Οι άνθρωποι-θρύλοι που μερικοί δεν πιστεύουν πως πέθαναν- Το βίντεο με τους θρυλικούς \"νεκρούς\" που κάνει θραύση

Οι άνθρωποι-θρύλοι που μερικοί δεν πιστεύουν πως πέθαναν- Το βίντεο με τους θρυλικούς \
Με αφορμή την πρόσφατη θεωρία που θέλει τον Μάικλ Τζάκσον να ζει ακόμη, καθώς κάποιον τον είδε στο πίσω κάθισμα του αυτοκιντήτου της κόρης του, θυμόμαστε μερικά ακόμη μεγάλα ονόματα που ο θρύλος τα θέλει, στην πραγματικότητα να μην έχουν πεθάνει.

Νεκροί ή ζωντανοί;

Τουπάκ Σακούρ: 16 Ιουνίου 1971 - 13 Σεπτεμβρίου 1996

Το 1992, κάποιος πυροβόλησε τον διάσημο ράπερ έξω από το στούντιο ηχογράφησης και εκείνος επέζησε, έτσι όταν 4 χρόνια αργότερα έγινε κάτι παρόμοιο, ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τον πέτυχε η σφαίρα.

Ο Τούπακ απεβίωσε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 (σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση), ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει να παρακολουθήσει, στο γήπεδο MGM Grand του Λας Βέγκας, έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Μάικ Τάισον (Mike Tyson) και του Μπρους Σέλντον (Bruce Seldon), με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας του, Death Row Records. Ο Τάισον δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του και έτσι ο αγώνας τελείωσε αναδεικνύοντάς τον ως νικητή. Αργότερα, ο Τούπακ καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρίας του, στη θέση του συνοδηγού, κατευθυνόταν στο Club 662. Η επίθεση έγινε στις 11:17 το βράδυ, στο αυτοκίνητο. Πέθανε, μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο από εσωτερική αιμορραγία.

tup

Τζιμ Μόρισον: 8 Δεκεμβρίου 1943 - Θάνατος 3 Ιουλίου 1971

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Doors πέθανε σε ηλικία 27 ετών με επίσημη αιτία θανάτου, την καρδιακή προσβολή. Λόγω του ότι στο σώμα του δεν βρέθηκαν τραυματισμοί που να υποδεικνύουν είτε αυτοτραυματισμό/αυτοκτονία είτε εγκληματική ενέργεια, δεν πραγατοποιήθηκε αυτοψία από τον ιατροδικαστή. Ωστόσο, το ότι οι φανατικοί θαυμαστές του δεν είδαν το σώμα του και η απουσία αυτοψίας έδωσε λαβή για πολλές εικασίες σχετικά με την αιτία θανάτου.

mor

Έλβις Πρίσλεϊ: 8 Ιανουαρίου 1935 - 16 Αυγούστου 1977

Ο "Βασιλιάς Ζει". Και ποιος δεν το έχει ακούσει! Ο Έλβις Πρίσλεϊ βρέθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα από τη μνηστή του Τζίντζερ Όλντεν, στο σπίτι του, τη βίλα Γκρέις λαντ, στο Μέμφις του Τενεσί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Baptist Memorial όπου και στις 3:30 μ.μ. ανακοινώθηκε ο θάνατος του. Σε μια συνέντευξη τύπου που δόθηκε αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ο θάνατος επήλθε από καρδιακή αρρυθμία η οποία προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών.

Η κηδεία του Πρίσλεϊ ήταν εθνικό γεγονός, ενώ την παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του, θαυμαστές και δημοσιογράφοι. Η ταφή του αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας οι σωροί μεταφέρθηκαν στη Γκρέισλαντ. Μετά τον θάνατο του άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φημολογίες, από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε μέχρι και το αν βρίσκεται ακόμη στη ζωή.

elnis

Μάικλ Τζάκσον: 29 Αυγούστου 1958 - 25 Ιουνίου 2009

Ο βασιλιάς της ποπ βρέθηκε αναίσθητος στην κατοικία που νοίκιαζε στον αριθμό 100 της οδού North Carolwood Drive, στην περιοχή Holmby Hills του Λος Άντζελες. Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Λος Άντζελες έλαβε επείγουσα κλήση στις 12.22 π.μ.(UTC), ενώ έφτασε στο σημείο τρία λεπτά αργότερα. Αναφέρθηκε ότι δεν ανέπνεε και εφαρμόστηκε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίσθηκαν κατά τη μεταφορά του στο Ιατρικό Κέντρο Ronald Reagan του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες και για μία ώρα μετά την άφιξή του εκεί, στις 1.13 π.μ. Κηρύχθηκε νεκρός στις 2.26 π.μ. (τοπική ώρα). Μέχρι σήμερα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν δει κάποια στιγμή να "περιφέρεται" ανάμεσα στους ζωντανούς, ενώ πιο πρόφατα "εθεάθη" μέσα στο αυτοκίνητο της κόρης του, Πάρις.

jac

Άντι Κάουφμαν: 17 Ιανουαρίου 1949 - 16 Μαΐου 1984

Ο διάσημος ηθοποιός, τον οποίο ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία "Man on the moon", μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Taxi (1978-83), εξελίχθηκε σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς κωμικούς της Αμερικής, ωστόσο οι ερμηνείες του και οι δημόσιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση υπήρξαν αρκετές φορές ασυνήθιστες, αντισυμβατικές και συχνά αλλόκοτες, άλλοτε εξοργίζοντας και άλλοτε δημιουργώντας αμηχανία στο κοινό.

Πέθανε σε ηλικία 35 ετών από καρκίνο στον πνεύμονα, ωστόσο, λόγω της λατρείας του στις φάρσες, οι φανατικοί θαυμαστές του πιστεύουν ακόμη και σήμερα ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε τον θάνατό του και κάπου ζει μέχρι και σήμερα διασκεδάζοντας με την επιτυχία του καμώματός του.

kaouf

Αδόλφος Χίτλερ: 20 Απριλίου 1889 - 30 Απριλίου 1945

Στις 29 Απριλίου 1945 ο Χίτλερ παντρεύτηκε τη σύντροφο της ζωής του Εύα Μπράουν μέσα στο καταφύγιο όπου είχαν κρυφτεί. Την επόμενη μέρα, κατά τις 3:30 η Εύα Μπράουν αυτοκτόνησε με υδροκυάνιο. Συγχρόνως ο Χίτλερ έβαλε ένα πιστόλι στο στόμα του και πυροβόλησε. Ο Μάρτιν Μπόρμαν μαζί με τον οδηγό του Χίτλερ Έριχ Κέμπκα, τον υπηρέτη του Χάιντς Λίγκε, τον επιλοχία των SS Όττο Γκίνσε και μερικούς στρατιώτες της προσωπικής του φρουράς έκαψαν τα πτώματα, τα οποία θάφτηκαν αργότερα έξω από το καταφύγιο, μέσα σε κρατήρα από βόμβα. Από εκεί θα τα πάρουν, λίγο αργότερα, οι Σοβιετικοί, οι οποίοι θα τα κρατήσουν σε μυστικό μέρος στην Ανατολική Γερμανία, κοντά στο Μαγδεμβούργο, μέχρι τη δεκαετία του '70. Τότε, με διαταγή του αρχηγού της KGB Γιούρι Αντρόποφ, καταστράφηκαν τελείως και απορρίφθηκαν στον ποταμό Έλβα. Παρόλ' αυτά διασώθηκαν το κρανίο και η οδοντοστοιχία του πτώματος, απ' όπου ο οδοντίατρος του Χίτλερ, μέσω προηγούμενης ακτινογραφίας, αναγνώρισε αργότερα την ταυτότητα του νεκρού.

Ακόμη και σήμερα όμως υπάρχουν θεωρίες που θέλουν το εν λόγω κρανίο να μην ανήκει στον Χίτλερ.

xit

Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας: 1 Ιουλίου 1961 - 31 Αυγούστου 1997

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου και μητέρα των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι, έχασε την ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα που προκλήθηκε από αχαλίνωτη καταδίωξη δημοσιογράφων και φωτογράφων την 31η Αυγούστου 1997, στους δρόμους του Παρισίου. Τα πορίσματα για την διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, που δημοσιοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2008, επέρριψαν ευθύνες στους οδηγούς που είχαν εξαπολύσει την καταδίωξη αλλά και τον οδηγό του οχήματος της Νταϊάνας.

Η θεωρία που θελει το όλο θέμα σκηνοθετημένο και την ίδια να ζει τον ερωτά της με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ σε κάποιο νησί του Ειρηνικού ακούστηκε για πολλά χρόνια.

dia

Κερτ Κομπέιν: 20 Φεβρουαρίου 1967 - 5 Απριλίου 1994

Ο τραγουδιστής των Nirvana και σύζυγος της Κόρτνεϊ Λοβ, βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ, στις 8 Απριλίου 1994, ενώ ο θάνατός του εκτιμάται ότι επήλθε τρεις μέρες νωρίτερα. Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί θεωρίες ότι ο θάνατος του Κομπέιν ήταν δολοφονία, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στον τάφο του έχει ενταφιαστεί άλλος νεκρός.

kob

Μπρους Λι: 27 Νοεμβρίου 1940 - 20 Ιουλίου 1973

Η καριέρα του ήταν πολύ μικρή όμως στον μυαλό όλων έχει χαραχτεί ως ο απόλυτος μετρ των πολεμικών τεχνών. Πολλές θεωρίες γύρω από τον θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν ένα ατύχημα, μια αλλεργική αντίδραση στο ηρεμιστικό, το οποίο ήταν το κύριο συστατικό του Equagesic, το οποίο, όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος γιατρός είναι ένα κύριο συστατικό των παυσίπονων.

Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Μπρους Λι ζει και βασιλεύει.

li

Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ: 18 Ιουνίου 1942

Τι δουλειά έχει ένας ζωντανός ανάμεσα στους νεκρούς θα μας ρωτήσετε. Κι όμως.. Βρίσκει τη θέση του, αλλά από την "ανάποδη έννοια". Υπάρχει εδώ και χρόνια ένας αστικός θρύλος που θέλει τον θρυλικό Macca να έχει πεθάνει σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1966 και αυτός που βλέπουμε από εκείνη τη στιγμή να είναι ένας σωσίας. Πολύ επιτυχημένος, αν ρωτάτε εμάς...

pol

Η φωτογραφία είναι από διαφήμιση ολλανδικής μπύρας το κόνσεπτ της οποίας είναι ότι οι εν λόγω διάσημοι νεκροί, στην ουσία δεν είναι νεκροί, αλλά κρύβονται σε κάποιο εξωτικό νησί, επί τούτου! Λες;;;;

fwt

Ιδού και το τρέιλερ:



 

womenonly.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

22 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχουν έως και 50 χρόνια μικρότερες συντρόφους!

Τρομακτικές αλλαγές! Οι διάσημοι που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Οι Ελληνίδες celebrities που πέρασαν τα 50 με μαγιό! Δείτε τα κορμιά τους στην παραλία

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Αντώνης Σρόιτερ: H απίστευτη φωτογραφία του στο πλατό για τις τηλεοπτικές άδειες που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου -Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Πάθαμε πλάκα! Η Έλενα Παπαρίζου με κοντό μαλλί -Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της (Photo)