Ανατριχιαστικά μυστικά 9 πασίγνωστων σταρ! Τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν τους;

Ανατριχιαστικά μυστικά 9 πασίγνωστων σταρ! Τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν τους;
Δυστυχώς, η δημοσιότητα δεν έχει πάντα θετικά αποτελέσματα για τους σταρς, οι οποίοι ναι μεν κερδίζουν μια θέση στην ιστορία αλλά, απο την άλλη, χάνουν την ιδιωτικότητα τους!
Ωστόσο, κάποια κατάφεραν να τα κρατήσουν μυστικά για αρκετό καιρό. Όπως, για παράδειγμα, ο δεσμός της Μέριλιν Μονρόε με τον Ρόμπερτ «Μπόμπι» Κένεντι, ο οποίος αν και φημολογείτο έντονα, επιβεβαιώθηκε μόλις το 2016!

Η Μονρόε δεν ήταν η μόνη που είχε «ένοχα» μυστικά, μερικές απο τις παρακάτω ιστορίες δεν θα πιστέψεις ποτέ οτι συνέβησαν.

Άλφρεντ Χίτσκοκhitchcock3

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και μετρ του σασπενς, φαίνεται πως δεν απείχε πολύ απο τους πρωταγωνιστές των ταινιών του. Στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση απο διάφορες ηθοποιούς του ενώ πολλές μιλούσαν για τις ιδιοτροπίες τους, όπως η Γκρέις Κέλι, η Κιμ Νόβακ ή η Τζάνετ Λη. Το μεγαλύτερο θύμα του, όμως, ήταν η Τίπι Χέντρεν, η οποία αφού αρνήθηκε τις προτάσεις του σκηνοθέτη, εκείνος την εκδικήθηκε καταστρέφοντας της την καριέρα.

Φρόντισε να την βάλει να υπογράψει ένα αρχείο που έλεγε πως δεν θα πρωταγωνιστήσει σε καμία άλλη ταινία μετά το «τα Πουλιά» για αρκετά χρόνια.

Τζακ Νίκολσον

jack-nicholson-640x480

Ο διάσημος ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα σπίτι, όπου αργότερα ανακάλυψε ότι οι γονείς του ήταν στην πραγματικότητα οι παππούδες του και η γυναίκα που θεωρούσε αδερφή του, ήταν αυτή που τον γέννησε.

Με την βοήθεια ενός δημοσιογράφου των «Times», ο ηθοποιός αποκάλυψε την αλήθεια το 1974, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να μάθει το όνομα του πατέρα του καθώς η οικογένεια του είχε πλέον πεθάνει.

Μέριλιν Μονρόεmonroe3_1

Η εμβληματική γυναίκα των 50s απασχόλησε με την προσωπική της ζωή της πολλές φορές τον κόσμο και τα media. Παντρεύτηκε δυο φορές, τον συγγραφέα, Άρθουρ Μίλερ και τον αθλητή Τζο Ντι Μάτζιο,

Ωστόσο, δεν ήταν αυτές οι πιο πολύκροτες σχέσεις της. Η μεγαλύτερη φήμη που έχει κυκλοφορήσει για την ηθοποιό είναι πως είχε σχέσεις και με τα δυο αδέλφια της δυναστείας των Κέννεντι, τον Τζων και τον Ρόμπερτ.

Αν και η οικογένεια Κένεντι δεν έχει σχολιάσει τις φήμες, εκείνες επιβεβαιώθηκαν το 2016, όταν βρέθηκε γράμμα της αδερφής των Κένεντι, το οποίο επιβεβαίωνε την σχέση της ηθοποιού με τον Μπόμπι Κένεντι.

Φρανκ Σινάτραsinatra-frank

Ο θρύλος της μουσικής καταγόταν από μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών και αναδείχθηκε χάρη στην μοναδική φωνή του. Βέβαια, πολλοί θεωρούν πως ο Σινάτρα δεν ανήλθε απλά λόγω του ταλέντου του, αλλά πως είχε σχέσεις με την ιταλική μαφία, η οποία προώθησε την καριέρα του και τον έφερε στην κορυφή. Οι φήμες λένε ότι πολλούς από τους ρόλους τους τους κέρδισε χάρη στις «παρεμβάσεις» των φίλων του.

Μάικλ Κερτίζ – Σκηνοθέτης της Casablanca1

Ο Μάικλ Κερτίζ φημολογείται ότι κατα την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, χρειάστηκε αρκετές φορές -λόγω έλλειψης χρημάτων- να αυτοσχεδιάσει. Σε μια από τις σκηνές όπου ένα πλήθος φαίνεται να παρασύρεται από μια τεράστια πλημμύρα, ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να χρησιμοποιηθούν μικρογραφίες αλλά αληθινοί άνθρωποι.

Έτσι,μάζεψε τους κομπάρσους κι άρχισε να τους ρίχνει τεράστιες ποσότητες παγωμένο νερό, σε σημείο που το σετ πλημμύρισε. Οι κομπάρσοι, ωστόσο, δεν είχαν ενημερωθεί και δεν είχαν κανένα σωστικό μέσο, ενώ φορούσαν βαριά κοστούμια. Το αποτέλεσμα ήταν ότι παρέμειναν στο νερό για ώρες, ενώ εκείνος τραβούσε χαλαρός. Σύμφωνα με έναν κασκαντέρ , τρεις άνθρωποι πνίγηκαν, αλλά ο Κερτίζ δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

Λιβ Τάιλερliv-tyler-1920x1200-003

Η μελαχρινή καλλονή, όταν γεννήθηκε, είχε το όνομα Ράντγκρεν και θεωρούσε πατέρα της τον ροκ σταρ Τοντ Ράντγκρεν. Στα οχτώ της τυχαία συνάντησε τον Στιβ Τάιλερ και κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά η μητέρα της της είπε πως ο πραγματικός της μπαμπάς είναι ο τραγουδιστής των Aerosmith. Η μητέρα της Λιβ ήθελε να της αποκρύψει τον έκλυτο βιο του Τάιλερ για να μην επηρεαστεί αρνητικά. Έκτοτε εκείνη άλλαξε το επίθετο της, διατηρώντας το Ράντγκρεν ως μεσαίο όνομα, και διατηρεί καλές σχέσεις με τον πραγματικό της μπαμπά.

Τομ Κρουζtom-cruise-hd-wallpaper-640x360

Οι θρησκευτικές τάσεις του Κρουζ μας είναι ήδη γνωστές, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ακριβώςι γιατί απομακρύνθηκε από την κόρη που απέκτησε με την Κέιτι Χολμς μετά το χωρισμό τους. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ο βασικός λόγος για το διαζύγιο ήταν η πίστη του Κρουζ, η οποία θεωρούσε ότι ασκεί αρνητική επιρροή στη μικρή0.

Απο τότε ο Κρουζ σταμάτησε να έχει επαφή με την κόρη του για έναν χρόνο περίπου και πολλοί ισχυρίζονται πως οι σαϊεντολόγοι του υπέδειξαν να το κάνει.

Ρίτα Χέιγουορθ181304681

Κάθε αρχή και δύσκολη. Η διάσημη σταρ δεν πέρασε και λίγα μέχρι να καταφέρει να ανέλθει στη δημοσιότητα. Στην αρχή της καριέρας της, αναγκάστηκε να βγάλει τα μαλλιά της τρίχα τρίχα για να αραιώσει την πλούσια μορφή τους, που έφθανε χαμηλά στο μέτωπό της, επειδή δεν άρεσε στους παραγωγούς της.

Κάρι Γκραντcary-grant_the-epitome-of-grace_hd_768x432-16x9-640x360

Ο Αμερικανός ηθοποιός ίσως και να μην ήταν μόνο κατα φαντασίαν κατάσκοπος, καθώς οι φήμες λένε ότι υπήρξε πράκτορας των Μυστικών Βρετανικών Υπηρεσιών, παρέχοντας πληροφορίες για χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Choker: Στόλισε τον λαιμό σου με τα πιο εντυπωσιακά κολιέ της αγοράς! Δες πού και πόσο θα τα βρεις

Κόστος: Εντυπωσιακά σικ χτενίσματα της διαχρονική μόδα των μαλλιών

Προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα; Έχουμε κάτι που θα σε βοηθήσει