15 διάσημοι που έχουν λόγους να... ντρέπονται για τα αδέλφια τους!

15 διάσημοι που έχουν λόγους να... ντρέπονται για τα αδέλφια τους!
Το να έχει κάποιος το ίδιο DNA και επώνυμο μ' έναν επιτυχημένο celebrity δε συνεπάγεται ότι θα έχει και την ίδια πορεία ή τις ίδιες προοπτικές στη ζωή. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χαρισματικών παιδιών που ξεπετάχτηκαν από την ίδια οικογένεια, αλλά και κάμποσες περιπτώσεις που τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Προβλήματα με το νόμο, ψυχολογικά θέματα, ροπή στις καταχρήσεις και πολλά άλλα είναι μερικές από τις παθογενείς συμπεριφορές που παρακολουθούμε στα αδέρφια των διάσημων της σόουμπιζ.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους διασήμους που έχουν αδέλφια που αντιμετωπίζουν παντός είδους προβλήματα και σας τους παρουσιάζουμε έναν προς έναν...

  • Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι αλκοολικός και άστεγος. Ο Αντονι Τσικόνε ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με την διάσημη αδερφή του και ούτε και τώρα μιλάνε. Το πρόβλημα του αλκοολισμού τον έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε μπλεξίματα με τις αρχές και σε μικρής διάρκειας φυλακίσεις.




  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Είναι ο θετός αδερφός του διασημότερου ηθοποιού στο Χόλιγουντ, τον λένε Ανταμ Φαραρ και έχει απασχολήσει τις αρχές ουκ ολίγες φορές. Για χρόνια είχε πρόβλημα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνει στα κρατητήρια συνεχώς. Από το 2013 είναι καθαρός αλλά συνεχίζει να παραβαίνει τον νόμο με διάφορες μικροκλοπές. Ο Λεονάρντο πάντα στεκόταν με συμπάθεια δίπλα του αλλά πλέον έχει χάσει την υπομονή του με τα ολισθήματα του αδερφού του.




  • Πάρις Χίλτον: Όταν το πιο λειτουργικό μέλος της οικογένειας είναι η Πάρις τότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο μικρότερος αδερφός Κόνραντ έχει κάνει τόσα πολλά που ο πατέρας του έχει χάσει το μέτρημα από το πόσες φορές έχει πληρώσει για να τον ξεμπλέξει. Ενδεικτικά τον έχουν αλυσοδέσει στο αεροπλάνο γιατί κάπνιζε, φώναζε και έβριζε, τον έχουν συλλάβει γιατί μπούκαρε στο σπίτι της πρώην του, έχει εμπλακεί σε αρκετά τροχαία ατυχήματα και τον έχουν συλλάβει για χρήση ναρκωτικών.




  • Άλεκ Μπάλντουιν: Ο λιγότερο επιτυχημένος αδελφός είναι ο Ντάνιελ, αλλά είναι ο πρώτος στα ..προβλήματα. Από μικρός προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ τον έχουν συλλάβει για τροχαίες παραβάσεις και για απειλές σε γυναίκα χωρίς να καταδικαστεί.




  • Ριζ Ουίδερσπουν: Ο αδερφός της διάσημης ηθοποιού ονόματι Τζον Ντρέιπερ συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης στο σπίτι μιας γειτόνισσας και απόπειρας βιασμού της ενώ κοιμόταν.




  • Μαράια Κάρεϊ: Η αδερφή της ντίβας του τραγουδιού είναι το απόλυτα μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Από τη δεκαετία του '80 είχε προβλήματα με ναρκωτικά και έχει συλληφθεί πολλές φορές για πορνεία. Η Μαράια είναι πάντα πρόθυμη να τη στηρίξει οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα καθώς η Άλισον δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει ζωή. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει βρεθεί θετική στον ιό HIV και το τελευταίο διάστημα χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που σχετίζονται από μια επίθεση που δέχτηκε και την άφησε πνευματικά και σωματικά τραυματισμένη.




  • Τέρενς Χάουαρντ: Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι ο μόνος που έχει θέματα με το νόμο, καθώς και ο αδερφός του Αντόνιο έχει απασχολήσει τις αρχές. Συγκεκριμένα τον συνέλαβαν γιατί απείλησε τους αστυνομικούς, που ήρθαν να τον παρατηρήσουν για διατάραξη ησυχίας με τον τεράστιο σκύλο του. Λίγα χρόνια μετά ξαμόλησε το θηριώδες ζώο στους δρόμους προκαλώντας πανικό και την άφιξη της αστυνομίας. Για να αντιμετωπίσουν το επιθετικό τετράποδο αναγκάστηκαν να το πυροβολήσουν.




  • Πρινς: Η αδελφή του πρόσφατα χαμένου τραγουδιστή αναγκάστηκε να γίνει πόρνη για να συντηρήσει τα παιδιά της, αλλά και την εξάρτηση της από τα ναρκωτικά. Ευτυχώς, ο Πρινς την έστειλε για αποτοξίνωση και επέστρεψς υγιής και καθαρή στην οικογένειά της.




  • Κρίστοφερ Νόλαν: Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει έναν αδερφό ονόματι Μάθιου ο οποίος βρέθηκε μπλεγμένος σε μια κινηματογραφική υπόθεση δολοφονίας. Συγκεκριμένα το 2005 ένας έμπορος διαμαντιών ανέθεσε στον Μάθιου να σκοτώσει τον λογιστή του επειδή του είχε καταχραστεί 5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Μάθιου κατάφερε να πείσει έναν υπάλληλο ξενοδοχείου στην μακρινή Κόστα Ρίκα να αναλάβει τη δουλειά για λογαριασμό του και πράγματι ο τελευταίος το έκανε. Οι αρχές της Κόστα Ρίκα γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου, αλλά δεν πρόλαβαν να συλλάβουν και τον Μάθιου γιατί είχε αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. Εκεί συνελήφθηκε για άσχετο λόγο και μπήκε στη φυλακή οπού τον έπιασαν λίγο πριν επιχειρήσει απόδραση! Στάθηκε τυχερός, καθώς δεν εξεδόθη στην Κόστα Ρίκα και αφού εξέτισε λίγους μήνες ποινής αφέθηκε ελεύθερος.




  • Χέιντεν Κρίστενσεν: Ο αδερφός του ηθοποιού, παραγωγός ονόματι Τόβ, μετά από καυγά με την κοπέλα του την έσπρωξε και την έσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.




  • Γκόρντον Ράμσι: Άλλος ένας αδερφός που έχει εξοκείλει για τα καλά είναι και ο Ρόνι Ράμσι. Ο διάσημος μάγειρας Γκόρντον έχει δηλώσει ότι στενοχωριέται απίστευτα βλέποντας το κατάντημα του Ρόνι που οφείλεται στα ναρκωτικά.




  • Νίκι Μινάζ: Τι να πει κανείς για τον αδερφό της διάσημης ράπερ που τον συνέλαβαν για βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού. Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει την πιθανότητα να περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.



Πηγή: tff

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διάσημα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ που χώρισαν το 2016

Έλληνες και ξένοι διάσημοι που δεν ήξερες πως ήταν υιοθετημένοι [Photos]

Ο Κανάκης τα κατάφερε! 15 διάσημοι που κρύφτηκαν από τα media [photos]