Αυτοί είναι οι διάσημοι που παραδέχθηκαν δημοσίως πως δεν έκαναν sex πριν το γάμο!

Αυτοί είναι οι διάσημοι που παραδέχθηκαν δημοσίως πως δεν έκαναν sex πριν το γάμο!
Ιστορίες άλλης εποχής, τις οποίες, όμως συναντούμε ξανά και ξανά μέχρι και στις μέρες μας και μάλιστα από πολλούς "επώνυμους" που δεν φαντάζεσαι. Κάποτε ήταν σύνηθες το σεξ να έρχεται μετά τον γάμο, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Φυσικά με τα χρόνια τα ήθη "χαλάρωσαν" και κάτι τέτοιο εντάχθηκε στη σφαίρα του σπάνιου. Τελικά όμως ίσως όχι τόσο πολύ... Δεν είναι λίγα τα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ που περίμεναν μέχρι το στεφάνι για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους.

Ιδού η λίστα...

LACHEY SIMPSON Βαπτίστρια από γεννησιμιού της η Τζέσικα Σίμπσον είχε ορκιστεί ότι θα μείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της, πράγμα που όντως έκανε. Περίμενε μέχρι το στεφάνι με τον Νικ Λέισι το 2001 και παρόλο που "κρατήθηκε" τόσο, ο γάμος αυτός δεν είχε αίσιο τέλος και έληξε το 2005


tzonas Μπορεί τα αδέλφια Τζόνας να έχουν τη φήμη των "γυναικάδων" και να ποζάρουν ως sex symbols παντού, όμως όχι όλα... Ο Κέβιν Τζόνας παρέμεινε παρθένος μέχρι τον γάμο του με την Ντανιέλ Ντελίζ το 2009. Ήταν 22 ετών. Το ζευγάρι είνα ακόμη μαζί και έχουν ένα παιδάκι.


Adriana Lima; Marko Jaric Μπορεί να είναι ένα από τα πιο καυτά αγγελάκια της Victoria' s Secret όμως αυτά επαγγελματικά. Στην προσωπική της ζωή η Αντριάνα Λίμα περίμενε καρτερικά μέχρι να έρθει ό ένας και μοναδικός. Τελικά, ήταν ο σταρ του NBA Μάρκο Γιάριτς που κέρδισε την καρδιά αλλά και ό,τι πολυτιμότερο είχε μετά το γάμο τους, στα 27 της χρόνια... Το ζευγάρι έχει δυο παιδάκια, όμως έχουν χωρίσει από το 2014.


atntergount Η Κάρι Άντεργουντ που έγινε διάσημη μέσα από το American Idol είχε ορκιστεί να παραμείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της. Και τα κατάφερε. Ντύθηκε νυφούλα στα 26 στο πλευρό του Μάικ Φίσερ και σήμερα έχουν μαζί ένα αγοράκι.


2011 American Music Awards - Arrivals Η Σελένα Γκόμεζ είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι θα φυλάξει ό,τι πολυτιμότερο έχει μέχρι τον γάμο. Μέχρι που εμφανίστηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ και της χάλασε τα σχέδια..


ntaf Η Χίλαρι Νταφ μας τα έχει μπερδέψει λίγο... Αλλού έχει καταγραφεί ότι παντρεύτηκε παρθένα τον σύζυγό της Μάικ Κόμρι [επάνω] το 2010, και αλλού έχει αφήσει να υπονοηθεί ότι εκείνος που την έκανε γυναίκα (στα 16 της χρόνια) ήταν ο Τζόελ Μάντεν [κάτω] νυν σύζυγος της Νικό Ρίτσι, ο οποιός τότε ήταν 26


kiara Η Κιάρα είναι 30 ετών και έχει ήδη έναν γιο. Στη λίστα αυτή τη συμπεριλαμβάνουμε γιατί με τον εδω και 5 μήνες αρραβωνιαστικό της διάσημο αθλητή του NFL, Ράσελ Γουίλσον έχουν δηλώσει ότι θα περιμένουν μέχρι μετά τον γάμο για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Οι βαθύτατες χριστιανικές αρχές εκείνου, την επηρέασαν πολύ και ακολουθεί το πρόσταγμα ευλαβικά. Να σημειώσουμε απλά ότι ο γάμος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη...


fei Η διάσημη κωμικός Τίνα Φέι περίμενε μέχρι το 2001 όταν παντρεύτηκε τον συνθέτη Τζεφ Ρίτσμοντ για να κάνει σεξ. Ήταν 24 ετών και, για την ιστορία, το ζεύγος παραμένει μαζί κι ευτυχές...


greis Ο έρωτας της "Έιπριλ" και του "Τζάκσον" στο Grey's Anatomy έγραψε τη δική του σελίδα στην τηλεοπτική ιστορία με εκείνη να επιμένει να περιμένει μέχρι τον γάμο... Μάταια... Όμως στην προσωπική της ζωή, η Σάρα Ντρου φαίνεται ότι τα κατάφερε, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια. Δεξιά με τον σύζυγό της, Πίτερ Λάνφερ με τον οποίο έχει ήδη δυο παιδάκια.


kerk Ο Κερκ Κάμερον, που έγινε διάσημος μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία των 90s "Growin Pains" βαπτίστηκε αναγεννημένος Χριστιανός όταν ακόμη γύριζε τη σειρά. Έτσι, παρέμεινε παρθένος μέχρι που παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Τσέλσι, το 1991. Ήταν 21ός ετών και οι δυο τους είναι μαζί μέχρι και σήμερα.


πηγή:womenonly.gr

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Απίθανο! διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται με μπικίνι και προκαλεί πανικό!

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε χειροπέδες και έχασε τα κλειδιά – Παρουσίασε την εκπομπή αλυσοδεμένη – Δείτε το αστείο στιγμιότυπο!

Ο κολλητός του Παντελή Παντελίδη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ με Φρόσω, Μίνα, Παντελή: «Δεν τις ήξερε πολύ τις κοπέλες…»