12 διάσημοι που ξεπέρασαν τους πρώην με... κλώνους τους

12 διάσημοι που ξεπέρασαν τους πρώην με... κλώνους τους
Ο έρωτας, λένε, είναι τυφλός. Ή μήπως δεν είναι; Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που ερωτεύονται συνέχεια ανθρώπους που μοιάζουν μεταξύ τους σα δυο σταγόνες νερού.

Όταν η νυν είναι "φτυστή" η πρώην, τι μπορεί να σημαίνει; Ή ότι έτυχε ή ότι... πέτυχε! Ιδού τα πιο τρανταχτά παραδείγματα στη σόουμπιζ όπου οι νυν είναι "σωσίες" των πρώην.

  • Αφού έληξε η τριών χρόνων σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν, ο Ρέτζι Μπους βρήκε τον έρωτα με την χορεύτρια Λίλιτ Αβαγουάμ, η οποία είναι... κλώνος της πρώην, χωρίς αμφιβολία.




  • Η σχέση της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν τη στιγμάτισε με πολλούς τρόπους και... φαίνεται. Μετά τον πρώτο τους χωρισμό -και μετά το ξύλο που της έδωσε- η Ριάνα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ντάντλεϊ Ο' Σόνεσι, συμπρωταγωνιστή της στο βίντεο κλιπ “We Found Love” -πρόσωπο που σίγουρα κάτι της θύμιζε.





  • Ο Ζακ Έφρον υπήρξε επί πέντε χρόνια ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στο High School Musical, Βανέσα Χάτζενς πριν χωρίσουν τελικά το 2010. Μία από τις κοπέλες που βρέθηκαν στο πλευρό του από εκείνη τη στιγμή, η Σάμι Μίρο είναι “φτυστή” η Βανέσα.





  • Ο Τζος Χάτζερσον των Hunger Games υπήρξε ζευγάρι με τη σταρ του Nickelodeon Βικτόρια Τζάστις για έναν χρόνο το 2008 και η επόμενη αγαπημένη του όμως, Κλόντια Τράισακ έχει ακριβώς τον ίδιο τύπο.




  • Η νικήτρια του American Idol Τζορντίν Σπαρκς χώρισε πολύ άσχημα από τον επί 3 χρόνια αγαπημένο της, Τζέισον Ντερούλο, όμως πριν περάσει ένας χρόνος προχώρησε στην αγκαλιά του ράπερ Sage the Gemini, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι δίδυμος αδελφός του Ντερούλο.




  • Δυο χρόνια δεσμό είχε ο πολλά βαρύς κριτής του X Factor, Σάιμον Κάουελ με τη Μεζχαν Χουσέινι


The former X Factor judge dated Mezhgan Hussainy for about two years before they called it quits in 2012. He has long since moved on with Lauren Silverman, who is also the mother of his child. It's hard not to see the resemblance between her and Simon's ex.



  • Ο Τσάρλι Σιν ήταν παντρεμένος με την Ντενίζ Ρίτσαρντς τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν to 20006 και αμέσως μετά άρχισε να βγαίνει με την Μπρουκ Μιούλερ την οποία επίσης παντρεύτηκε έναν χρόνο μετά.


Ούτε αυτός ο γάμος κράτησε αλλά το γούστο του ηθοποιού έχει ένα στυλ, πώς να το κάνουμε!




  • Όταν η Λιζ Χάρλεϊ έκανε την... κουτσουκέλα με τον Σέιν Γουορν και διέλυσε τον γάμο της με τον βαθύπλουτο Ινδό Αρούν Ναγιάρ, εκείνος βρήκε πολύ γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά της Κιμ Τζόνσον, η οποία εμφανέστατα είανι "φτυστή" η Λιζ, εκτός από μια "μικρή" λεπτομέρεια: Είναι 20 χρόνια νεότερή της!




  • Ο γάμος του Μαρκ Άντονι και της Τζένιφερ Λόπεζ τελείωσε το 2012 ύστερα από 8 χρόνια. Η νυν σύζυγός του, Σάνον ντε Λίμα κάτι μας θυμίζει... Εσάς;





  • Μετά τον χωρισμό του από την Κέτι Χολμς, οι κακές γλώσσες ήθελαν τον Τομ Κρουζ να έχει ερωτευτεί την προσωπική του βοηθό, Έμιλι Τόμας. Οι φήμες -τουλάχιστον περί σοβαρής σχέσης- διαψεύστηκαν όμως η ομοιότητα των δυο γυναικών δεν μπορεί να μην υπογραμμιστεί.






  • Μετά τον χωρισμό του από την Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Κρις Μάρτιν ενθουσιάστηκε με την ηθοποιό Άναμπελ Γουόλις, αν και ο δεσμός δεν κράτησε πολύ. Ωστόσο, η ομοιότητά της με την πρώην σύζυγο "σημειώθηκε" εντόνως από όλα τα ΜΜΕ.




  • O Ίθαν Χοκ και η Ούμα Θέρμαν γνωρίστηκαν στο σετ του Gattaca το 1997, παντρεύτηκαν, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν το 2005 εν μέσω σκανδάλου που ήθελε εκείνον να έχει κάνει την κουτσουκέλα με την νταντά των παιδιών του, Ράιαν Σοχιούτζες, την οποία και παντρεύτηκα δυο χρόνια αργότερα. Οι δυο τους παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι. Για την ιστορία η Ούμα και η Ράιαν δεν μοιάζουν γενικά μεταξύ τους όμως να που σε αυτή την πόζα υπάρχουν κοινά που εντοπίζονται με την πρώτη ματιά.




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πριν και μετά το μακιγιάζ- 40 διάσημες… αγνώριστες!


Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κατηγορηθεί για φόνο


Διάσημες που έχουν μείνει χήρες: Όσες έχασαν το σύντροφό τους


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Οι ασκήσεις που θα σμιλέψουν όλο το σώμα σας λίγες μέρες πριν τις διακοπές


Τα 7 καφτάνια που πρέπει να φορέσεις φέτος οπωσδήποτε!


Μην αφήνετε την ηλιοθεραπεία να καταστρέφει τα μαλλιά σας- Μάθετε πώς να τα προστατεύσετε