15+1 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους! [photos]

15+1 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους! [photos]
Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν πως το... ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, δεν είναι ωστόσο λίγοι αυτοί που το κάνουν και πράξη χτυπώντας και κακοποιώντας σωματικά τις γυναίκες τους! Μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, αλλά και από τις πασαρέλες έγιναν βούκινο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά για τις βίαιες σχέσεις τους.

Οι εγχώριοι Ελληνες και Ελληνίδες διάσημες δεν πάνε πίσω… Πρόσφατα το γνωστό μοντέλο Ελιάνα Γεωργίου νοσηλεύτηκε κακοποιημένη από τον σύντροφό της με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνουν αυτή τη στιγμή φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ να τραβάει με βία με τη διάσημη αρραβωνιαστικιά του, Λίνσεϊ Λόχαν, στη Μύκονο.

Πραγματικά, πέσαμε από τα σύννεφα όταν ψάξαμε και είδαμε πόσες πολλές είναι οι διάσημες σταρ που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν το ίδιο διάσημοι!

Ακόμη πιο πολύ μάλιστα παραξενευτήκαμε από το γεγονός πως σε κάποιες περιπτώσεις, οι διάσημοι αυτοί σύντροφοί τους χτυπούσαν και τις επόμενες συντρόφους τους..ανενόχλητοι! newego_large_t_641_106889510_type13063Στις 14 Φεβρουαρίου 1997, ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου η Ελένη Πετρουλάκη είχε βγει με φίλους της χωρίς να το πει στον σύντροφό της Ιλία Ιβιτς. Εκείνος τότε εξαγριωμένος πήγε στο σπίτι της και αφού πρώτα τσακώθηκε με τη μαμά και την αδελφή της αγαπημένης του, επειδή την κάλυπταν, στη συνέχεια είχε έντονο επεισόδιο στο κατώφλι του σπιτιού. Τέλος καλό όλα καλα όμως. Το ζευγάρι έκτοτε παντρεύτηκε και έχει φτιάξει μία ευτυχισμένη οικογένεια.
newego_large_t_661_106494855_type13063Στις 8 Φεβρουαρίου 2009, η Rihanna ακύρωσε ξαφνικά την προγραμματισμένη εμφάνισή της στα 51α Βραβεία Grammy. Αργότερα έγινε γνωστό πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της, Chris Brown. Η φωτογραφία με το πρησμένο, γεμάτο πληγές και μελανιές, πρόσωπό της έκανε στη συνέχεια τον γύρο του ίντερνετ, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.newego_large_t_641_106981161_type13063Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ να παλεύει με τη διάσημη αρραβωνιαστικιά του, Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο. Η LiLo μιλά με τραγικό τρόπο: "Κανείς δεν μπορεί να δέχεται τέτοιο ξύλο και να μένει μαζί με τον άνθρωπο που τον δέρνει".



Η Μαντόνα έχει πολλές φορές δηλώσει πως ο γάμος της με τον Σον Πεν ήταν εξαιρετικά βίαιος. Παράλληλα έχει αποκαλύψει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της χρόνια!pegasus_large_t_641_382965_type13063Η Χάλι Μπέρι έχει δεχτεί τόσο άγριο ξυλοδαρμό από σύντροφό της, που από το ξύλο έχασε το 80% της ακοής της στο ένα της αυτί. newego_large_t_641_106784089_type13063«Έχουν σηκώσει χέρι πάνω μου», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στανίση, εξομολογούμενη πως σύντροφοί της την έχουν κακοποιήσει πάνω από μια φορά!
newego_large_t_661_106550018_type13063Η Μαίρη Λίντα είχε αποκαλύψει με δηλώσεις της πως δεχόταν επί χρόνια σωματική και ψυχολογική βία από τον δεύτερο σύζυγό της. newego_large_t_641_106889506_type13063Η πρώην παίχτρια του Big Brother Φραντζέσκα Μελά μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU για μία πολύ άσχημη πτυχή της ζωής της, την κακοποίηση από τον σύντροφό της. Xαρακτηριστικά έχει πει: «Δέχτηκα ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό μου, για καιρό. Έπιασα τον εαυτό μου να αλλάζει. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και κάποιες φορές δεν μπορούσα να διαθέσω χρόνο στα παιδιά μου. Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα. Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερες λεπτομέρειες «Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω...».
pegasus_large_t_641_303595__type13063Η Πάμελα Αντερσον είχε πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης όσο ήταν παντρεμένη με τον Τόμι Λι από τους Motley Crue. Ο τελευταίος την έδερνε συχνά-πυκνά ακόμη και όταν ήταν έγκυος, μπροστά στα μάτια του πρώτου τους παιδιού, όταν εκείνο ήταν σε ηλικία δύο ετών.pegasus_large_t_641_1435991_type13063Στους καβγάδες της Κέιτ Μος από τον τότε αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ έπεφτε πολύ ξύλο. Ένοικοι ξενοδοχείων που διανυκτέρευε το ζευγάρι αναφέρουν πως έσπαγαν λάμπες, βάζα, καρέκλες, ποτήρια κτλ!
newego_large_t_641_106889549_type13063Η Κάρε Οτις έτρωγε πολύ ξύλο όταν τα είχε με τον Μίκι Ρουρκ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Αγρια Ορχιδέα» και παντρεύτηκαν μέσα σ' ένα χρόνο. Το πάθος του Ρουρκ για τα ναρκωτικά και τα οινοπνευματώδη τον οδηγούσε πολλές φορές σε αδικαιολόγητη συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του, την οποία έδερνε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η Ρόμπιν Γκίβενς είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του πρωταθλητή του μποξ, Μάικ Τάισον. Ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο, και κατά τη διάρκειά του η Ρόμπιν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ακόμα και βιασμού, από τον Τάισον ουκ ολίγες φορές, όπως έχει η ίδια δηλώσει.newego_large_t_248161_106702636_type13063Η Ναόμι Κάμπελ επίσης όταν τα είχε με τον πρωταθλητή του μποξ Μάικ Τάισον συχνά έπεφτε θύμα των εκρήξεων της αδρεναλίνης του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί μελανιασμένη στους δρόμους και στις πασαρέλες...newego_large_t_641_106889551_type13063Η Χίδερ Λοκλίαρ είχε αρκετές φορές βιώσει σωματική κακοποίηση από τπν πρώην σύζυγό της Τόμι Λι. Ευτυχως τον παράτησε νωρίς!newego_large_t_641_106889552_type13063Η Σερ έχει φάει πολύ ξύλο από τον σύζυγό της Σόνι Μπόνο. Αυτός όταν εκνευριζόταν έχανε κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μία φορά να τη στείλει ως και στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Τότε η αρμένια τραγουδίστρια έκανε και την πρώτη της πλαστική.
newego_large_t_641_106889553_type13063Ο Τζακ Νίκολσον, που τα είχε για περίπου δέκα χρόνια με την Αντζέλικα Χιούστον τη δεκαετία του '80, ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπαγε πάνω της χειροδικώντας στις κρίσεις εκνευρισμού του.
Πηγή: tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

12 trends που έχουν έρθει κατευθείαν απο τα ’90s και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τολμήσεις!

8 φυσικοί τρόποι που θα σου εξασφαλίσουν καλύτερο και πιο λαμπερό δέρμα!

Τηγανητές πατάτες : Αυτά είναι τα οφέλη που δεν φανταζόσουν ότι έχουν!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κλάψαμε! Τα ουρλιαχτά Σκορδά-Σταμάτη στην κουζίνα του «Πρωινού» (Βίντεο)

Ο δικηγόρος της Αρναούτη δεν μπορεί να τη συγκρατήσει: «Θα βγω να πω για τις προσωπικές στιγμές του Παντελίδη…» (Βίντεο)

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε στη Σπυροπούλου την τρίτη εγκυμοσύνη της και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι (Βίντεο)