15 celebrities που θα έκαναν τα πάντα για το χρήμα - Δείτε τι όντως έκαναν! [photos]

15 celebrities που θα έκαναν τα πάντα για το χρήμα - Δείτε τι όντως έκαναν! [photos]
Για κάποιες διασημότητες τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά. Εφευρέτης αυτής της ιδέας είναι ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί σε συνέντευξή του να έχει δηλώσει ότι δεν είναι τα λεφτά το κίνητρο αλλά το παιχνίδι, όμως κάθε κίνησή του μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Εύκολα ξεχνά κάποιος τις αποτυχίες του, όταν έχει γίνει... Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο κυνήγι του χρήματος ο Τραμπ είχε και αστοχίες - απέτυχε παταγωδώς δημιουργώντας μία εταιρία real estate, ένα πανεπιστήμιο οικονομικών σπουδών και μία εταιρία αερογραμμών. Μαζί με αυτές άπατη πήγε και η επιχείρησή του με μπριζόλες Τραμπ, ονόματι «Trump Steaks».

Δείτε 15 celebrities, που διαφήμισαν τα πιο απίστευτα προϊόντα και έκαναν περίεργες επαγγελματικές κινήσεις, ξεκάθαρα για να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν. newego_large_t_641_107197483_type13063Συμμετείχαν στο τηλεοπτικό σόου «American Idol», αλλά όταν έφτασε στο τέλος του δεν πτοήθηκαν. Μετά από 15 σεζόν και πολλά εκατομμύρια, ο Ράντι Τζάκσον και η χορογράφος και τραγουδίστρια Πόλα Αμπντούλ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξαργυρώσουν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν.... βιντεοκασέτες εκμάθησης επίδοξων τραγουδιστών «Μάθε να τραγουδάς σαν σταρ». Αν είχαν σοβαρές προθέσεις, τελικά φαλίρισαν!
newego_large_t_641_107197488_type13063Τι ανάγκη έχει η Πάρις Χίλτον - γόνος πάμπλουτης οικογενείας - να ασχολείται με τη διαφήμιση άσχετων αντικειμένων; Αφού έπαιξε σε ριάλιτι, γύρισε sex tape, έκανε τη DJ, κατέληξε να κάνει διαφήμιση μπέργκερ φορώντας σέξι μαύρο μπικίνι. Τα media την κοροϊδεύουν λέγοντας ότι είναι ικανή να κολλήσει το ονομά της πάνω σε οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί μαζικά και να βγάλει χρήματα. Έχει κυκλοφορήσει περίπου 20 αρώματα με την υπογραφή της!!!
newego_large_t_641_107197489_type13063Ο θρυλικός Όζι Όζμπορν, έχει γράψει ιστορία ως ο frontam των KISS με all time classic ροκ επιτυχίες, και έκανε τη ζωή του ριάλιτι, απογυμνώνοντας την οικογένεια και την καθημερινότητά του. Τι λόγο εκτός από τα χρήματα θα είχε ο «Πρίγκιπας του Σκότους», ο «Νονός του Μέταλ» όπως τον αποκαλούν να διαφημίσει ιμιτασιόν βούτυρο, με σλόγκαν το αυτοαναφορικό σλόγκαν, I Can't Believe It's Not Butter!
newego_large_t_641_107197472_type13063Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να καυχιέται για τις επιτυχημένες επαγγελματικές του κινήσεις, υπάρχουν όμως και επιχειρήσεις που ξεκίνησε και πήγαν άπατες. Εύκολα ξεχνά κάποιος τις αποτυχίες του, όταν έχει γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανάμεσα στις αποτυχίες του συγκαταλέγονται μια εταιρία real estate, ένα πανεπιστήμιο οικονομικών σπουδών και μία εταιρία αερογραμμών. Μαζί με αυτές, άπατη πήγε και η επιχείρησή του με μπριζόλες Τραμπ - Trump Steaks.
newego_large_t_641_107197491_type13063Όσα χρήματα και να βγάλει, δεν είναι αρκετά για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ρονάλντο. Κάθε σημείο του σώματός του είναι ταμένο σε έναν χορηγό και οι καλοσμιλεμένοι του κοιλιακοί έχουν αφιερωθεί στο τηγανητό κοτόπουλο των Kentucky Fried Chickens ...
newego_large_t_641_107197492_type13063Η ηθοποιός Σκάρλετ Τζοχάνσον βρίσκεται στη λίστα των πιο πλούσιων γυναικών της βιομηχανίας του θεάματος και ήταν μέλος του φιλανθρωπικού οργανισμού Oxfam International. Όταν εμφανίστηκε στο διάλειμμα του Super Bowl σε διαφήμιση αναψυκτικών SodaStream SODA προκάλεσε σάλο. Όχι με την αμοιβή που πήρε - που θα ήταν μεγάλη - αλλά με το γεγονός ότι η εταιρία είναι ισραηλινή και κατασκευάζει τα προϊόντα της στην παλαιστινιακή Δυτική Όχθη. Η ηθοποιός υπεραμύνθηκε του συμβολαίου της με τις ... σόδες και παραιτήθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό.
newego_large_t_641_107197501_type13063Η Κέιτ Άπτον δεν περιορίζεται στα κέρδη της που την έφεραν στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων - όχι - ήθελε περισσότερα και δέχτηκε να παίξει σε διαφήμιση (που προβλήθηκε στο διάλειμμα του Super Bowl) στην οποία καταβροχθίζει αισθησιακά με ένα τεράστιο χάμπουργκερ - κινδυνεύοντας να θεωρηθεί ακατάλληλη για πασαρέλα.
newego_large_t_641_107197505_type13063Η ηθοποιός Λίσα Ρίνα πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά «The Real Housewives of Beverly Hills» πληρώθηκε 2 εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει πάνες ενηλίκων. Σύμφωνα με δική της ατάκα: «Πληρώθηκα τόσα χρήματα, που περισσότερα δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου - πετάριζαν τα μάτια μου σε όλο το δρόμο μέχρι την τράπεζα!»
newego_large_t_641_107197509_type13063Το Κουνελάκι του Χιου Χέφνερ Playmate, Κέντρα Γουίλκινσον, θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα - το πρώτο που έκανε είναι... δεσμό με τον Χιού. Όταν παντρεύτηκε τον σταρ του NFL, Χανκ Μπάσκετ η επιθυμία της για χρήματα γιγαντώθηκε. Η ζωή της στην έπαυλη του Playboy, η σειρά The Girls Next Door, και το δικό της ριάλιτι έφτασαν την περιουσία της στα 6 εκατ δολάρια. και τον ετήσιο μισθό της στα 2 εκατ. δολάρια.
newego_large_t_641_107197557_type13063Ο Τζάστιν Μπίμπερ ξεκίνησε από χαμηλά και βγάζοντας αρκετά χρήματα δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει πουθενά. Το είδωλο της ποπ λέγεται ότι χρέωνε απίστευτα χρηματικά ποσά σε θαυμαστές του που ήθελαν να τον συναντήσουν στο πλαίσιο ζωντανών του εμφανίσεων. Τελικα το έκοψε γιατί όπως λέει του ρουφούσαν την πνευματική του ενέργεια.Το μεγαλύτερο παράδειγμα ότι ο Μπίμπερ μπορεί να κάνει πολλά για τα χρήματα είναι ότι λάνσαρε μέχρι και ... γυναικείο άρωμα,για τις θαυμάστριές του.
newego_large_t_641_107197560_type13063Η καριέρα του Ντέιβιντ Χέισελχοφ έχει ταυτιστεί με τους ρόλους του ως Ιππότης της Ασφάλτου και Ναυαγοσώστης στο Baywatch. Εκτός από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές έγινε και ποπ σταρ για να βγάλει χρήματα από τη μουσική. Η απόλυτη decadence είναι ότι διαφήμισε τα συσκευασμένα σάντουιτς κοτόπουλου «Lean Pockets».
newego_large_t_641_107197563_type13063Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Mary J. Blige έχει συνεργαστεί με μύθους της μουσικής τους οποίους και διαδέχθηκε όπως η Αρίθα Φράνκλιν και η Πάτι Λαμπέλ. Γιατί επέλεξε να τραγουδήσει για ... ένα μενού κοτόπουλου, χρησιμοποιώντας το ήδη γνωστό κομμάτι της «Don't Mind»; Οι θαυμαστές της πίστεψαν ότι ξεπουλήθηκε για τα χρήματα του Burger King.
newego_large_t_641_107197568_type13063Ολόκληρη η κλαν των Καρντάσιανς διαφημίζει κατά καιρούς αμφιλεγόμενα προϊόντα, όπως ζώνες αδυνατίσματος και χάπια για τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης (:). Η Κλόε Καρντάσιαν με τον Λαμάρ Όντομ διαφήμισαν άρωμα του Calvin Klein ως το άρωμα της απόλυτης ευτυχίας τους... όταν ο Λαμάρ βρέθηκε μισοπεθαμένος σε οίκο ανοχής από overdose ναρκωτικών ... το μόνο που έμεινε ήταν η πικρία για τα χαμένα κέρδη.
newego_large_t_641_107197580_type13063Τι να πει κανείς για το «κομπόδεμα» της Beyonce; Η τραγουδίστρια δεν σταματάει να βγάζει χρήματα και να εξαπλώνεται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η live εμφάνισή της στα Βραβεία Κάντρι μουσικής σχολιάστηκε πολύ αρνητικά - ως απόπειρα να «απλώσει» χέρι και σε αυτό το επικερδές κομμάτι της μουσικής, εδραιώνοντας τη θέση της ως Βασίλισσα της Μουσικής...
newego_large_t_641_107197594_type13063Η Κιμ Καρντάσιαν θα έκανε τα πάντα για τη δημοσιότητα... όμως η δημοσιότητα στην Αμερική μεταφράζεται, συνήθως, σε χρήμα με ουρά. Η Κιμ πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι που της εξασφαλίζει πολλές χιλιάδες δολάρια το μήνα και εκεί δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση... αισθητικές επεμβάσει με αίμα, ζωντανές γέννες ... κάποιοι λένε ότι όλα σκηνοθετούνται για το προσωπικό κέρδος.
tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η εντυπωσιακή παρουσιάση κοσμημάτων της Άντζι Ανδριτσοπούλου – Ένα φαντασμαγορικό event! [Photos & vid.]

Χρειάζεσαι λίφτινγκ; Κάνε μόνη σου χρησιμοποιώντας.. ζάχαρη!

Δίαιτα του Σαββατοκύριακου: Χάσε 2-3 κιλά πανεύκολα!