Άκρως εντυπωσιακές! Ποιες είναι οι λαμπερές γυναίκες που κρύβονται πίσω από ισχυρούς Έλληνες παρουσιαστές; (Photos)

Άκρως εντυπωσιακές! Ποιες είναι οι λαμπερές γυναίκες που κρύβονται πίσω από ισχυρούς Έλληνες παρουσιαστές; (Photos)
Η λαϊκή ρήση αναφέρει ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται και μια δυναμική γυναίκα. Περίτρανη απόδειξη οι παρακάτω κυρίες, που μπορεί οι σύζυγοί τους να βρίσκονται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν τα media, εκείνες όμως έχουν αποφασίσει να βρίσκονται πάντα πίσω τους για να τους στηρίζουν και να τους συμβουλεύουν…

Ιωάννα Μπούκη

Τον Δεκέμβριο του 2011 η όμορφη αισθητικός συνάντησε για πρώτη φορά τον Αντώνη Σρόιτερ. Στέλεχος σε μεγάλη εταιρία καλλυντικών, με έδρα της την Κρήτη τότε, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η Ιωάννα είχε πάει με μια φίλη της για φαγητό στην Κηφισιά. Εκεί έτυχε να γευματίζει και ο δημοσιογράφος. Μία επαγγελματική πρόταση την οδηγεί να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και το επόμενο βήμα στην καριέρα της συνδυάστηκε με την αρχή μιας σχέσης που έμελλε να είναι σχέση ζωής. Ο Αντώνης τότε είχε μόλις χωρίσει με τη Δήμητρα Αιγινίτη και κανείς δεν πίστευε πως το ειδύλλιό τους θα εξελισσόταν τόσο σύντομα σε σοβαρή σχέση: «Στην αρχή, με τον Αντώνη ήταν ζαριά, δεν ήξερα πού θα καταλήξει. Ομολογώ, όμως, πως η ασφάλεια που μου ενέπνεε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου». Τα στοιχεία που τη γοήτευσαν δεν ήταν μόνο η εμφάνιση, αλλά και η ισχυρή προσωπικότητα του δημοσιογράφου. «Εκτός από πολύ όμορφος άνδρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του», εξομολογείται σε παλιότερη συνέντευξή της. Όσο προχωρούσε η σχέση τους, η επιθυμία για ένα παιδί ήταν κοινή. «Όταν είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού είναι το φυσικό επακόλουθο», έχει δηλώσει η Ιωάννα. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, που καταφέρνουν να μεταμορφώνουν τον έμπειρο παρουσιαστή με το αυστηρό προφίλ σε έναν εξαιρετικά στοργικό πατέρα, όπως αποκαλύπτει η σύντροφός του: «Ο Αντώνης είναι υπέροχος μπαμπάς. Εκείνος ήταν που έκανε πρώτη φορά μπάνιο τα μωρά. Πέρα από υπέροχος σύντροφος, παίζει ατελείωτες ώρες με τις κόρες του, οι οποίες τον λατρεύουν».

sroiter_mpouki

Κιμ Κίλιαν

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γνώρισε τη γυναίκα που έμελλε να γίνει ο συνοδοιπόρος της ζωής του, όταν η, επίσης δημοσιογράφος, Κιμ, προστέθηκε στην ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής του και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν εις σάρκαν μία ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στις 11 Σεπτεμβρίου 2005, στη βίλα του κουμπάρου τους, Γιάννη Ραφτόπουλου, στη Θεσσαλονίκη. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο κοριτσιών τους, που έγιναν για εκείνους προτεραιότητα. Εκτός από τη Σιένα και -την «αρχηγό της οικογένειας», όπως την αποκαλούν χαριτολογώντας οι γονείς της- τη Σάντυ, ο δημοσιογράφος και εκδότης έχει έναν ακόμα γιο, τον Κωνσταντίνο, στον οποίο τόσο εκείνος όσο και οι τρεις γυναίκες της ζωής του έχουν μεγάλη αδυναμία. Η Κιμ δηλώνει γοητευμένη από το ρόλο της μητέρας και εκπλήσσεται καθημερινά από τις κόρες της, όμως δεν παραλείπει να αφιερώνει σημαντικό χρόνο και στη γυναικεία ιστοσελίδα govastileto.gr την οποία διευθύνει. Για την επιλογή της να παντρευτεί με Έλληνα, αν και έχει γερμανική καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της, η όμορφη δημοσιογράφος έχει πει: «Έχουν διαφορά οι άνδρες; Ο Γερμανός με τον Έλληνα πού διαφέρει δηλαδή; Είναι ό,τι σου τύχει στη ζωή σου». Από τη φαινομενικά παραμυθένια ζωή τους δεν έλειψαν και τα σύννεφα, που πριν από κάποια χρόνια σκέπασαν το γάμο τους. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, φημολογούνταν έντονα ότι το ζευγάρι ήταν στα πρόθυρα διαζυγίου, με τον Μάκη να δηλώνει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το συγκεκριμένο θέμα: «Όχι, δεν χώρισα λοιπόν ακόμα! Απλώς υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από μένα, την Κιμ και την οικογένειά μου». Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους μετρούν ήδη έντεκα χρόνια γάμου και συνεχίζουν!

triantafyllopoulos-kilian

Αλεξία Κουλούρη

Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τις ειδήσεις του ALPHA, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε το γραφείο Τύπου του τότε Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Σήμερα εργάζεται στο Κανάλι της Βουλής. Η κόρη του Δημήτρη Κουλούρη, του διασημότερου Έλληνα παπαράτσι, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και επαγγελματίας, που όμως θέλει να διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Για το λόγο αυτό δεν είναι και πολύ γνωστό ότι είναι παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου. «Είµαστε µαζί για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι. Για να μοιραζόμαστε ό,τι έχουµε κοινό και όχι να ξοδευόμαστε. Έχουµε σχέση ουσιαστική, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ως αυθύπαρκτες προσωπικότητες όμως, διατηρούµε από την αρχή της γνωριμίας µας µέχρι και τώρα αυτόνοµες επαγγελµατικές διαδροµές», έχει πει η ίδια για το σύζυγό της. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαριάννα, που αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια.

oikonomou-koulouri

Κρίστη Τσολακάκη

Η γνωριμία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε με αφορμή μια επαγγελματική συνεργασία. Ο δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega, όπου εργαζόταν εκείνη την εποχή ο ίδιος. Ο 54χρονος εκδότης είχε μόλις χωρίσει από την Έλενα Κατρίτση και η ξανθιά μάνατζερ τον γοήτευσε. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2002 ξεκίνησαν μια πολύ όμορφη σχέση. Ο γάμος δεν άργησε να έρθει και μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ανακοίνωσε δημόσια, σε μια τελετή απονομής βραβείων. Τον Ιούλιο του 2004 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σειρά είχε ο ερχομός των παιδιών τους, που συμπλήρωσαν το παζλ της ευτυχίας. Η κόρη του παλιού προέδρου του Πανιωνίου και της ηθοποιού και χορεύτριας Mαργαρίτας Mπρόγιερ, αλλά και ανιψιά του Kώστα Bουτσά, μετά το γάμο αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην οικογένειά της. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και η Κρίστη συνοδεύει πάντα τον Νίκο στις κοσμικές εκδηλώσεις και εκείνος καμαρώνει έχοντας στο πλευρό του μία τόσο όμορφη γυναίκα. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

xatzinikolaou-tsolaki

Τίνα Παπαδέλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης γνωρίστηκε με τη σύζυγό του το 1989 στον ΑΝΤ1, όταν είχε πρωτοπάει και ο ίδιος στο κανάλι του Αμαρουσίου. «Προσπάθησα, ως προϊστάμενος και αρχισυντάκτης της, να μη φανεί ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Γνωριστήκαμε το 1989, όταν προετοιμάζαμε το σταθμό. Με φώναξε ο Μίνως Κυριακού και μου είπε: “Θέλω να σου γνωρίσω ένα κορίτσι και επιθυμώ να το προσέχεις'”. Νομίζω πως την έχω προσέξει πάρα πολύ», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ο παρουσιαστής όμως δεν κατάφερε να κρύψει ποτέ τον έρωτά του για την Τίνα και φυσικά την πολιορκούσε ώσπου κατάφερε να την κερδίσει. Εκείνη, μόλις άρχισε να γίνεται λίγο πιο γνωστή η σχέση τους, ήθελε να φύγει από το κανάλι για να μην πουν ποτέ ότι είναι η κυρία του κυρίου. Έβαλε στην άκρη την καριέρα της και αφιερώθηκε στην οικογένειά της και στα δύο παιδιά τους, τον Φοίβο και τον Ιάσονα. Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει για τη γυναίκα του ότι είναι ό,τι πιο αξιόλογο έχει γνωρίσει στη ζωή του και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει ευχαριστήσει δημόσια που θυσίασε την καριέρα της για να μπορέσει να κάνει εκείνος το όνειρό του πραγματικότητα. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί επιπλέον πολλές φορές ότι η επαγγελματική, αλλά και η οικογενειακή επιτυχία του, οφείλεται κατά ενενήντα τοις εκατό στο γεγονός ότι έχει έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα του. «Είναι η κολόνα της ζωής μου», υποστηρίζει και παρά το γεγονός ότι είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί, κρατούν την αγάπη τους και τον έρωτά τους ακόμα ζεστό.

1

Πηγή: koolnews

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ο ξαφνικός χαμός Ελλήνων ηθοποιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

22 Έλληνες διάσημοι πολύ πριν τους παραλάβουν οι στιλίστες (Photos)