Αυτοί είναι οι διάσημοι σταρ με τις πιο απίστευτες παραξενιές!

Αυτοί είναι οι διάσημοι σταρ με τις πιο απίστευτες παραξενιές!
Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε βέβαια οι διάσημοι σταρ, που έχουν κι αυτοί τις παραξενιές τους και τα κωλύματα τους. Οι ιδιοτροπίες κάποιων είναι τόσο απλές, που περνούν απαρητήρητες, κάποιων άλλων μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα να κάνουν τη ζωή, τόσο τη δική τους όσο και των γύρω τους αρκετά δύσκολη.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που το παρακάνουν, κάποιοι που οι απαιτήσεις τους είναι τελείως παράλογες. Συνεχίστε παρακάτω...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, που θέλει ακόμη και όταν βρίσκεται στο σπίτι τα μαλλιά της να είναι πάντα καλοχτενισμένα.

Ενώ η Beyonce, θέλει το γεύμα της να σερβίρεται μόνο σε πορσελάνη!

Ηλίας Ψινάκης
Μπορεί το χιούμορ να είναι το δυνατό του «όπλο», υπάρχει όμως κάτι που τον εκνευρίζει αφάνταστα. Δεν αντέχει με τίποτα να βλέπει λασπωμένο το αυτοκίνητό του.

Μαρία Σολωμού
Το χειρότερό της είναι όταν της ζητάνε να ισιώσει πλούσια σγουρά μαλλιά της. Αυτό συμβαίνει συνήθως στις φωτογραφήσεις που κάνει για διάφορα περιοδικά, με αποτέλεσμα να την πιάνει απίστευτος εκνευρισμός. Στην προσωπική της ζωή δεν υπάρχει περίπτωση να ισιώσει μόνη της τα μαλλιά της.

Τάκης Ζαχαράτος
Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούν με απόκρυψη. Όπως έχει παραδεχτεί, έχει χάσει ακόμη και δουλειές εξαιτίας αυτής της παραξενιάς του.

Ζέτα Μακρυπούλια
Μανιακή με την καθαριότητα και την τάξη είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Το σπίτι της θέλει να λάμπει και όλα να είναι στη θέση τους και τακτοποιημένα.

Μαρία Ηλιάκη


Δεν αντέχει με τίποτα ενώ βρίσκεται στο αεροπλάνο να είναι κατεβασμένο το κουρτινάκι του παραθύρου της. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να την πιάσει πανικός.

Μιμή Ντενίση


Τα μικρόβια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αγαπημένης ηθοποιού. Γι'αυτό, φροντίζει να λάμπει πάντα το σπίτι της.

Μαριάνα ΤουμασάτουΈχει μανία με τα μαλλιά της και θέλει να είναι πάντα χτενισμένα και περιποιημένα και δεν παραμελεί τη φροντίδα τους, ακόμη και όταν βρίσκεται στο σπίτι.

Άννα Βίσση
Τι μπορεί να κάνει έξαλλη την Άννα Βίσση; Οι κατσαρίδες! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ τις σιχαίνεται τόσο, που είναι κανή να αρχίσει να τρέχει πανικόβλητη αν δει κάποια να περπατάει στο πάτωμα.

Madonna:



Η ζωή με τη «Βασίλισσα της pop» δεν είναι εύκολη! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η πρώην νταντά του γιού της, Angela Jacobsen, η οποία ανέφερε ότι ήταν στο πόδι «24 ώρες το 24!» και ότι η τραγουδίστρια απαιτούσε απ' όλους στο σπίτι να είναι σε μακροβιοτική δίαιτα.

Beyonce- JayZ:



Το ζευγάρι στο σπίτι του συμπεριφέρεται ως Βασιλιάς και Βασίλισσα! Απαιτούν τα λουλούδια στο σπίτι τους να είναι φρέσκα κάθε μέρα, να υπάρχουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλλικές σοκολάτες παντού, ενώ τα γεύματά τους σερβίρονται μόνο σε πορσελάνες.