12 διάσημοι που πέθαναν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων - Συγκλονιστικές ιστορίες!

12 διάσημοι που πέθαναν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων - Συγκλονιστικές ιστορίες!
Κάπως "μακάβριο" το θέμα αυτή τη φορά με το "ξεφύλλισμα" να γίνεται στις περιπτώσεις των ηθοποιών που έχασαν τη ζωή τους αφήνοντας στη μέση την ταινία την οποία γύριζαν εκείνη τη στιγμή.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ηθοποιών που πέθαναν εν μέσω γυρισμάτων. Από τη Μέριλιν Μονρό και τη Νάταλι Γουντ μέχρι τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και τον Πολ Γουόκερ, ιδού 12 αστέρες που "έφυγαν" χωρίς να ολοκληρώσουν την ταινία που έμελλε να είναι το "κύκνειο άσμα" τους.

  • Στις 22 Ιανουαρίου 2008 ο Χιθ Λέτζερ βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Υπερβολική δόση ναρκωτικών η αιτία. Ο αυστραλός ηθοποιός είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας "The Dark Knight" -που του χάρισε και το Όσκαρ μετά θάνατον- και γύριζε την ταινία "The Imaginarium of Dr. Parnassus" όταν πέθανε. Για την ιστορία, ο σκηνοθέτης της ταινίας, έφερε τους κολλητούς του Λέτζερ, Τζόνι Ντεπ, Τζουντ Λο και Κόλιν Φάρελ για να καλύψουν το κενό του.




  • Μέριλιν Μονρόε: Η θρυλική σεξοβόμβα του Χόλιγουντ γύριζε την κωμωδία "Something's Got to Give" όταν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μπρένγουντ. Ήταν 5 Αυγούστου 1962 και ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η υπερβολική δόση ναρκωτικών, πιθανότατα ως αποτέλεσμα απόπειρας αυτοκτονίας.




  • Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο πρωταγωνιστής των ταινιών Fast & Furious, Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Εκείνο τον καιρό γύριζε την 7η ταινία Fast & Furious, η οποία ολοκληρώθηκε με τη χρήση ειδικών εφώ και stunt men.




  • Ρίβερ Φίνιξ. Ο μεγάλος αδελφός του Γιοακίν Φίνιξ (δεξιά) βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών έξω από το Viper Room στο Χόλιγουντ στις 31 Οκτωβρίου 1993. Εκείνη την περίοδο γύριζε την ταινία "Dark Blood' η οποία τελικά ολοκληρώθηκε το 2012 (!).




  • Στις 2 Φεβρουαρίου 2014, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μανχάταν. Υπερβολική δόση ηρωΐνης. Έχοντας καταφέρει να ζήσει "καθαρός" 25 χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε κυλήσει ξανά 8 μήνες πριν από τον θάνατό του. Εκείνες τις μέρες γυριζόταν η ταινία "The Hunger Games: Mockingjay". Είχε μείνει μόλις 1 εβδομάδα γυρισμάτων.




  • Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της Νάταλι Γουντ ακόμη και 35 χρονια αργότερα. Όταν πνίγηκε στις 29 Νοεμβρίου 1981, η διάσημη ηθοποιός βρισκόταν στη μέση γυρισμάτων για την ταινία "Brainstorm".




  • Μπράντον Λι. Ο γιος του θρύλου των πολεμικών τεχνών Μπρους Λι, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ένος επικίνδυνου "ακροβατικού" με τραγικό τρόπο στα γυρίσματα της ταινίας που έμελλε να είναι η τελευταία του, "To κοράκι". Ήταν 31 Μαρτίου 1993 και εκείνος 28 ετών. Για την ιστορία, ο χαρακτήρας του Λι, υποτείθεται όιτ θα σκοτωνόταν σε μια σκηνή αλλά το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είχε μέσα αληθινή σφαίρα. Τραγικό!




  • Ο Κόρι Μόντεϊθ, διάσημος για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Glee" βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ του Καναδά στις 13 Ιουλίου 2013. Θανατηφόρο συνδυασμό ηρωΐνης και αλκοόλ έδειξε η νεκροψία ενώ εκείνο τον καιρό, ο Κόρι γύριζε επεισόδια του 4ου και του 5ου κύκλου της σεζόν.




  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 2003 ο δημοφιλής κωμικός Τζον Ρίτερ έπαθε ανεύρισμα κοιλιακής αορτής που προέκυψε λόγω κάποιου καρδιακού νοσήματος που δεν είχε διαγνωστεί και πέθανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το τηλεοπτικό σίριαλ "8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter,"




  • Τζον Κάντι: Ο δημοφιλής κωμικός πέθανε από έμφραγμα στον ύπνο του στις 4 Μαρτίου 1994, λίγες ώρες μόλις είχε ολοκληρώσει τις βασικές σκηνές του για την ταινία "Wagons East"




  • Τάιρον Πάουερ: Ο θρύλος του Χολιγουντ και πατέρας της τραγουδίστριας Ρομίνα Πάουερ, γύριζε την επική ταινία "Solomon and Sheba" όταν πέθανε εξαιτίας καρδιακής προσβολής επάνω σε ένα πολύ απαιτητικό γύρισμα. Ο Πάουερ "'εσβησε" στον δρόμο για το νοσοκομείο. Ήταν 15 Μαρτίου 1958.




  • ΄Όλιβερ Ριντ: Ο βρετανός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στη Μάλτα, στις 2 Μαΐου 1999 ενώ γύριζε την επική ταινία του ΡίντλεΪ Σκοτ, "O Μονομάχος". Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μέγα "θέμα" με το αλκοόλ και τελικά ήταν αυτό που τον σκότωσε αφού υπέφερε τη μοιραία καρδιακή προσβοή έχοντας καταναλώσει τεράστεις ποσότητες. Οι σκηνές του ολοκληρώθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και σωσίων.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

21 Έλληνες και ξένοι άνδρες που παντρεύτηκαν…τις κόρες τους – Δείτε ποιοι είναι!



Τα άγνωστα προσωπικά δράματα διάσημων Ελλήνων που θα σας συγκλονίσουν



Αυτοί είναι οι Έλληνες διάσημοι που υιοθέτησαν παιδί! Συγκλονίζουν οι εξομολογήσεις τους