Αξέχαστες κουμπαριές διασήμων που χάλασαν για λίγο ή για πάντα [photos]

Αξέχαστες κουμπαριές διασήμων που χάλασαν για λίγο ή για πάντα [photos]
Ελένη Μενεγάκη- Πέτρος Κωστόπουλος:

Οι δύο κουμπάροι είχαν να μιλήσουν 7,5 χρόνια, μέχρι την 6η Οκτωβρίου 2016, οπότε και συναντήθηκαν τηλεοπτικά. Η Ελένη που δήλωσε πως ήταν πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, αποκάλυψε πως σήκωσε το τηλέφωνο και τον στήριξε στο μεγάλο κραχ της Ιμάκο. Από εκεί και πέρα, οι δύο κουμπάροι παρέμειναν σε παγωμένα επίπεδα σχέσεων, μέχρι και σήμερα, που και οι δύο συγκινήθηκαν με το σμίξιμό τους.newego_large_t_1401_107105465_type13085

2016: Βάνα Μπάρμπα και Ζωή Λάσκαρη διασκεδάζουν σε στέκι του Κολωνακίου.

2003: Μπάρμπα και Λάσκαρη χαλάνε την κουμπαριά στο παραπέντε με σκηνικά στην Ύδρα. Η Λάσκαρη θα γινόταν νονά της Φαίδρας- Θεοδώρας αλλά η κουμπαριά χάλασε. newego_large_t_1401_107105382_type13085Ο Ηλίας Ψινάκης κουμπάρος τους ήδη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα στο γάμο τους, θα βάπτιζε και την κόρη τους Ηλέκτρα. Η κουμπαριά χάλασε μιας και ο Ηλίας Ψινάκης είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του να γίνει η βάπτιση στον Μαραθώνα και να ακολουθήσει μεγάλο παραδοσιακό γλέντι εκεί. Ωστόσο, αυτό ήταν κάτι στο οποίο η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας δεν ήταν σύμφωνοι Τελικά, ο Ψινάκης δεν πήγε καν στη βάπτιση!newego_large_t_1401_107105383_type13085

Υπήρξαν οι πιο αγαπημένες κουμπάρες αλλά η σχέση μπήκε στον πάγο. Ο λόγος για τις Ελένη Μενεγάκη και Νατάσσα Θεοδωρίδου που διανύουν μια παγερή εποχή στη σχέση τους.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια «πάγωσαν» εξαιτίας της στάσης που κράτησε η Ελένη απέναντι στον Ανδρέα Φουστάνο, καθώς, τηρώντας την τακτική των ίσων αποστάσεων, συνέχισε να έχει επαφές μαζί του. Η Νατάσσα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, όχι μόνο εξοργίστηκε με την κουμπάρα της, αλλά αποφάσισε να κόψει κάθε κοινό τους στοιχείο, μεταξύ των οποίων και την πολυετή συνεργασία της με τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση, δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα.newego_large_t_1401_107105386_type13085Eλένη Μενεγακη- Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτή η κουμπαριά έχει περάσει από σαράντα κύματα. Το περιοδικό του Κωστόπουλου ανέλαβε να δημοσιεύσει τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της Ελένης με τον Ματέο μετά το διαζύγιο ενώ η Τζένη ήταν εκείνη που της γνώρισε το Μάκη. Μετά από αυτά, οι κουμπάροι σφάχτηκαν, δεν μιλιούνταν μέχρι το διαζύγιο της Τζένης από τον Πέτρο, οπότε και οι κουμπάρες έσμιξαν πάλι. Πλέον, η Τζένη συμβουλεύει την Ελένη και στις επιλογές συνεργατών. newego_large_t_1401_107105389_type13085Καλεσμένη στο «Bravo Ρούλα» ήταν το καλοκαίρι η Μιμή Ντενίση και οι γρίνιες on air δεν είχαν λείψει. Να θυμίσουμε πως οι δύο γυναίκες είναι κουμπάρες, αφού η Ρούλα Κορομηλά είναι νονά της κόρης της ηθοποιού, Μαριτίνα. Οι σχέσεις των δύο γυναικών, αν και κουμπάρες, είχε περάσει από κρίση όπως είναι γνωστό στον χώρο και μάλιστα έκαναν να μιλήσουν χρόνιαnewego_large_t_1401_107105391_type13085

Κουμπάρα του ηθοποιού Φώτη Σπύρου θα γινόταν το φετινό Οκτώβριο η Μαρία Παπαπέτρος, στον γκέι γάμο του στη Νέα Υόρκη. Ο 40χρονος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως σκόπευε να παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του.

Μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το γάμο του Σπύρου, ήταν και αυτή που ήθελε τη διάσημη ψυχοερευνήτρια – παραψυχολόγο Μαρία Παπαπέτρος να είναι η κουμπάρα! Ωστόσο, η Παπαπέτρος ξεσπάσει στην εφημερίδα espresso διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί κουμπαριάς.

«Αυτά που μου λέτε περί γάμου και κουμπαριάς τα ακούω πρώτη φορά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πριν από μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε ο Φώτης –είχαμε να μιλήσουμε εδώ και 15 χρόνια- και μου είπε ότι θέλει να έρθει στη Νέα Υόρκη. Όλα τα άλλα που μου λέτε είναι για μένα άγνωστα».newego_large_t_1401_107105395_type13085

Ένταση υπήρξε και στην κουμπαριά του Γιώργου Τσαλίκη με τη Ναταλία Γερμανού όταν ακόμα η παρουσιάστρια βρισκόταν στον Άλφα και στο Μες την Καλή Χαρά.

Η Ναταλία είχε καλεσμένο τον κουμπάρο της και με αφορμή τα γενέθλια του, είπε να του κάνει κι ένα δώρο - έκπληξη! Έδειξε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του, νονά του οποίου είναι η ίδια. Τις είδε ο Τσαλίκης και του ήρθε ταμπλάς, αφού δεν θέλει με τίποτε να εκθέτει τα παιδιά του στη δημοσιότητα. Με τη σύζυγό του δεν έχουν δείξει φωτογραφίες τους.
«Τι κάνεις εκεί» τη ρώτησε τότε και η ενόχληση του ήταν έντονη και οι κουμπάροι ψυχράνθηκαν για λίγο καιρό. newego_large_t_1401_107105420_type13085

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν ακόμα το "κορίτσι της Mega Banca" η τότε σχέση της ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Κοντολάζου. Οι δυο τους σύντομα έγιναν φίλοι κι επισφράγισαν τη φιλία τους με κουμπαριά, αφού η παορυσιάστρια βάφτισε την κόρη του τραγουδιστή. Τα επόμενα χρόνια, όμως, σταδιακά χάθηκαν, με τον Κοντολάζο να εκφράζει δημοσίως το παράπονο του για την κουμπάρα του. Στο γάμο της, πάντως, με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Κοντολάζος και η βαφτισιμιά της Ελένης, Σοφία είχαν δώσει το παρόν. Σήμερα, οι κουμπάροι δεν έχουν καν σχέσεις.

«Έχουμε χαθεί, στο πέρασμα του καιρού έχουμε χαθεί. Έχει βαφτίσει τη μικρή μου κόρη. Κάναμε πολύ παρέα. Οκ, παντρεύτηκε, έκανε τη δική της ζωή, μένει μακριά, εμείς μένουμε Γλυφάδα αυτή μένει Μελίσσια, έχει τις υποχρεώσεις της εμείς τις δικές μας. 22 χρονών είναι η μικρή μου κόρη. Και να είναι καλά, να έχει πάντα επιτυχία, την αγαπάμε, όλα καλά», είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος.newego_large_t_1401_107105421_type13085Έντονα σχολιάστηκε τον τελευταίο καιρό το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη αν και είναι κουμπάρα της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη στον πολιτικό τους γάμο, δεν πήγε σε μία σημαντική μέρα της ζωής τους που δεν ήταν άλλη από τη βάφτιση της κόρης τους. Οι κουμπάροι έχουν πια χαθεί!newego_large_t_1401_107105422_type13085

Εδώ μιλάμε για κουμπαριά με μπηχτές. Λέχου και Μπέζος. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός για το γάμο της, που είχε γίνει στην Πάτμο δεν γνώριζε κανείς. Ούτε καν η οικογένεια τους. Βρε ούτε καν οι κουμπάροι τους, που ήταν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη.

«Οι κουμπάροι μας δεν ήξεραν ότι θα μας παντρέψουν. Ήταν τέλεια συγκυρία. Τους βρήκαμε εκεί (σ.σ. στην Πάτμο) και λέμε «παιδιά δε μας παντρεύεται;» κι εκείνοι δέχτηκαν» αποκάλυψε η Λέχου, ενώ το σχόλιο που έκανε στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία:

 

«Οι κουμπάροι στο γάμο δεν είναι τίποτα σημαντικό, συγνώμη Γιάννη μου (σ.σ. εννοεί τον Μπέζο), αλλά έτσι είναι. Αν δεν τους συναντούσαμε, θα βάζαμε ένα βοσκό, έναν απλό άνθρωπο από το νησί, κάποιον θα βρίσκαμε», είπε χαρακτηριστικά.newego_large_t_1401_107105451_type130852012 και λαμβάνει χώρα ο γάμς της Τζένης Τζιβεριώτη, από τον οποίο λείπει η κουμπάρα της Ιωάννα Λίλη. Οι δύο κουμπάρες είχαν παγωμένες σχέσεις ως το 2015, οπότε και η Τζένη γέννησε και δέχτηκε ένα μπουκέτο λουλούδια από την Ιωάννα.newego_large_t_1401_107105463_type13085Πάνος Καμμένος- Χρήστος Καλογρίτσας: Οι κουμπάροι έφτασαν στα μαχαίρια για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον Καμμένο να μιλά για μαύρα λεφτά και να τονίζει: Δεν θέλω να πάρει άδεια ο κουμπάρος μου.

womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Άστραψε και βρόντηξε! Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της

«Ξεχνάς τα χρήματα που σου χάρισα; Τις απολαβές που επέβαλα»; Ποιον καρφώνει δημόσια η Ελεονώρα Μελέτη;

«O πρώην άντρας μου προσπάθησε να με σκοτώσει…»: Σοκάρουν οι καταγγελίες γνωστής τραγουδίστριας

Τα καλύτερά μας σήμερα

5 super tricks που σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πως είναι το πρόσωπο της «Samara» από το «The Ring»

Γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα με επικάλυψη σοκολάτας με φουντούκια!