Καταστράφηκαν! Οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχασαν μέχρι και τα σπίτια τους στην κρίση

Καταστράφηκαν! Οι Έλληνες και ξένοι διάσημοι που έχασαν μέχρι και τα σπίτια τους στην κρίση
Είναι γεγονός πως το 2007 άρχισε η κατρακύλα της παγκόσμιας οικονομίας. Το 2009 η κρίση έπληξε τους πάντες. Ελληνες και ξένους διάσημους ηθοποιούς, μουσικούς, παρουσιαστές και αθλητές, αλλά και την παγκόσμια κινηματογραφική και μουσική βιομηχανία.

Οι κοινοί.... θνητοί ζήλευαν τους διάσημους γιατί τους θεωρούσαν πλούσιους και σχεδόν άτρωτους ακόμη και στη μεγάλη οικονομική κρίση.

Εκαναν ωστόσο λάθος. Γιατί δεν είναι λίγοι οι λαμπεροί διάσημοι που εξαιτίας διαφόρων παραγόντων και κυρίως εξαιτίας της δικής τους κακής...διαχείρισης έφτασαν στο σημείο να χάσουν ακόμη και τα σπίτια τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε τους διάσημους που είδαν τα σπίτια τους να βγαίνουν στο «σφυρί» και σας τους παρουσιάζουμε έναν προς έναν..

tolis

Η Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ για ένα σπίτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε να αποκτήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso η πρώην βουλευτής και υπουργός είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό.Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι στο Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και το σπίτι.

 

Kurt Cobain arrives with wife Courtney Love, holding their daughter Frances Bean Cobain, for the MTV Music Awards show in Los Angeles in this September 9 1992, file photo. A cold case investigator has found several rolls of undeveloped film from the scene of Nirvana singer Kurt Cobain's 1994 death, but Seattle police said on March 20, 2014 they do not expect the discovery will alter a finding that he committed suicide. REUTERS/Fred Prouser/Files (UNITED STATES)

 

H Κόρτνεϊ Λαβ, μετά την αυτοκτονία του συζύγου της και τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain το 1994 πέρασε διάφορες φάσεις. Όταν τελικά βγήκε από το πένθος ανακάλυψε ότι είχε βουλιάξει στα χρέη και καθημερινά η κατάσταση γινόταν χειρότερη. Κάποια στιγμή έχασε το σπίτι της και νοίκιασε ένα άλλο να μείνει με την κόρη της Frances Bean, η οποία είναι πλέον αποξενωμένη από τη μητέρα της.

io

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσφατα αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να πουλήσει το εξοχικό σπίτι που της χάρισε ο Φρέντυ Γερμανός, στο Μάτι Αττικής.

sefeΤο πολυτελές σπίτι του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα Αττικής έχει βγει ουκ ολίγες φορές στο «σφυρί», καθώς το είχε αγοράσει με δάνειο ύψους 700.000 ευρώ το οποίο δεν αποπληρώθηκε στην τράπεζα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός-παρουσιαστής και η πρώην σύζυγός του, Έλσα Μιχαλακοπούλου, το 2001 είχαν πάρει δάνειο εικοσαετούς διάρκειας το οποίο φέρεται ότι πλήρωναν μέχρι και το 2003 που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το 2007 και αφού το πρώην ζευγάρι φέρεται ότι είχε σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις του στην τράπεζα, απεστάλη πρόσκληση αποπληρωμής των μέχρι τότε οφειλών τους που τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ. Ωστόσο, ούτε και τότε φέρονται να φάνηκαν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα η τράπεζα να κατασχέσει το ακίνητο και να κινήσει τις διαδικασίες του πλειστηριασμού.

epa05298675 US actress and cast member Kim Basinger arrives for the Warner Brothers premiere of 'The Nice Guys' at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California, USA, 10 May 2016. The movie will be shown in US theaters on 20 May 2016. EPA/JIMMY MORRISON

 

Κιμ Μπέισιντζερ: Αθέτησε το συμβόλαιό της με την Main Line Pictures και δεν εμφανίστηκε το 1993 στην ταινίαΒoxing Helena. Τότε η εταιρεία προχώρησε σε μήνυση εναντίον της και το δικαστήριο αποφάνθηκε υπερ της εταιρείας παραγωγής και ανάγκασε την ηθοποιό να της καταβάλει 8.1 εκατ. δολάρια. Αυτό ήταν που οδήγησε την Kim Basinger να κάνει αίτηση για πτώχευση και να πουλήσει το σπίτι της.

 

epa05547161 Kristen Bell arrives for the 68th annual Primetime Emmy Awards ceremony held at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 18 September 2016. The Primetime Emmy Awards celebrate excellence in national primetime television programming. EPA/PAUL BUCK

Κρίστεν Μπελ: Η γνωστή τηλεοπτική ηθοποιός δενέχει ακόμη σχολιάσει το γεγονός πως έχασε την αξίας 3,1 εκατ. δολάρια βίλα της στο Λος Αντζελες. Αυτή πάντως βγήκε στο σφυρί για 1 εκατ. δολάρια!

Pallbearer Mike Tyson leaves the funeral home to attend Muhammad Ali's memorial in Louisville, Kentucky, U.S., June 10, 2016. REUTERS/Michael Clevenger/POOL

 

Μάικ Τάισον: Όλοι τον γνωρίζουμε ως τον πρώην αδιαφιλονίκητο πρωταθλητή βαρέων βαρών. Ωστόσο, επίσης είχε κατηγορηθεί για βιασμό, αλλά είχε και άλλα πολλά "τρεξίματα" με το νόμο εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών που έκανε. Ενώ έβγαλε περίπου 300 εκατ. δολάρια από την καριέρα του στο μποξ δεν ήταν σε θέση να πληρώσει τα χρέη του στην εφορία κι έτσι έκανε αίτηση για πτώχευση το 2003 επικαλούμενος χρέη 27 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα σε όλα αυτά έχασε και το σπίτι του στο Κονέκτικατ.Το αγόρασε μάλιστα ο ράπερ 50 Cent.

epa05542315 US actor Nicolas Cage leaves after attending the unveiling of his star on the Walk of Fame during the Oldenburg Film Festival, in Oldenburg, Germany, 16 September 2016. The festival runs from 14 to 18 September. EPA/INGO WAGNER

 

Νίκολας Κέιτζ: Αποτελεί ίσως μοναδική περίπτωση, καθώς εξαιτίας κακής διαχείρισης έχει χάσει ουκ ολίγα σπίτια!

Musicians Paul McCartney (L) and Neil Young perform at Desert Trip music festival at Empire Polo Club in Indio, California U.S., October 8, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni

 

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Το διαζύγιό του με την Heather Mills του κόστισε 50 εκατ. δολάρια και αυτόν τον οδήγησε στο σημείο να βγάλει στο σφυρί την υπερπολυτελή βίλα του.

Hollywood actor Burt Reynolds poses for a portrait during an interview with Reuters at a hotel in central London, Britain December 3, 2015. In his nearly 60-year career, Reynolds has played a macho businessman tackling fierce river rapids in a canoe, a loveable rogue evading police in a car chase across America's south and a pornography filmmaker. Each part was significant for the Hollywood actor.

Μπαρτ Ρέινολντς: Έκανε πολύ κακό χειρισμό με τα χρήματά του και είχε ένα πολυδάπανο διαζύγιο. Έτσι, κατάφερε να χάσει την εντυπωσιακή του βίλα στη Φλόριντα, η οποία μάλιστα βγήκε σε πλειστηριασμό στη μισή τιμή από αυτή που την είχε αγοράσει.

Πηγή:tff

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μακριά οι καρδιοπαθείς! Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της τηλεόρασης

20 διάσημες που εξομολογήθηκαν ότι δέχτηκαν βία- Ποιες κινδύνευσαν σωματικά

Η κατάρα του ’16: Οι 21 διάσημοι Ελληνες και ξένοι που «έφυγαν» σε 4 μήνες! [photos]