Αυτές είναι οι 10 Ελληνίδες star που φόρεσαν πρώτες μαγιό φέτος -Δείτε τις όλες εδώ

Αυτές είναι οι 10 Ελληνίδες star που φόρεσαν πρώτες μαγιό φέτος -Δείτε τις όλες εδώ
Το καλοκαίρι ήρθε νωρίς φέτος και οι celebrities άρχισαν τις βουτιές και τα πλατσουρίσματα στη θάλασσα. Aπό τα μέσα Απρίλη οι Έλληνες διάσημοι έκαναν τις εξορμήσεις τους στην παραλία και είτε τους απαθάνατισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι, είτε δημοσίευσαν οι ίδιοι φωτογραφίες από το πρώτο τους μπάνιο στα sociasl media. Ποιοι είναι λοιπόν οι διάσημοι που τόλμησαν πρώτοι τη βουτιά στη θάλασσα αυτή την άνοιξη; Το Youweekly.gr συγκέντρωσε φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο τους και σας τις παρουσιάζει:

Από τις 13 Απριλίου ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη τα μπάνια της όταν βρέθηκε στα Άχλα και πήρε το πρώτο χρώμα από την ηλιοθεραπεία. Ο φακός την τσάκωσε να λιάζεται στην άμμο, ενώ και η ίδια δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία από το πρώτο της μπάνιο.





Η Δούκισσα Νομικού μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε το πρώτο της μπάνιο στις παραλίες της Μυκόνου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπου μάλιστα πιάστηκε από την κάμερα να...ερωτοτροπεί μαζί του!





Η Ευαγγελία Αραβανή, επίσης, την περασμένη βδομάδα απόλαυσε τον υπέροχο καιρό μας και είπε να επισκεφτεί την παραλία συνοδευόμενη από έναν φίλο της για παρέα.



Η Έλλη Κοκκίνου έπνιξε τον πόνο του χωρισμού από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη πριν από δυο βδομάδες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου έβγαλε στη φόρα το κορμί που θα ζήλευε ακόμη και μια 20αρα.



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο πριν δυο εβδομάδες στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου ο φωτογραφικός φακός του YOU την τσάκωσε και σας την παρουσιάζει χωρίς καθόλου ρετούς με το μαγιό της, όπως βγαίνει από την θάλασσα.



Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από περίπου δέκα μέρες ξεχύθηκε πρώτη φορά στην παραλία για να ξεπεράσει κι εκείνη με τον ήλιο τον χωρισμό από τον Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram από την ηλιοθεραπεία της.



Η Δήμητρα Ματσούκα, δεν μας έδειξε και πολλά από την πρώτη της βουτιά. Αρκέστηκε απλώς να δημοσιεύσει στο Instagram την πλάτη της από την ώρα που πάει να μπει στη θάλασσα.



Η Δέσποινα Βανδή έκανε το πρώτο της μπάνιο μαζί με τη Γωγώ Μαστροκώστα στις 16 Απριλίου και οι δυο τους δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες από την ηλιοθεραπεία τους.





Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο στα Άχλα πριν δυο μέρες και ανήρτησαν στα social media μια τρυφερή στιγμή τους από την παραλία.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημοι Έλληνες που άφησαν τη showbiz και αφιερώθηκαν στο Θεό!

Μπήκαμε στα ανακατωμένα κρεβάτια της showbiz: Αυτοί είναι οι πρώην και οι νυν των επωνύμων!Λιώσαμε! Δείτε τους Έλληνες celebrities όταν ήταν μωρά