Αηδία!!! Τα διάσημα στόματα των celebrities που... μυρίζουν άσχημα

Αηδία!!! Τα διάσημα στόματα των celebrities που... μυρίζουν άσχημα
Μπορεί να βλέπουμε τους αγαπημένους μας σταρ και να είναι πάντα λαμπεροί και στην τρίχα όμως αυτό δεν σημαίνει πως μυρίζουν και ωραία. Και όμως δεν είναι λίγοι οι διάσημοι των οποίων μυρίζει άσχημα το στόμα τους.



 

Πολλές φορές "πειράζει" ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα Τζολί για την κακοσμία του στόματος της! Μέχρι και καραμέλες μέντας της έχει κάνει δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για πλάκα. Ο Μπραντ προτίμησε να χαρίσει στην Αντζελίνα μέντες για φρέσκια αναπνοή, προφανώς για να συνεχίσει μια πλάκα που κάνουν μεταξύ τους εδώ και χρόνια.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου όμως ελπίζουμε να το "έπιασε" η Αντζελίνα το μήνυμα.

 



 

H Σάντρα Μπούλοκ έχει δώσει στον Μπεν Άφλεκ μέντες για να "καλύψει" την κακοσμία του στόματος του στα γυρίσματα της ταινίας Forces of Nature το 1999. Η γυναίκα του άραγε τι είχε να πει για το θέμα;



Η Τζέσικα Σίμπσον δεν βουρτσίζει τα δόντια της κάθε μέρα! Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η αίσθηση που έχουν τα δόντια της όταν τα βουρτίσει που γλιστράνε! Ναι και όμως... Η τραγουδίστρια λέει πως καθαρίζει ότι τροφές έχουν μαζέψει τα δόντια της με ένα πανί ή ένα κομμάτι ύφασμα(!), ενώ γενικά όπως έχει πει στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες πλένει τα δόντια 3 φορές την εβδομάδα! Κανένα σχόλιο...



 

Η κακοσμία του στόματος είναι ένα μεγάλο θέμα! Η Queen B, Μπιγιονσέ έχει την φήμη πως λατρεύει το σκόρδο υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα η ανάσα της να μυρίζει...κάπως! O ράπερ Nas την είχε απορρίψει αρκετές φορές στο παρελθόν για αυτόν τον λόγο!



 

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον γενικά έχει "τσακωθεί" με την καθαριότητα.Εκτός από την κακοσμία του στόματος του φαίνεται πως μυρίζει γενικά... περίεργα.



 

Και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει θέμα με την αναπνοή της! Φημολογείται πως οι γύρω της υποφέρουν από την κακοσμία του στόματος της.

Πηγή:womenonly.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα καλά κρυμμένα μυστικά των Ελληνίδων celebrities (Photos)

Αυτές είναι οι 15 πιο hot selfies του 2016! [photos]

Ξεκόλλα πια: Έτσι θα ξεπεράσεις κάποιον που είναι τέλειος στο κρεβάτι