10 σκάνδαλα διασήμων που άφησαν ιστορία! [photos]

10 σκάνδαλα διασήμων που άφησαν ιστορία! [photos]
Εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά, ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, βιαιοπραγίες, ανεξέλεγκτη σεξουαλικότητα, κατηγορίες ακόμη και για παιδοφιλία, κλεπτομανία και ό,τι άλλο παράνομο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Ένα είναι το σίγουρο. Οι διάσημοι σταρς του Χόλιγουντ δεν αρκούνται στη φήμη και το ταλέντο τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που καθοδηγούνται από μία εσωτερική αυτοκαταστροφική δύναμη και προβαίνουν σε ανάρμοστες πράξεις και σκάνδαλα καταφέρνοντας κάτι ομολογουμένως πολύ δύσκολο: Κάνουν τον κόσμο να τους θυμάται για τις πράξεις τους και όχι για το ταλέντο τους!

Αστέρες από τον Μάικλ Τζάκσον και την Μέριλιν Μονρόε έως τον Μέλ Γκίμπσον και την Κρίστεν Στιούαρτ καταφέρνουν να «θαμπώσουν» την λάμψη τους και να αφήσουν πίσω τους μία ιστορία που ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους δεν είχαν ονειρευτεί.newego_large_t_1401_106746650_type13063Ο Charlie Sheen δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλοι τον θεωρούσαν ως τον σούπερ σταρ ηθοποιό, παρά το γεγονός πως ήταν γνωστό πως είναι επιρρεπής στις εξαρτήσεις. Ωστόσο, μετά από τρία διαζύγια, μηνύσεις για βιαιοπραγίες, εθισμό στο αλκοόλ, στα ναρκωτικά και στο τζόγο, αλλά και την δημόσια παραδοχή του πως βγήκε θετικός στον ιό του ειτζ, ελάχιστοι όταν τον σκέφτονται θυμούνται πως είναι ηθοποιός!
newego_large_t_641_106869543_type13063Η Κρίστεν Στιούαρτ, η ηθοποιός που όλοι αγάπησαν μέσα από τις ταινίες Twilight και που όλες ζήλεψαν για τον δεσμό της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, «τάραξε» τα λιμνάζοντα υδατα του Χολιγουντ με την απολάλυψη πως έιναι λεσβία!
newego_large_t_641_106869491_type13063Ο θρυλικός σκηνοθέτης και ηθοποιός Woody Allen, ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει απίστευτες ταινίες στη μεγάλη οθόνη εδώ και έξι δεκαετίες έχει καταφέρει να κάνει την υφήλιο να παραμιλά αναφορικά με την προσωπική του ζωή. Γιατί; Γιατί παράτησε την σύζυγό του Μία Φάροου και παντρεύτηκε την υιοθετημένη τους κόρη!newego_large_t_641_106869492_type13063Ένα από τα μεγαλύτερα υποκριτικά ταλέντα της Αυστραλίας, ο Μελ Γκίμπσον, ο παντοτινός Braveheart, επισκίασε τη φήμη του με διάφορα ομοφοβικά και αντισιμιτικά σχόλια. Τον Ιούλιο του 2010 η σύντροφός του τον κατηγόρησε πως την κακοποιούσε σωματικά εντός σπιτιού.newego_large_t_641_106869545_type13063Από τρομερή ναυαγοσώστρια του Baywach και περιζήτητη ηθοποιό, κατάφερε και άφησε εποχή με τα σεξουαλικά της σκάνδαλα και τις ροζ κασσέτες που διέρρευσαν με τον τότε σύζυγό της Τόμι Λι.
newego_large_t_641_106869494_type13063Ο πολύ αγαπητός κωμικός ηθοποιός Michael Richards κατάφερε να γίνει ...μισητός όταν έκανε στο σόου του έντονα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του μαύρου!



Η Lindsay Lohan ξεκίνησε με τα καλύτερα διαπιστευτήρια. Πρώην παιδί - σταρ της Disney και εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, κατάφερε μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να παραστρατήσει άπειρες φορές με τις εξαρτήσεις της και τη συμπεριφορά της. Ασυγκράτητο party animal έφθασε στο σημείο να συλληφθεί. Όλοι πλέον μιλούν για το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ.newego_large_t_641_106869497_type13063One of the biggest comeback του Χόλιγουντ έκανε σίγουρα ο Robert Downey Jr, καθώς είχε εξαφανιστεί από τα κινηματογραφικά δρώμενα για πάρα πολύ καιρό και επέστρεψε με τα Iron Man και Sherlock Holmes. Ο ηθοποιός κατάφερε να αμαυρώσει τη φήμη του με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκόολ και έχει πάει ακόμη και για αποτοξίνωση.newego_large_t_641_106869611_type13063Λίγοι τη θυμούνται ως ηθοποιό, πολλοί ως κλεπτομανή! Ο λόγος για την Winona Ryder που στο παρελθόν είχε συλληφθεί γι΄αυτήν της την αδυναμία...


Η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και ο θάνατός της από υπερβολική δόση επισκίασε τη φήμη της Amy Winehouse, μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το μουσικό στερέωμα.
tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

15+1 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους! [photos]

Συζυγοκτόνοι: Οι πιο διάσημες δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα! Τι υποστήριξαν στο δικαστήριο

Κορίτσια μην ψάχνεστε: Αυτή η φτηνή και σικάτη φούστα είναι το απόλυτο must του φθινοπώρου! (Photos)

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ξαφνικό διαζύγιο στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μετά από εννέα χρόνια γάμου

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η πρόταση-έκπληξη της Μενεγάκη στην Μελέτη on air (Βίντεο)

Επιτέλους! Αυτή είναι η αλήθεια στον χωρισμό Αλεξάνδρου-Φαρμάκη (Photo)