφες γυναίκες της showbiz που ζυγίζουν από 60 κιλά και πάνω