Ανακαλύψαμε ποιος είναι ο \"καυτός\" άντρας στη διαφήμιση με την Άντζελα Δημητρίου!

Ανακαλύψαμε ποιος είναι ο \
Μέσα σε μια νύχτα η Πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου έγινε viral. Και φυσικά, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο καυτός άντρας συπρωταγωιστής της. Ανακαλύψαμε, λοιπόν, ποιος είναι αυτός που τόλμησε να παρατήσει την Lady για να πάει να τσουγγρίσει με άλλη τα αβγά και σας τον παρουσιάζουμε!

Ονομάζεται Γιώργος Καβακάκης και είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας με παγκόσμια καριέρα. Είναι διάσημος στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς κατέχει μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Μάκη Τσέλιο, έχει περπατήσει σε μεγάλες επιδείξεις μόδας, ενώ υπήρξε το πρόσωπο σε παγκόσμια καμπάνια του αρώματος «Str8». Έχει φωτογραφηθεί για μεγάλες εταιρείες εσωρούχων κια μαγιό και μετά την εμφάνισή του στο πλάι της Άντζελας Δημητρίου, έχει γίνει talk of the town.

Ο γυναικείος πληθυσμός έχει αναστατωθεί και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο μόντελινγκ.

Δείτε φωτογραφίες του Γιώργου Καβακάκη στο Youweekly.gr:

diaf
diafimdiafimi

Δείτε ακόμη: Θα κλάψετε με την Πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo και την Άντζελα Δημητρίου! Τα social media πήραν φωτιά από καυστικά σχόλια!

Δείτε ακόμη: Η Άντζυ Σαμίου ξεφτίλισε δημοσίως την Άντζελα Δημητρίου για την διαφήμιση!

Δείτε ακόμη: Για πολλά γέλια! Το σατυρικό βίντεο του Ζαχαράτου για τη διαφήμιση της Δημητρίου που έγινε viral